Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się zastanawiam i się zastanawiam i w końcu po paru namowach zakładam galerię mojej suńci Kaji. :loveu:

Urodziła się 13 czerwca (ciepło! ciepło!) w 2000 roku. Nie ma rodowodu; mama nie miała papierów (tata miał), można więc powiedzieć, że jest w 80-ciu paru procentach jamnikiem. Pochodzi od mojej cioci ze Szczecina, która ma mamę Kajci - Maję. Maja jest dwa latka starsza od mojego psiaka. Urodziła trzy psiaki; Kajka była druga.

Była całkiem ciekawa historia związana z zabraniem pieska. Jak przyjechaliśmy do mojej cioci, by obejrzeć psiaki, usadowiłam sięna ziemi. Zaraz patrzę: a tu Kajka na kolanach mi siedzi. Miło było; taki mały kaloryferek. no ale po jakimś czasie, od siedzenia na podłodze, zrobiło mi się niewygodnie. Zdjęłam Kaję, zanim się obejrzałam to ona spowrotem. Zdziwiłam się i zdjęłam ją ponwnie, a historia się powtórzyła. po chwili Kajusia spojrzała mi w oczka swoim porażającym spojrzeniem i już wiedziałą, że będzie nasza. Wydaje mi się, że ona również coś czuła. Odprowadziła nas pod drzwi, jak wychodziliśmy.
Wkrótce wzieliśmy ją do naszego domu. Wniosła wiele życia i radości. Nie oddałabym jej za nic. Kocham ją...

To jest parę fotek jak była mała. wybaczcie słabą jakość, ale robiłam zdjęcia zdjęciom, a zbyt dobra to ja nie jestem :roll:

No to koniec na teraz.

Pozdrawiam; Kinia i Kaja

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutkie jamniczki są takie piękne i rozkoszne :loveu::loveu: Foty nie są takie złe :) Masz jakąś pamiątke. My możemy policzyć na palcach jednej ręki foty z tego okresu jak Twoja Kaja na fotach :(

Moja 7 czerwca sie urodziła :lol:

Posted

Hahaha nareszcie mi się udało zrobić podpis!! Ale to dopiero w tym poście xD Oj bywa.

No ale tak poza tym to parę fotek z dzieciństwa:loveu::

Kajka traktowała tego misika jak swojego braciszka xD

Posted

[quote name='anetta']Aaaa http://images25.fotosik.pl/104/adef1cfd78ae86b8.jpg te pomarszczone łapcie :mdleje::loveu::loveu::loveu:
Ja kocham to zdjęcie:loveu::loveu::loveu:

[quote name='anetta']Brawo za baner :lol: Ale mały coś :diabloti:

Oj. To mój pierwszy w życiu, kompletnie nie wiedziałam jak się za niego zabrać! Jeszcze obrazek (zrobiony z miniaturek xD) poszedł w miarę dobrze, ale potem miałam wieeelki problem, aby zrobić z niego linka :shake:

No ale w końcu się udało!!!:multi::multi: hahaha

Posted

No to parę dzisiejszych foteczek :D

Z Pańcią

Tutaj biegnę z prędkością światła XD

Biegnę oczywiście do pańci:diabloti:

Niucham coś

Co to?

Jutro będą kolejne fotki z dzisiejszego spacerku; no i może z jutrzejszego ;p

Posted

I kolejne:

Prawie mnie nie widać

Zaraz dokopię się do tego wstrętnego kreta!:diabloti::evil_lol:

Do Pańci :loveu:

Królik:lol::loveu:

Posted

anetta napisał(a):
No baaa, wszystkie Kaje to super dziołchy są 8)

Sama lepiej bym tego nie ujęła :cool3::cool3:

A niech tylko ktoś zaprzeczy, oooj będzie lańsko :mad: :lol:

Hm trochę zaniedbałam forum, ale mam strasznie napięte wszystko, ledwie się wyrabiam, nawet aparatu nie mam czasu podłączyć :shake:
Moja ambicja mnie wykończy:angryy:
Poza tym pogoda brzydka ciągle pada, a moja Kajka "damulka" się ostatnio zrobiła i w deszczyk nie chce chodzić:shake: I co ja mam zrobić?

Posted

anetta napisał(a):
No baaa, wszystkie Kaje to super dziołchy są 8)

Sama lepiej bym tego nie ujęła :cool3::cool3:

A niech tylko ktoś zaprzeczy, oooj będzie lańsko :mad: :lol:

Hm trochę zaniedbałam forum, ale mam strasznie napięte wszystko, ledwie się wyrabiam, nawet aparatu nie mam czasu podłączyć do ładowarki:shake:
Moja ambicja mnie wykończy:angryy:
Poza tym pogoda brzydka ciągle pada, a moja Kajka "damulka" się ostatnio zrobiła i w deszczyk nie chce chodzić:shake: I co ja mam zrobić?

EDIT
Ojej podwoiło mi się w oczach :shake: Czy Mod może usunąć wyższy post? Dzięki ; )

Posted

anetta napisał(a):
No coś Ty, to nie wiesz jamnik po deszczu nie chodzi? :razz:

Coś mi się obiło o uszy:cool3:

No ale kiedyś w miarę normalnie chodziła, a teraz to stoi pod drzwiami i żaden dźwig ją stamtąd nie ruszy:shake: Chyba, że zobaczyłaby kota:diabloti: