Talagia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Znalazłam filmik o mojej pierwszej pół-fretce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aż sie pochwale :cool3: http://video.google.pl/videoplay?docid=3379721938288646503 Quote
Magot Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Talagia']Znalazłam filmik o mojej pierwszej pół-fretce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aż sie pochwale :cool3: http://video.google.pl/videoplay?docid=3379721938288646503 :evil_lol::evil_lol::diabloti: fajny z niej diabeł wcielony:diabloti: Quote
Szarik Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witamy się i jeszcze raz życzymy powodzenia na wystawie! Powodzenia nigdy dość... ;) Quote
Talagia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 magda_drakkar napisał(a)::evil_lol::evil_lol::diabloti: fajny z niej diabeł wcielony:diabloti: To jeszcze nic w porownaniu z drugim - juz zdrowym ruchowo fretem :diabloti::diabloti: Szarik napisał(a):Witamy się i jeszcze raz życzymy powodzenia na wystawie! Powodzenia nigdy dość... ;) Oj w Rzeszowie BARDZO nam sie przyda :oops: Konkurencja mała, bo w rasie jest łącznie 7 psów, z czego 4 to suczki :oops::oops: Raven jest sam, wiec mysle, ze CWC dostanie (mam nadzieje, wtedy skonczymy dorosły championat :multi::multi:) Ale Lil :roll: no tu musimy sie postarać :evil_lol: Bo ml. championat trudniej zrobic i rzeszowskie zw.ml BARDZO by nam sie przydalo :loveu: Quote
Magot Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Talagia napisał(a): Bo ml. championat trudniej zrobic i rzeszowskie zw.ml BARDZO by nam sie przydalo :loveu: Oj, nam też:evil_lol: Chociaż nie wiem czy można na nie w ogóle liczyć?:lol::roll: Quote
Talagia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 magda_drakkar napisał(a):Oj, nam też:evil_lol: Chociaż nie wiem czy można na nie w ogóle liczyć?:lol::roll: Magda NIGDY nie mozna byc pewnym oceny na ringu :evil_lol::evil_lol: Widziałam już takie perełki na wystawach, ze poprostu schodziłam ze szczeką na poziomie kolan :diabloti: Quote
Talagia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Znalazłam właśnie takie ładne zdjęcie na stronie hodowli "Paramita" Jak się seterek potrafi cieszyć :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wiyanko Obejrzalam cala galerie, ale zaluje, bo sie zakochalam w twoich psach, one sa takie sliczne, kolejna rasa w ktorej sie zakochalam:loveu: Pozdrawiam i zaparszam do siebie Quote
Talagia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Wiyanko Obejrzalam cala galerie, ale zaluje, bo sie zakochalam w twoich psach, one sa takie sliczne, kolejna rasa w ktorej sie zakochalam:loveu: Pozdrawiam i zaparszam do siebie Witamy! Bardzo sie ciesze, ze chlopcy sie spodobali, bo jest to jednak specyficzna rasa :evil_lol: No i zapraszamy jak najczesciej :loveu::loveu: Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jaka tam specyficzna, mi tez się bardzo podobają ;) Kocham kropciate pysie :loveu: Na tym zdjęciu podziwiam szczególnie obrońcę 3-go miejsca... Jak on może tak spokojnie stać :hmmmm: Mój by się wyrywał do innych psiaków, byłby armagedon... Quote
Talagia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Szarik']Jaka tam specyficzna, mi tez się bardzo podobają ;) Kocham kropciate pysie :loveu: Na tym zdjęciu podziwiam szczególnie obrońcę 3-go miejsca... Jak on może tak spokojnie stać :hmmmm: Mój by się wyrywał do innych psiaków, byłby armagedon... Tak sie tylko wydaje :D Tutaj (zdjecie z dogo) pieski z klasy baby (od 3 do 6 miesiaca :loveu:) I stoja slicznie ;) Szcerze mowiac, na pudle psy zwykle sa podekscytowane (jak Raven na zdjeciu :diabloti::diabloti:) bo czuja ogrooooooomne emocje własciciela :) Mój pies zawsze skacze ze szczescia, szarpie worki z karmą i umiera z radości jak wygrywamy :evil_lol::evil_lol: tzn. ja to sobie tak interpretuje, a pewnie cieszy sie, ze ja sie ciesze (czy jakos tak :D) Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko U nas dzis napadlo sniegu buuu Quote
Talagia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko U nas dzis napadlo sniegu buuu U nas dzisiaj pogoda była jak w kwietniu :evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam:)dlugo mnie nie bylo ale juz nadrabiam:) a u nas tez cieplutko dzisiaj:) Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witanko Oj zazdroszczam pogodny, u mnie dzis jeszcze wiecej sniegu Quote
Talagia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 natija napisał(a):witam:)dlugo mnie nie bylo ale juz nadrabiam:) a u nas tez cieplutko dzisiaj:) Izabela124. napisał(a):Witanko Oj zazdroszczam pogodny, u mnie dzis jeszcze wiecej sniegu Witam :loveu::loveu: U nas dalej cieplutko, ale troche sennie :D I psiaki głównie śpią :evil_lol: Quote
Talagia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 No to jak sennie, to wrzuce "śpiące" zdjęcie chłopców w 1 dniu przyjazdu Liliana :loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 cudnych masz chłopaków :loveu: to ostatnie śpiące jest boskie i cudowne :loveu: śliczni są oboje, chociaż Lilian mi się troszkę bardziej podoba, ale cudni :loveu: będę odwiedzać :) Quote
betty_labrador Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czesc Talagia!! przejrzalam cala galerie - piesy sa cudne :loveu: Zawsze mi sie podobaly setery :) tzn wszystkie ich rasy :) Quote
Talagia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 chester07 napisał(a):cudnych masz chłopaków :loveu: to ostatnie śpiące jest boskie i cudowne :loveu: śliczni są oboje, chociaż Lilian mi się troszkę bardziej podoba, ale cudni :loveu: będę odwiedzać :) Witam! Dziękujemy ślicznie :loveu::loveu: Lilianek jest duuuzo bardziej fotogeniczny i kocha aparat :evil_lol::evil_lol: Ravenka warto zobaczyc na żywo :D bo mimo, ze nie ma duszy modela, to jest przesłodki :evil_lol::evil_lol: Quote
Talagia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc Talagia!! przejrzalam cala galerie - piesy sa cudne :loveu: Zawsze mi sie podobaly setery :) tzn wszystkie ich rasy :) Witamy!!! Dziękujemy za odwiedziny :loveu: A ja przyznam sie, ze mi sie kiedys setery nie podobały :diabloti: Quote
Talagia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale dals rozbrajajaca fotke:loveu: :evil_lol::evil_lol: Zaraz poszukam jakiegoś ładnego zdjęcia Ravena, bo powiedział mi, ze czuje sie pokrzywdzony, ze go obmawiam za plecami :mad::mad: Quote
Recommended Posts