Talagia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='diabelkowa']Logan nie lubi patrzec na te stworzenia ;)) Lilan był oburzony, najezył się, dygotał, obszczekał kilka razy i uciekł :evil_lol::evil_lol: Największy plus takich spacerków = :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moth Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A czemu Lilian w dwóch obrożach na raz chodzi? :cool3: Quote
Talagia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 moth napisał(a):A czemu Lilian w dwóch obrożach na raz chodzi? :cool3: Poniewaz spacerowaliśmy blisko bardzo ruchliwej ulicy i jako, że jestem przewrażliwiona :cool3: to wolałam mieć go zapiętego na 2 obrożach (jakby jedna pękła, rozpieła się, puścił zatrzask i inne czarne scenariusze) :evil_lol::evil_lol: Na codzień oczywiście nie spaceruje w takim zestawie :oops::oops: Quote
moth Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Talagia napisał(a):jako, że jestem przewrażliwiona :cool3: Aaa to jak moja mama. Zapięłaby psa na dwie obroże, dwie smycze i jeszcze szelki. :evil_lol: Quote
Talagia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Właśnie otrzymałam wyniki mojego Ravenka i okropnie się ciesze :multi::multi: HD/A!!!! :multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Talagia napisał(a):Właśnie otrzymałam wyniki mojego Ravenka i okropnie się ciesze :multi::multi: HD/A!!!! :multi::multi::multi: to bardzo dobra wiadomość:multi: Quote
Szarik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witam! http://img158.imageshack.us/img158/4715/sta60046zc7.jpg Mój tak reaguje na koni, bo... Lam jeszcze nie widział. ;) http://img158.imageshack.us/img158/5103/sta60066fo7.jpg Alez ładna Katowicka choinka! No i oczywiście piękny łaciat, jak się wyprężył dumnie! :loveu: Ja jeszcze nie zdecydowałam się z moim w miasto wybyć. Pozdrawiamy! Monika i Szarik. Quote
Talagia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Paulina_mickey napisał(a):to bardzo dobra wiadomość:multi: Raven teraz chodzi dumny po mieszkaniu :evil_lol::evil_lol: Szarik napisał(a):Witam! http://img158.imageshack.us/img158/4715/sta60046zc7.jpg Mój tak reaguje na koni, bo... Lam jeszcze nie widział. ;) http://img158.imageshack.us/img158/5103/sta60066fo7.jpg Alez ładna Katowicka choinka! No i oczywiście piękny łaciat, jak się wyprężył dumnie! :loveu: Ja jeszcze nie zdecydowałam się z moim w miasto wybyć. Pozdrawiamy! Monika i Szarik. Witam!!! Ja planowałam iśc z małym wcześniej do miasta, ale niestety nie było okazji pozwiedzać swojej miejscowości, wiec oglądał inne :evil_lol: Mysle, ze taki spacerek to im wczesniej tym lepiej :loveu::loveu: Quote
Szarik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Talagia napisał(a): Witam!!! Ja planowałam iśc z małym wcześniej do miasta, ale niestety nie było okazji pozwiedzać swojej miejscowości, wiec oglądał inne :evil_lol: Mysle, ze taki spacerek to im wczesniej tym lepiej :loveu::loveu: Ja jednak nie wyobrażam sobie Szarika spokojnego w autobusie, lub bestrosko przechadzającego sie na rynku lub pod ratuszem. :shake: :evil_lol: Quote
Talagia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Szarik napisał(a):Ja jednak nie wyobrażam sobie Szarika spokojnego w autobusie, lub bestrosko przechadzającego sie na rynku lub pod ratuszem. :shake: :evil_lol: Lilan też nie był spokojny, ale później nie bede miała z nim problemów :diabloti: Do autobusu musiałam go oczywiście wnieść i większość drogi spędził na kolanach :lol: Raven jak pierwszy raz jechał autobusem to był cyrk :evil_lol::evil_lol: Skakał, wyrywał się, płakał itp ;) Obecnie sam wskakuje do busa i grzecznie siedzi całą droge. Baaardzo przydała mu sie ta lekcja, jak zepsuł nam się samochód na wystawie i musieliśmy wracać do Katowic z Wrocławia pociągiem, autobusami itp :diabloti::diabloti: Quote
Szarik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Może rzeczywiście wsadzę go do autobusu... Masz rację, im wcześniej tym lepiej. Ale będe uważac na kolana, prawie 40 kg może mi je nieco zdeformować ;) Quote
Talagia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Szarik napisał(a):Może rzeczywiście wsadzę go do autobusu... Masz rację, im wcześniej tym lepiej. Ale będe uważac na kolana, prawie 40 kg może mi je nieco zdeformować ;) Lil 30kg , Raven 35kg :cool3: Nie jest tak źle na kolankach ;) Quote
Iwona. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Talagia napisał(a):Właśnie otrzymałam wyniki mojego Ravenka i okropnie się ciesze :multi::multi: HD/A!!!! :multi::multi::multi: Wspaniała wiadomość:multi: Quote
wiq Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://img380.imageshack.us/img380/9950/200712020040ep4.jpg piękne psy i zdjęcia :loveu: Raven i moja Mona spotkali się w Bytomiu ;) gratuluję wyników HD! Quote
Talagia Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 wiq napisał(a):http://img380.imageshack.us/img380/9950/200712020040ep4.jpg piękne psy i zdjęcia :loveu: Raven i moja Mona spotkali się w Bytomiu ;) gratuluję wyników HD! Dziękujemy ;) Spotkali się napewno, bo jestem miłośniczką flatów :loveu::loveu: i pamiętam oczywiście ;) Mam nadzieje, ze zobaczymy sie jeszcze na jakiejś wystawie :) :lol: Quote
wiq Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 flaty dość mocno przypominają mi setery;) szczególnie Mona właśnie :) na wystawy raczej już nie uczęszczamy, choć niewykluczone, że się gdzieś jeszcze zjawimy :) Quote
Talagia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 wiq napisał(a):flaty dość mocno przypominają mi setery;) szczególnie Mona właśnie :) na wystawy raczej już nie uczęszczamy, choć niewykluczone, że się gdzieś jeszcze zjawimy :) No ja mam nadzieje, ze sie zjawicie :mad: :evil_lol::evil_lol: Bo mało tych czarnych piękności na wystawach widuje :( Paulina_mickey napisał(a):witamy:multi: Witamy ;) Quote
wiq Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ja tam ubolewam, że mało ich na konkursach ;) Quote
Talagia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 wiq napisał(a):ja tam ubolewam, że mało ich na konkursach ;) No tak :roll: U nas anglików troszke biega na konkursach, ale raczej też są to ilości "śladowe" :roll: Quote
wiq Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 niestety ja się też nie przyczyniam, żeby flatów na KR było więcej :oops: Quote
Talagia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 wiq napisał(a):niestety ja się też nie przyczyniam, żeby flatów na KR było więcej :oops: :evil_lol::evil_lol: Ja starałam sie cos zrobic z moim starszym psiakiem, ale on woli kłusować niz ze mną współpracować :roll: Więc niestety z naszej przyszłości wyeliminowaliśmy konkursy :evil_lol::evil_lol: A jego podejrzane zachowanie w sylwestra juz całkowicie zrujnowało moje plany :lol::lol: Cięzko pracujemy (tzn. teraz mamy przerwe zimową :evil_lol::evil_lol:) z tym małym szczylkiem, bo niestety FT by mu sie przydały :roll::roll: A pasje to on ma jaka ma :roll: typowy pies na show :roll: Ale postepy ogromne :multi: Łapie ładnie wiatr, szuka i cos tam grzebie w tym polu :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ja zawaliłam początki z moimi psami, bo wogóle nie planowałam konkursów, czy nawet wystaw.. u mnie Mona ma za to taką pasję, że aż mi przeszkadza..;) nie jak retriever, tylko jak jakiś gończy, albo terrier :evil_lol: Quote
akodirka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Lilian wygląda jak turysta robiący sobie zdjęcia na tle jakiś obiektów na wycieczce :) poprostu pan śliczny :) Quote
Talagia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 wiq napisał(a):ja zawaliłam początki z moimi psami, bo wogóle nie planowałam konkursów, czy nawet wystaw.. u mnie Mona ma za to taką pasję, że aż mi przeszkadza..;) nie jak retriever, tylko jak jakiś gończy, albo terrier :evil_lol: Ja myśliwym nie mam zamiaru zostać wiec takie zapały moich psów nie są mi do niczego potrzebne :evil_lol::evil_lol: Wiec ambicji, na konkursy itp tez nie mam :oops: Raczej dla ich wlasnej frajdy ganiam za tymi bażantami itp, bo chłopcy maja ucieche nie z tej ziemi :evil_lol: akodinka napisał(a):Lilian wygląda jak turysta robiący sobie zdjęcia na tle jakiś obiektów na wycieczce :) poprostu pan śliczny :) On jest urodzonym modelem ;) Jak widzi aparat to pierwszy się ustawia i pozuje :loveu::loveu:. Raven woli uciec :roll: Quote
Recommended Posts