Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']Logan nie lubi patrzec na te stworzenia ;))

Lilan był oburzony, najezył się, dygotał, obszczekał kilka razy i uciekł :evil_lol::evil_lol:

Największy plus takich spacerków =

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moth napisał(a):
A czemu Lilian w dwóch obrożach na raz chodzi? :cool3:

Poniewaz spacerowaliśmy blisko bardzo ruchliwej ulicy i jako, że jestem przewrażliwiona :cool3: to wolałam mieć go zapiętego na 2 obrożach (jakby jedna pękła, rozpieła się, puścił zatrzask i inne czarne scenariusze) :evil_lol::evil_lol:

Na codzień oczywiście nie spaceruje w takim zestawie :oops::oops:

Posted

Talagia napisał(a):
jako, że jestem przewrażliwiona :cool3:

Aaa to jak moja mama. Zapięłaby psa na dwie obroże, dwie smycze i jeszcze szelki. :evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
to bardzo dobra wiadomość:multi:

Raven teraz chodzi dumny po mieszkaniu :evil_lol::evil_lol:

Szarik napisał(a):
Witam!

http://img158.imageshack.us/img158/4715/sta60046zc7.jpg
Mój tak reaguje na koni, bo... Lam jeszcze nie widział. ;)

http://img158.imageshack.us/img158/5103/sta60066fo7.jpg
Alez ładna Katowicka choinka! No i oczywiście piękny łaciat, jak się wyprężył dumnie! :loveu:

Ja jeszcze nie zdecydowałam się z moim w miasto wybyć.

Pozdrawiamy!
Monika i Szarik.

Witam!!!

Ja planowałam iśc z małym wcześniej do miasta, ale niestety nie było okazji pozwiedzać swojej miejscowości, wiec oglądał inne :evil_lol:
Mysle, ze taki spacerek to im wczesniej tym lepiej :loveu::loveu:

Posted

Talagia napisał(a):

Witam!!!

Ja planowałam iśc z małym wcześniej do miasta, ale niestety nie było okazji pozwiedzać swojej miejscowości, wiec oglądał inne :evil_lol:
Mysle, ze taki spacerek to im wczesniej tym lepiej :loveu::loveu:

Ja jednak nie wyobrażam sobie Szarika spokojnego w autobusie, lub bestrosko przechadzającego sie na rynku lub pod ratuszem. :shake: :evil_lol:

Posted

Szarik napisał(a):
Ja jednak nie wyobrażam sobie Szarika spokojnego w autobusie, lub bestrosko przechadzającego sie na rynku lub pod ratuszem. :shake: :evil_lol:

Lilan też nie był spokojny, ale później nie bede miała z nim problemów :diabloti: Do autobusu musiałam go oczywiście wnieść i większość drogi spędził na kolanach :lol:

Raven jak pierwszy raz jechał autobusem to był cyrk :evil_lol::evil_lol: Skakał, wyrywał się, płakał itp ;) Obecnie sam wskakuje do busa i grzecznie siedzi całą droge. Baaardzo przydała mu sie ta lekcja, jak zepsuł nam się samochód na wystawie i musieliśmy wracać do Katowic z Wrocławia pociągiem, autobusami itp :diabloti::diabloti:

Posted

Szarik napisał(a):
Może rzeczywiście wsadzę go do autobusu... Masz rację, im wcześniej tym lepiej.

Ale będe uważac na kolana, prawie 40 kg może mi je nieco zdeformować ;)

Lil 30kg , Raven 35kg :cool3: Nie jest tak źle na kolankach ;)

Posted

Talagia napisał(a):
Właśnie otrzymałam wyniki mojego Ravenka i okropnie się ciesze :multi::multi:
HD/A!!!! :multi::multi::multi:

Wspaniała wiadomość:multi:

Posted

flaty dość mocno przypominają mi setery;)
szczególnie Mona właśnie :)
na wystawy raczej już nie uczęszczamy, choć niewykluczone, że się gdzieś jeszcze zjawimy :)

Posted

wiq napisał(a):
flaty dość mocno przypominają mi setery;)
szczególnie Mona właśnie :)
na wystawy raczej już nie uczęszczamy, choć niewykluczone, że się gdzieś jeszcze zjawimy :)

No ja mam nadzieje, ze sie zjawicie :mad: :evil_lol::evil_lol:
Bo mało tych czarnych piękności na wystawach widuje :(

Paulina_mickey napisał(a):
witamy:multi:

Witamy ;)

Posted

wiq napisał(a):
ja tam ubolewam, że mało ich na konkursach ;)

No tak :roll: U nas anglików troszke biega na konkursach, ale raczej też są to ilości "śladowe" :roll:

Posted

wiq napisał(a):
niestety ja się też nie przyczyniam, żeby flatów na KR było więcej :oops:

:evil_lol::evil_lol:

Ja starałam sie cos zrobic z moim starszym psiakiem, ale on woli kłusować niz ze mną współpracować :roll: Więc niestety z naszej przyszłości wyeliminowaliśmy konkursy :evil_lol::evil_lol: A jego podejrzane zachowanie w sylwestra juz całkowicie zrujnowało moje plany :lol::lol:

Cięzko pracujemy (tzn. teraz mamy przerwe zimową :evil_lol::evil_lol:) z tym małym szczylkiem, bo niestety FT by mu sie przydały :roll::roll: A pasje to on ma jaka ma :roll: typowy pies na show :roll: Ale postepy ogromne :multi: Łapie ładnie wiatr, szuka i cos tam grzebie w tym polu :evil_lol::evil_lol:

Posted

ja zawaliłam początki z moimi psami, bo wogóle nie planowałam konkursów, czy nawet wystaw..

u mnie Mona ma za to taką pasję, że aż mi przeszkadza..;) nie jak retriever, tylko jak jakiś gończy, albo terrier :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
ja zawaliłam początki z moimi psami, bo wogóle nie planowałam konkursów, czy nawet wystaw..

u mnie Mona ma za to taką pasję, że aż mi przeszkadza..;) nie jak retriever, tylko jak jakiś gończy, albo terrier :evil_lol:

Ja myśliwym nie mam zamiaru zostać wiec takie zapały moich psów nie są mi do niczego potrzebne :evil_lol::evil_lol: Wiec ambicji, na konkursy itp tez nie mam :oops: Raczej dla ich wlasnej frajdy ganiam za tymi bażantami itp, bo chłopcy maja ucieche nie z tej ziemi :evil_lol:

akodinka napisał(a):
Lilian wygląda jak turysta robiący sobie zdjęcia na tle jakiś obiektów na wycieczce :)
poprostu pan śliczny :)

On jest urodzonym modelem ;) Jak widzi aparat to pierwszy się ustawia i pozuje :loveu::loveu:. Raven woli uciec :roll: