Talagia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Tydzień później Lucjusz ponownie zostaje najlepszym dorosłym psem + wygrywa całą rase :loveu::loveu::loveu: strasznie się ciesze, ze chlopak się rozkręca. Ravenek ponownie 1/2 lokata, i CWC :lol: Quote
Pieseczkowo Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 My równiez gratuluje tak cudownych tytułów:multi::multi:Tylko tak dalej. Sliczne fotencje:loveu::lol: Quote
Magot Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Super, że tak dobrze Wam idzie na wystawach :cool3: Chłopcy wyglądają na dumnych ze swoimi trofeami :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dzień dobry :loveu: Ja pierwszy raz w galerii... Bardzo lubię wszystkie setery.. szczególnie angielskie :evil_lol: Moja sucz jest po mamie w typie seterki irlandzkiej - ale chyba wdala się w tatusia :evil_lol: Na pewno będziemy zaglądać.. Śliczne psioory.. Gratuluję sukcesów na wystawach :loveu: Pozdrawiam i zapraszam do mnie (jeśli znajdziesz czas i ochotę ;)) Quote
Talagia Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [url=http://picasaweb.google.pl/talagia/NowyFolder]Picasa Web Albums - talagia - Nowy folder[/url] :) troche nowych zdjec, zapraszam Quote
Marta&Karmen Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ale mieliście seterkowy spacerek:multi: super, śliczne zdjęcia:loveu: Quote
Czarnulka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 piękne masz psiaaki ;] juz sie nie moge doczekac ich poznac ; ]:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dawno tu nie mieliście gości :shake: Trzeba to zmienić i my się witamy ;) Fajne psiaczki , ja zaczęłam swoją przygodę z psami dzięki seterkowi angielskiemu , któremu zawsze rzucałam piłkę i tak zakochałam się w psach :loveu: One zawsze sie pięknie prezentują :) Nowych foteczek się domagamy :roll: I zapraszamy do nas , my będziemy do was wpadać :loveu: Quote
Marta&Karmen Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Widzę na stronie, że stadko się powiększyło ;) Gratulujemy! :) U nas również pojawił się szczeniak ;) Quote
Daria1690 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Witamy. Bardzo piękne stadko. :) Gratulujemy wszystkich sukcesów wystawowych i trzymamy kciuki za kolejne :D Quote
Talagia Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Dawno nas tu nie było :) Od tego czasu nasz dom wzbogacił się o 8 seterków ;) Przecudnej urody suczkę - PASJE, która okazała się spełnieniem moich marzeń o idealnym psie rodzinnym i wystawowym, oraz 7 jej uroczych dzieciaków. \ Quote
Talia Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ooo jeszcze hodują czy to starszy świnek? :) Zawsze marzyła mi się kremówkowa selfka, ale teraz już chyba daruje sobie kolejne prosiaki. A maluszki widać dokazują :) Quote
Talagia Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Starsza świnka (ma 4 lata), ale jeszcze hodują z tego co mi wiadomo :) Quote
Recommended Posts