Talagia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 W Rzeszowie powtórka wyników ;) Raven - 1 miejsce, CAC, CACIB, BOS :multi: Lucyfer - 1 miejsce, CAC, res.CACIB - zakonczył DOROSLY CHAMPIONAT!!! :multi::multi::multi: (w 6 miesiecy i 7 dni!!! - minimalny okres to 6 miesięcy i 1 dzień :evil_lol::evil_lol:, wiec REKORDOWO :loveu:) Liluś ma wiec 21 miesiecy i swoj pierwszy dorosly tylul :) wspaniale :multi: Drugiego dnia w Brnie - Raven pokonał baardzo slynnego amerykanskiego psa i otrzymal 1 lokate i CAC :evil_lol: Quote
Kisses Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Gratulujemy :evil_lol: Przegapiłam psiaki w Rzeszowie :cool1: Quote
Magot Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Brawo, ale z takimi pięknościami nie mogło być inaczej ;) :multi: Quote
Talagia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Po miesiacu cwiczen, rowerowych itp, czas sie troche pochwalic ;) Quote
Judit Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Talagia']Po miesiacu cwiczen, rowerowych itp, czas sie troche pochwalic ;) http://img24.imageshack.us/img24/3435/lilianekkwiecien09.jpg łaaa! no ja nie mogę :loveu::loveu: ale cudny Liluś! :cool3: Gratuluje takiego pięknego i zjawiskowego chłopczyka :lol: Quote
Talagia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Bardzo dziekuje :) Po miesiacu na antybiotykach, nagłej utracie ponad 5 kg (ostre zapalenie wezlow przyusznych, czyli zero jedzenia, ciagle wymioty i bol gardla :( ) i fatalnej formy wreszcie "wraca do siebie" Dzis wazy prawie 34 kg :evil_lol: i biega jak dziki po polu. Swoja droga na ostateniej wystawie w Czechach sedzia stwierdzil, ze to strasznie brzydki pies :diabloti: Quote
kinnia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ślicznie wygląda:) Dobrze ze już wyzdrowiał i niech wraca szybko do pełnej formy:) Ja też zasuwam z moim na rowerze jak suki w okolicy maja cieczki:P Quote
Talagia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Marta&Karmen napisał(a)::crazyeye: no co za...:mad: jedziecie do Opola? nie :( termin nie taki Quote
Marta&Karmen Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Talagia napisał(a): Swoja droga na ostateniej wystawie w Czechach sedzia stwierdzil, ze to strasznie brzydki pies :diabloti: :crazyeye: no co za...:mad: jedziecie do Opola? Quote
kajkoowa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Talagia'] Swoja droga na ostateniej wystawie w Czechach sedzia stwierdzil, ze to strasznie brzydki pies :diabloti: :mad::mad: cud, miód i bonus z ozeszkami:loveu: Odkąd zakochałam się w anglikach minął już rok a nadal uwazam, że tak powinien wyglądac mój przyszły seter: http://img24.imageshack.us/img24/3435/lilianekkwiecien09.jpg Quote
Talagia Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Bardzo dziekujemy ;) A do Opola sie nie wybieramy niestety, matura sie zbliza wiec wystawy narazie zostaly lekko ograniczone ;) Quote
Marta&Karmen Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Talagia napisał(a):Bardzo dziekujemy ;) A do Opola sie nie wybieramy niestety, matura sie zbliza wiec wystawy narazie zostaly lekko ograniczone ;) ojoj no tak... nas to czeka za rok:placz: Quote
Talagia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 katik napisał(a):A ja was dzisiaj widziałam :multi: Magia pchała się prosto w paszczę Ravena :eviltong: O rany ale wstyd :oops: Raven jest teraz zakochany i uwaza, ze kazdy pies to jego konkurent :evil_lol: Pomyliło mu sie i wolal na wszelki wypadek warknac :evil_lol: Quote
katik Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A ja was dzisiaj widziałam :multi: Magia pchała się prosto w paszczę Ravena :eviltong: Quote
Talagia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Ja teraz tak w połowie matur pochwale sie Ravenkiem, ktory 16 maja bedzie mial 3 lata!!! Co jak co ale mozna o nim smialo powiedziec, ze z brzydkiego kaczatka zrobil sie niezly kawaler :loveu: No wiec chwalimy sie! A i prosze trzymac za mnie kciuki w przyszlym tygodniu egzaminy z biologii i chemii :diabloti: 1,5 roku 3 lata Quote
Talagia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Ucze tzn? :) Zajec w szkole juz nie ma od dawna, a jezeli chodzi o nauke w domu to pies tylko pomaga mi ;) Jest pretekst aby wyjsc na spacer i troche sie dotlenic :diabloti: mozna sie przytulic do niego jak przed matura cierpi sie na bezsennosc i efekt gwanatowany ;) No i jak nie moge czegos zapamietac czy zrozumiec to tłumacze to psu :oops: i jakos dzieki temu łatwiej sie ucze... Nie jest tak zle jesli chodzi o psy, mimo matury jezdzimy co 2 dni w pole na 2-3 godzinny spacer :) A po maturze prawie pół roku wolnego :loveu: Quote
kajkoowa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Uh, ależ piękny. A tak z ciekawosci to jeszcze się uczysz?? Marzy mi sie pies ale boje się, że przez maturę nie bede miałą na niego czasu. Martwię się na duzyy zapas:roll: Quote
Marta&Karmen Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 oo biologie i chemię zdajesz:razz:? będziemy trzymać kciuki;) gdzie zamierzasz iść na studia?:cool3: Quote
Talagia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Marta&Karmen napisał(a):oo biologie i chemię zdajesz:razz:? będziemy trzymać kciuki;) gdzie zamierzasz iść na studia?:cool3: Weterynaria ;) Quote
Marta&Karmen Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Talagia napisał(a):Weterynaria ;) no i brawo:multi: trzymamy kciuki;) też miałam kiedyś takie zamiary, no ale cóż, nie każdy się do tego nadaje:roll: dlatego będę zdawać matematykę i fizykę, jakoś lepiej mi idzie... Quote
Magot Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 http://psymysliwskie.home.pl/photo.php?photo_id=1083&full Wow, ale firana :cool3: Powodzenia, trzymam kciuki :kciuki: Quote
Recommended Posts