Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_drakkar napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::diabloti: fajny z niej diabeł wcielony:diabloti:

To jeszcze nic w porownaniu z drugim - juz zdrowym ruchowo fretem :diabloti::diabloti:

Szarik napisał(a):
Witamy się i jeszcze raz życzymy powodzenia na wystawie! Powodzenia nigdy dość... ;)

Oj w Rzeszowie BARDZO nam sie przyda :oops: Konkurencja mała, bo w rasie jest łącznie 7 psów, z czego 4 to suczki :oops::oops: Raven jest sam, wiec mysle, ze CWC dostanie (mam nadzieje, wtedy skonczymy dorosły championat :multi::multi:) Ale Lil :roll: no tu musimy sie postarać :evil_lol: Bo ml. championat trudniej zrobic i rzeszowskie zw.ml BARDZO by nam sie przydalo :loveu:

Posted

Talagia napisał(a):
Bo ml. championat trudniej zrobic i rzeszowskie zw.ml BARDZO by nam sie przydalo :loveu:

Oj, nam też:evil_lol: Chociaż nie wiem czy można na nie w ogóle liczyć?:lol::roll:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Oj, nam też:evil_lol: Chociaż nie wiem czy można na nie w ogóle liczyć?:lol::roll:

Magda NIGDY nie mozna byc pewnym oceny na ringu :evil_lol::evil_lol:
Widziałam już takie perełki na wystawach, ze poprostu schodziłam ze szczeką na poziomie kolan :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Wiyanko
Obejrzalam cala galerie, ale zaluje, bo sie zakochalam w twoich psach, one sa takie sliczne, kolejna rasa w ktorej sie zakochalam:loveu:
Pozdrawiam i zaparszam do siebie

Witamy!
Bardzo sie ciesze, ze chlopcy sie spodobali, bo jest to jednak specyficzna rasa :evil_lol:
No i zapraszamy jak najczesciej :loveu::loveu:

Posted

Jaka tam specyficzna, mi tez się bardzo podobają ;) Kocham kropciate pysie :loveu:

Na tym zdjęciu podziwiam szczególnie obrońcę 3-go miejsca... Jak on może tak spokojnie stać :hmmmm: Mój by się wyrywał do innych psiaków, byłby armagedon...

Posted

[quote name='Szarik']Jaka tam specyficzna, mi tez się bardzo podobają ;) Kocham kropciate pysie :loveu:

Na tym zdjęciu podziwiam szczególnie obrońcę 3-go miejsca... Jak on może tak spokojnie stać :hmmmm: Mój by się wyrywał do innych psiaków, byłby armagedon...

Tak sie tylko wydaje :D

Tutaj (zdjecie z dogo) pieski z klasy baby (od 3 do 6 miesiaca :loveu:)
I stoja slicznie ;) Szcerze mowiac, na pudle psy zwykle sa podekscytowane (jak Raven na zdjeciu :diabloti::diabloti:) bo czuja ogrooooooomne emocje własciciela :)
Mój pies zawsze skacze ze szczescia, szarpie worki z karmą i umiera z radości jak wygrywamy :evil_lol::evil_lol: tzn. ja to sobie tak interpretuje, a pewnie cieszy sie, ze ja sie ciesze (czy jakos tak :D)

Posted

natija napisał(a):
witam:)dlugo mnie nie bylo ale juz nadrabiam:)
a u nas tez cieplutko dzisiaj:)

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Oj zazdroszczam pogodny, u mnie dzis jeszcze wiecej sniegu

Witam :loveu::loveu:

U nas dalej cieplutko, ale troche sennie :D
I psiaki głównie śpią :evil_lol:

Posted

cudnych masz chłopaków :loveu: to ostatnie śpiące jest boskie i cudowne :loveu: śliczni są oboje, chociaż Lilian mi się troszkę bardziej podoba, ale cudni :loveu:
będę odwiedzać :)

Posted

chester07 napisał(a):
cudnych masz chłopaków :loveu: to ostatnie śpiące jest boskie i cudowne :loveu: śliczni są oboje, chociaż Lilian mi się troszkę bardziej podoba, ale cudni :loveu:
będę odwiedzać :)

Witam!
Dziękujemy ślicznie :loveu::loveu: Lilianek jest duuuzo bardziej fotogeniczny i kocha aparat :evil_lol::evil_lol: Ravenka warto zobaczyc na żywo :D bo mimo, ze nie ma duszy modela, to jest przesłodki :evil_lol::evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc Talagia!!

przejrzalam cala galerie - piesy sa cudne :loveu:
Zawsze mi sie podobaly setery :) tzn wszystkie ich rasy :)

Witamy!!!
Dziękujemy za odwiedziny :loveu:
A ja przyznam sie, ze mi sie kiedys setery nie podobały :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale dals rozbrajajaca fotke:loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Zaraz poszukam jakiegoś ładnego zdjęcia Ravena, bo powiedział mi, ze czuje sie pokrzywdzony, ze go obmawiam za plecami :mad::mad: