Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta - dziękuję:multi:

deer_1987 - nie ma wątpliwości, że jamniki mają specyficzną naturę - oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.:loveu:

anetta - dziękujemy;)

Isadora7 - No prawie; Nauczyłam rodzinę, żeby nie dawali jedzenia ze stołu, nawet jeśli Kaja wytacza słoje najcięższe działo - spojrzenie:crazyeye:

jamnicze - postaram się na przyszłość robić więcej zdjęć ;)

EDIT
zapomniałam o zdjęciach

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale koniec wakacji i początek szkoły tak mnie zaskoczył, że nie miałam czasu niemal na nic. W nielicznych wolnych chwilach próbowałam swoich sił w portretach i krajobrazach... więc ogromem zdjęć, puki co, Was nie zaleję.

I strasznie mi miło, że jednak mimo wszystko ktoś odwiedził naszą galerię:loveu::oops:

A teraz mówimy dobranoc...

Posted

:oops: bardzo nam miło i jeszcze raz przepraszamy...

muszę złapać dobrą pogodę i wyruszyć z psem zabierając aparat, bo jakość moich zdjęć mnie przeraża (tzn. popadłam w kompleksy oglądając inne galerie:oops:)
tak więc trzeba ćwiczyć!

i nie mam pojęcia o dobrym obrabianiu!
moje czynności to: przytnij, obróć, wyostrz, ew. kombinuję coś z kontrastem albo jasnością, choć to ostatnie b. rzadko...

i ramka:p

Posted

[quote name='Isadora7']Wydaje mi się że niepotrzebnie popadasz w kompleksy. Śmiem twierdzić że robisz bardzo dobre zdjęcia. No i modelka śliczna.

Myślę, że robię lepsze zdjęcia niż kiedyś, jednak wiem, że mogę robić lepsze - trzeba się rozwijać!:lol: Moim zdjęciom wiele brakuje - przejrzystości, "czystości", że tak się wyrażę:lol:, delikatności, ostrości w odpowiednim miejscu oraz jakiegoś sensownego kadru. Mam jednak nadzieję, że wszystkiego się nauczę w swoim czasie;)

Noo i z kolorami czasami mam problem ;)

[quote name='danka1234']Jaka tutaj slicznotka się pokazuje.:loveu:

dziękujemy:loveu:
i witamy!:multi:

[quote name='Matusz']to ja czekam na więcej zdjęć :loveu:

No to takie ostatnie, bo zabraknie na jutro..

Posted

[quote name='hovomaniaczka']http://images42.fotosik.pl/19/4d23dcfa84ac7629.jpg
Jakie slodkie! :loveu:

http://images24.fotosik.pl/284/fc775e736f0ff281.jpg
A to jest fantastyczne!!!!!!!

Sunia jest sliczna!

Śliczna:loveu: ale jednocześnie wredna i gruba:diabloti:

[quote name='BBeta']http://images24.fotosik.pl/284/fc775e736f0ff281.jpg
:loveu::loveu::loveu:

Łap aparat i rób zdjęcia, bo się marnujesz :cool3:

ee tam, jeszcze daleko mi do Ciebie...:eviltong:

[quote name='Juszes']Świetna galeria, Kaja jest prześliczna :loveu::loveu:

dziękujemy:loveu: i witamy w naszej galerii!:multi:

Dzisiaj jeden z najlepszych dni w moim życiu!
Na spacerze spotkałam dwa SETERY!:loveu: Co więcej znam z widzenia ich właściciela. Tutaj, w Stargardzie?:crazyeye: Półtoraroczny anglik orange-belton i trochę starszy irlanczyk:loveu: Oba przygarnięte...
Wymerdałam je za wszystkie czasy:loveu: Kto by pomyślał?...
Tylko Kaja trochę przerażona była na widok dwóch szalejących psów, choć moim zdanim i tak dobrze zniosła ich obecność:lol:
Żałuję, że nie zrobiłam im zdjęcia, ale z wrażenia zapomniałam!

Już miałam zacząć zwymyślać mojemu canonowi, że ma strasznie wolny AF, bo każde zdjęcie "spóźnione". Dopiero pod koniec spaceru przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić ustawienia i okazało się, że ciągle miałam włączone... no takie pojedyńcze łapanie ostrości. Inteligencja, a co!:lol:

[czy mogę prosić modernatora, żeby pzeniósł ten wątek do fotoblogów?... bo w sumie chyba tam powinien być. Dziękuję :) ]