Kiniek Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Dzięki ;D Zrobione na spacerku: Kajke coś na tarzanko wzieło :diabloti: Aporcik ulubionej piłeczki Latająca. Quote
Kiniek Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 A tutaj taka krótka domowa sesyjka:loveu: Quote
anetta Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A co ona się na chodniku tarzała? :lol::lol: Quote
Kiniek Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='anetta']A co ona się na chodniku tarzała? :lol::lol:[/QUOTE] Nie, to żużel z zapowiedzią śniegu:diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witanko Ale Kaja byla cydnym szczeniorem, ja takich zdjec swoje psiny nie mama, teraz tez jest sliczna Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Quote
patrycja_joko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jaka ślicznotka:*:*buziaki dla niej zapraszam do mnie... piękna jest Kaja:D Quote
Kiniek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 O witam wszystkich! Wybaczcie, że mnie trochę nie było, ale miałam napięte tyogdnie ostatnio (olimpiady, te sprawy + mecze piłki ręcznej:loveu: - trenuję) A na razie zdjęć nowych nie będzie, bo nie mogę znaleźć kabla USB:-( A na razie - starsze zdjęcia :grins: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witamy moga byc i stare zdjecia Oj jka ja bym chciaal, zeby u mnie byla taka trawka, a nie ciagle leje i wieje Quote
Kiniek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Witamy moga byc i stare zdjecia Oj jka ja bym chciaal, zeby u mnie byla taka trawka, a nie ciagle leje i wieje [quote name='anetta']:loveu::loveu: Ale tereny... No, nie wiem, czy te tereny takie fajne... To było pole :evil_lol:, więc ziemia sama zapadała się pod nogami, a poza tym nie potrafię chodzić po takich młodziutkich roślinach :angel: Ja wciąż na poszukiwaniach idealnego terenu do spacerów... A takie słońce o tej porze roku, to na prawdę zjawisko:-o Jeszczę parę, bardziej krajobrazowych (wieem, że krzywo:placz:): Quote
taxelina Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 O nastepna co zazdroszcze bo duzy teren do biegania bez smyczy :( Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witaj U mnie tez sa takie faje treny, duzo miejsca do biegania Quote
jamnicze Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hejka, witam serdecznie ja tu pierwszy raz i zobaczyłam znajomy obrazek Kiniek napisał(a): Ze swoim pięknym dziurawym kocykiem ha, ha ile to już kocyków zdążyła kaja przerobić na "ser szwajcarski"? A to liściasty kamuflaż http://images30.fotosik.pl/105/96e5d8b4637e4ebcmed.jpg Quote
Kiniek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 jamnicze napisał(a):Hejka, witam serdecznie ja tu pierwszy raz i zobaczyłam znajomy obrazek ha, ha ile to już kocyków zdążyła kaja przerobić na "ser szwajcarski"? A to liściasty kamuflaż http://images30.fotosik.pl/105/96e5d8b4637e4ebcmed.jpg Witam!:multi: Z postu wnioskuję, że u jamników takie widoki to normalka:lol: Ile? Hm dokładnie 4, ale ten ma najdłużej - około 3 lat - ponieważ to jest jedyna rzecz, którą kocha bardziej od jedzonka :shake: Oczywiście nie licząc pańci:diabloti: Izabela124. napisał(a):Przyszlam sie przywitac [SIZE="5"]Dzieńdogodobry : D Quote
Matusz Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 no u nas też mamy podobne tereny do spacerowania ! :multi: fajne zdjęcia :) ile twoja sucz ma lat ?;) Edit: doczytałem, że 8 ;) Quote
Kiniek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Matusz napisał(a): ile twoja sucz ma lat ?;) Nie wiesz, że pań nie pyta się o wiek?:diabloti: Matusz napisał(a): Edit: doczytałem, że 8 ;) Oj tam 8. Dopiero w czerwcu skończy :eviltong: Teraz to szalona siedmiolatka:lol: Quote
Kiniek Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Wiiitam :grins: I przepraszam, że zdjęć nie ma, ale przykuta do łóżka jestem (chora:placz:).. Tylko na chwilę się z niego wyrwałam, żeby poczytać sobie forum:loveu: Quote
jamnicze Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 to życzymy szybkiego powrotu do zdrówka :) Quote
Recommended Posts