Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :p Ze mną już prawie w porządku, tylko teraz Kaja jest marudna bo ma hm.. "te dni", więc nosi bardzo twarzowy strój, zrobiony ze starej koszuli mojego taty :lol::lol: (majtki u niej to katastrofa, nie wytrzymały 2 minut :shake:)

Posted

jamnicze napisał(a):
wdzianko super, gratuluję pomysłowości i talentu krawieckiego

Dziękuję. Choć z tym talentem to zapraszam do naszej sąsiadki ;)

Posted

anetta napisał(a):
Ale jej ładnie! :-D

Też tak uważam :lol:

jamnicze napisał(a):
Fajnie mieć taką sąsiadkę :happy1:

oj niewątpliwie, zawsze nas poratuje w kryzysowych sytuacjach:multi:

Izabela124. napisał(a):
Witanko
No ubranko jest rwelacyjne

Witam i dziękuję :grins:

Dzisiaj przeżyłam szok. Moi rodzice chcieli by drugiego psa! Niestety dopiero za parę lat, ale jakiego psa! Posokowca bawarskiego :loveu:

Posted

Kiniek napisał(a):

Dzisiaj przeżyłam szok. Moi rodzice chcieli by drugiego psa! Niestety dopiero za parę lat, ale jakiego psa! Posokowca bawarskiego :loveu:

Ha, ha kiedy mój TZ (jak dobrze rozumiem skrót ten oznacza męża? :diabloti:) zgodził się na psa, ale nie jamnika (bo to mu psa nie przypomina :mad:)
prawie zdecydowaliśmy się właśnie na posokowca - przecież to takie wyrośnięte jamniki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
No, ale w końcu stanęło na basenji :loveu: - do jamnika to one maja podabny chyba tylko charakterek - bo są ponoć równie uparte.:eviltong:

Posted

[quote name='anetta']Nooo, to macie sporo czasu na obeznanie się z rasą :lol:

O tak. Jak ja nie będę mieszkać z rodzicami to setera planuję mieć, a już od dawna studiuję książki na ich temat:cool3:
A że czasu dużo to jest plus.

[quote name='Izabela124.']Witanko
A czemu za pare lat?

Witam :multi: Czemu? Nie wiem, może jeszcze boją się mieć dwa psy na raz.

[quote name='jamnicze']Ha, ha kiedy mój TZ (jak dobrze rozumiem skrót ten oznacza męża? :diabloti:) zgodził się na psa, ale nie jamnika (bo to mu psa nie przypomina :mad:)
prawie zdecydowaliśmy się właśnie na posokowca - przecież to takie wyrośnięte jamniki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
No, ale w końcu stanęło na basenji :loveu: - do jamnika to one maja podabny chyba tylko charakterek - bo są ponoć równie uparte.:eviltong:

Ha ha, też miałam problem ze zrozumieniem tego skrótu (ale wydaje mi się, że to jest TŻ - ale głowy nie daję) :lol:
Mojej mamie spodobał się posokowiec właśnie, że to takie, cytuję, "jamniki z długimi nogami"
Masz może galerię swoich psiaków? Z chęcią pooglądałabym twoje basenji, słyszałam, że to fajne psiaki:p
A jamnikom upartości niewątpliwie nie brakuje...
:diabloti:

A teraz żegnam się z wami na 8 dni z powodu wyjazdu ;p (ferie się u mnie zaczęły) Kajusia zostaje z babcią i jej psem Maxem.

Posted

[quote name='Kiniek']

Masz może galerię swoich psiaków? Z chęcią pooglądałabym twoje basenji, słyszałam, że to fajne psiaki:p

Galerii jeszcze nie mam i baska też nie :shake:
Ale to jeszcze tylko tydzień :razz: i jedziemy do Asiaczka po Sajdunię :multi::multi::multi:

Deer dzięki za wyjaśnienie

Wszystkim feriowiczom życzę udanego wypoczynku (nie koniecznie od dogo:diabloti:)

• 2 weeks later...
Posted

Witam was ponownie :multi:

Muszę wam się pochwalić, że w końcu dorobiłam się na nowy aparacik :loveu: Co prawda, jakimś wprawnym fotografem nie jestem, ale ten w porównaniu z cyfrówką... niebo a ziemia!
Od razu Kajkę obfociłam, biedny piesek - teraz spokoju jej nie dam :diabloti::diabloti: Z drugiej strony troszkę wstyd teraz Kajki zdjęcia dawać, bo ją babcia utuczyła. Ja nie wiem jak mam przekonać babcię by tyle nie dawała! Chyba będzie lańsko:mad::mad::mad:

Biorąc pod uwagę powyższy fakt, daję zdjęcia, lecz starannie wybrane ;):shake: (i nie śmiejcie się ze mnie, to są moje pierwsze próby z tym aparatem:oops::oops:)

Wieem, że źle, ale Kaja wyszła słodko :loveu: :oops:

Posted

[quote name='jamnicze']Fajnie, że masz nowy aparacik, życzę miłego focenia.
A co do babci, to jesteś na z góry przegranej pozycji, niestety :shake:

:placz::placz:

Posted

oo ;) ja tez planuje zakupić to lustro ;)

i jak się sprawuje ??

Kaja ma za długie pazury, zdecydowanie za długie !! Do weta marsz!! :roll: przecież aż się jej zawijają...

Posted

jak dla mnie - świetne:loveu:

Do weta jesteśmy już umówieni... wstyd, że tak długo zwlekaliśmy...:oops:
A właśnie, czy to normalne, że jak wet obetnie pazur, to krew leci? Bo przecież nerw gdzieś się kończy...

Posted

[quote name='Kiniek']jak dla mnie - świetne:loveu:

Do weta jesteśmy już umówieni... wtyd, że tak długo zwlekaliśmy...:oops:
A właśnie, czy to normale, że jak wet obetnie pazur to krew leci? Bo przecież nerw gdzieś się kończy...

nie powinna lecieć... chyba, że wet źle obcina...:roll: