Kiniek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tak się zastanawiam i się zastanawiam i w końcu po paru namowach zakładam galerię mojej suńci Kaji. :loveu: Urodziła się 13 czerwca (ciepło! ciepło!) w 2000 roku. Nie ma rodowodu; mama nie miała papierów (tata miał), można więc powiedzieć, że jest w 80-ciu paru procentach jamnikiem. Pochodzi od mojej cioci ze Szczecina, która ma mamę Kajci - Maję. Maja jest dwa latka starsza od mojego psiaka. Urodziła trzy psiaki; Kajka była druga. Była całkiem ciekawa historia związana z zabraniem pieska. Jak przyjechaliśmy do mojej cioci, by obejrzeć psiaki, usadowiłam sięna ziemi. Zaraz patrzę: a tu Kajka na kolanach mi siedzi. Miło było; taki mały kaloryferek. no ale po jakimś czasie, od siedzenia na podłodze, zrobiło mi się niewygodnie. Zdjęłam Kaję, zanim się obejrzałam to ona spowrotem. Zdziwiłam się i zdjęłam ją ponwnie, a historia się powtórzyła. po chwili Kajusia spojrzała mi w oczka swoim porażającym spojrzeniem i już wiedziałą, że będzie nasza. Wydaje mi się, że ona również coś czuła. Odprowadziła nas pod drzwi, jak wychodziliśmy. Wkrótce wzieliśmy ją do naszego domu. Wniosła wiele życia i radości. Nie oddałabym jej za nic. Kocham ją... To jest parę fotek jak była mała. wybaczcie słabą jakość, ale robiłam zdjęcia zdjęciom, a zbyt dobra to ja nie jestem :roll: No to koniec na teraz. Pozdrawiam; Kinia i Kaja Quote
anetta Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Malutkie jamniczki są takie piękne i rozkoszne :loveu::loveu: Foty nie są takie złe :) Masz jakąś pamiątke. My możemy policzyć na palcach jednej ręki foty z tego okresu jak Twoja Kaja na fotach :( Moja 7 czerwca sie urodziła :lol: Quote
Kiniek Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Ja też nie mam wiele. Może jeszcze ze cztery?... O proszę. 7? Tego samego roku? Quote
Kiniek Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 łał!! to jakieś dwa latka młodsza ode mnie :multi: PS. Wiem, że nie umiem robić podpisów ":placz:" :lol: hahaha Quote
Kiniek Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Hahaha nareszcie mi się udało zrobić podpis!! Ale to dopiero w tym poście xD Oj bywa. No ale tak poza tym to parę fotek z dzieciństwa:loveu:: Kajka traktowała tego misika jak swojego braciszka xD Quote
anetta Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Aaaa http://images25.fotosik.pl/104/adef1cfd78ae86b8.jpg te pomarszczone łapcie :mdleje::loveu::loveu::loveu: Brawo za baner :lol: Ale mały coś :diabloti: Quote
Kiniek Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='anetta']Aaaa http://images25.fotosik.pl/104/adef1cfd78ae86b8.jpg te pomarszczone łapcie :mdleje::loveu::loveu::loveu: Ja kocham to zdjęcie:loveu::loveu::loveu: [quote name='anetta']Brawo za baner :lol: Ale mały coś :diabloti: Oj. To mój pierwszy w życiu, kompletnie nie wiedziałam jak się za niego zabrać! Jeszcze obrazek (zrobiony z miniaturek xD) poszedł w miarę dobrze, ale potem miałam wieeelki problem, aby zrobić z niego linka :shake: No ale w końcu się udało!!!:multi::multi: hahaha Quote
Kiniek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 No to parę dzisiejszych foteczek :D Z Pańcią Tutaj biegnę z prędkością światła XD Biegnę oczywiście do pańci:diabloti: Niucham coś Co to? Jutro będą kolejne fotki z dzisiejszego spacerku; no i może z jutrzejszego ;p Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ooo śliczna Kajunia :loveu::loveu::loveu: a te łapusie :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/104/adef1cfd78ae86b8.jpg Quote
Kiniek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ach no nie mogę się powstrzymać od tych fot. Trudno, wstawiam:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ja tez witam, sama mam 4 miesieczna suczke jamnika podpalana, zapraszam don nas. uwielbiam duzo fotek jamnikow wiec wstawiaj :D sama postaram sie zaraz cops wrzucic do mnie :D Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Śliczna Jamnisia...ja niestety nie mam z dzieciństwa moich trzech jamników żadnej fotki-bo nie są ze schroniska... Fotki wstawiaj-jak najwięcej...:loveu: Quote
taxelina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no wlasnie, nie krepuj sie, jak najwiecej Quote
Kiniek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dzięki :razz: proooszę daj mi to ciasteczko! Waruj:diabloti: Bieegnęę! ..Do Pańci:loveu: ... i od Pańci:diabloti: Quote
Kiniek Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 I kolejne: Prawie mnie nie widać Zaraz dokopię się do tego wstrętnego kreta!:diabloti::evil_lol: Do Pańci :loveu: Królik:lol::loveu: Quote
taxelina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No i super ze nowe fotki :D oby tak dalej Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ale Kaja śliczna :loveu: http://images29.fotosik.pl/106/87a193c96866c452.jpg posłuszna......... http://images29.fotosik.pl/105/8eca77891491bd11med.jpg ....i szybka :cool3: No po prostu Kajcia jest super !:loveu: Quote
anetta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No po prostu Kajcia jest super ! No baaa, wszystkie Kaje to super dziołchy są 8) Quote
Kiniek Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 anetta napisał(a):No baaa, wszystkie Kaje to super dziołchy są 8) Sama lepiej bym tego nie ujęła :cool3::cool3: A niech tylko ktoś zaprzeczy, oooj będzie lańsko :mad: :lol: Hm trochę zaniedbałam forum, ale mam strasznie napięte wszystko, ledwie się wyrabiam, nawet aparatu nie mam czasu podłączyć :shake: Moja ambicja mnie wykończy:angryy: Poza tym pogoda brzydka ciągle pada, a moja Kajka "damulka" się ostatnio zrobiła i w deszczyk nie chce chodzić:shake: I co ja mam zrobić? Quote
Kiniek Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 anetta napisał(a):No baaa, wszystkie Kaje to super dziołchy są 8) Sama lepiej bym tego nie ujęła :cool3::cool3: A niech tylko ktoś zaprzeczy, oooj będzie lańsko :mad: :lol: Hm trochę zaniedbałam forum, ale mam strasznie napięte wszystko, ledwie się wyrabiam, nawet aparatu nie mam czasu podłączyć do ładowarki:shake: Moja ambicja mnie wykończy:angryy: Poza tym pogoda brzydka ciągle pada, a moja Kajka "damulka" się ostatnio zrobiła i w deszczyk nie chce chodzić:shake: I co ja mam zrobić? EDIT Ojej podwoiło mi się w oczach :shake: Czy Mod może usunąć wyższy post? Dzięki ; ) Quote
anetta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No coś Ty, to nie wiesz jamnik po deszczu nie chodzi? :razz: Quote
taxelina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ee? mlode chodza :D albo sie zapieraja ale to jednorazowe wypadki... :D Quote
Kiniek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 anetta napisał(a):No coś Ty, to nie wiesz jamnik po deszczu nie chodzi? :razz: Coś mi się obiło o uszy:cool3: No ale kiedyś w miarę normalnie chodziła, a teraz to stoi pod drzwiami i żaden dźwig ją stamtąd nie ruszy:shake: Chyba, że zobaczyłaby kota:diabloti: Quote
Recommended Posts