Luzia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Justys95 napisał(a):Można wiedzieć co to za pies? Braki mam...:oops: Marlena:) napisał(a):Qdłaczek vel Pamir :cool3: .. fajna pasquda,no nie? :evil_lol: ..... O tak Pamirek wredna maupa:evil_lol: Justys95 napisał(a):No fajna, fajna :D :p Marta_Ares napisał(a):piekny Pamir:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: agaciaaa napisał(a):Ja też :eviltong: :placz: Nie widzę wszystkich fotek :placz: fotosik jest do d.... :angryy: Ale Pamir śliczności :loveu::loveu: Wiem że jest do dumy ale nie umiem się posługiwać niczym innym :shake: Marlena:) napisał(a):Ale cisza dzisiaj... to ja też se ide :roll: ... Luziowa do nastepnego spacerku twoja nowa pasquda ma być nastawiona jak w zegarku :evil_lol: ... Sorka ale ostatnio rzadko siedzę na kompie:oops: Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='chester07']widziałam tego przystojniaka gdzieś na wątkach ! albo w podpisie u kogoś? cudo gratuluje nowego domownika :loveu::loveu: a jak Funia na niego zaaregowała? zmień tytuł galerii xD [quote name='Marta_Ares']jeszcze tytuł galerii nie zmieniony?? :mad: :mad: Bardzo możliwe że go widziałaś bo to pies z wątku dogomani :razz: A tytuł nie zmieniony bo weny nie mam :siara: Jak się upiję to może jakiś wymyślę :evil_lol: [quote name='Alicja']siem leni :razz::razz: Nie po prostu trzeźwa jestem :evil_lol: [quote name='Marlena:)']myslimy nad tytulem :cool3:... jak ktos ma jakies pomysly to dawac do luzika:cool3: bo odkad se ze mna zadaje,jakos myslec sie jej nie chce:lol:..... To nie Twoja wina tylko braku "weny" :eviltong: Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:foty ze spacerku ...plisssssssssss Dała bym tylko ten ****** fotosik :angryy::angryy::angryy: [quote name='Marlena:)']A nie wzięlismy aparatu (Luzik nad tym ubolewa -wierzcie mi:evil_lol:) ... Ale było tylko 9 psów:razz: ... a ja zresztą nie wiem,bo umiem liczyć tylko do 3 :diabloti:. tak tak było 9 i żadnego aparatu :placz::placz: [quote name='Alicja'] :razz::razz:a ile wróciło nie zjedzonych przez Pamira :roll: Żadne bo go ze sobą nie wzięłam. Za dużo psów i wolę nie ryzykować póki nie będę nad nim w 100% panować :shake: [quote name='Marlena:)']ee Pamir musiał wrócic do domu,zamieniłysmy go na lepszy model :p.. Za tydzien idzie,wiec bedzie duzo fotek i duzo psów :cool3:. Hehe widzę że starasz się odpowiadać za mnie:razz: Quote
Marlena:) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 wolna jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... juz nie bede:placz: Quote
Szczurosława Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Teraz masz 3 kolorki: -czarna Funia -rudy Pamir -białe szczurki Wpisz jako tytuł Tricolor i po sprawie:evil_lol: Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Marlena:) napisał(a):wolna jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... juz nie bede:placz: Wolna od czego? :razz: A dlaczego nie będziesz? :-( Szczurosława napisał(a):Teraz masz 3 kolorki: -czarna Funia -rudy Pamir -białe szczurki Wpisz jako tytuł Tricolor i po sprawie:evil_lol: A no też fakt :cool3: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 bry wieczorek!! :multi: powróciliśmy po długiej przerwie:) przeprowadzeni do W-wy;) pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy na foteczki do nas;) Quote
Marlena:) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Wolna od czego? :razz: A dlaczego nie będziesz? :-( Wolniejsza odemnie :evil_lol: .. żartuje.... A nie bede,bo jade jutro do Was :diabloti:...bo nie wytrzymam z tęsknoty:roll: Quote
Luzia Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='basia2202']bry wieczorek!! :multi: powróciliśmy po długiej przerwie:) przeprowadzeni do W-wy;) pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy na foteczki do nas;) Dzień doberek :razz: No właśnie tak sie zastanawiałam co się z Wami dzieje :p Kurcze brawo stolica(ja tam bym mieszkać nie chciała co prawda no.. ale :evil_lol:) Napewno skorzystam z zaproszenia w wolnej chwili :multi: Quote
Luzia Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Marlena:) napisał(a):Wolniejsza odemnie :evil_lol: .. żartuje.... A nie bede,bo jade jutro do Was :diabloti:...bo nie wytrzymam z tęsknoty:roll: Wolniejsza w czym :diabloti: Super super super :multi::multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ale cudo :iloveyou: Wstyd się przyznać, że teraz 1 raz go zobaczyłam :( Ty to masz szczęście, że Ci familia pozwoliła... zresztą... nie dziwota jak Ty ludzi terroryzujesz:diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 :mad:a mówiłam że mafia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Uwaga,bo ja też sie do tej mafii powoli przyłączam:diabloti:.... strzezcie sie:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Super, że Qdłaczek już z Tobą:multi:tzn. Pamirek:loveu: Piękny jest:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Marlena:)']Uwaga,bo ja też sie do tej mafii powoli przyłączam:diabloti:.... strzezcie sie:evil_lol: no taaa i jeszcze straszą :diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Strach się bać :evil_lol:.... Luzik dawaj jakies foty,bo nuda :mad: :lol:...... Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 sliczny ten Twoj Pamir:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Marta_Ares napisał(a):sliczny ten Twoj Pamir:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:a jaka wiercipięta :diabloti: Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Ale cudo :iloveyou: Wstyd się przyznać, że teraz 1 raz go zobaczyłam :( Ty to masz szczęście, że Ci familia pozwoliła... zresztą... nie dziwota jak Ty ludzi terroryzujesz:diabloti: Nie praffda familia mi nie pozwoliła :diabloti: Dlatego Go mam :evilbat: Nie no tak serio po prostu się w nim zakochałam i nie mogła bym teraz żyć bez niego, mimo że jest u mnie tak krótko odnoszę wrażenie że jest tu od dawna. Tak jak bym znalazła brakujący element układanki której puzzle zgubiłam. Alem się rozpisała :roll: [quote name='Alicja']:mad:a mówiłam że mafia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to nie był mój samochód :diabloti: [quote name='Marlena:)']Uwaga,bo ja też sie do tej mafii powoli przyłączam:diabloti:.... strzezcie sie:evil_lol: E tam nie masz do kogo się przyłączać :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='basia bonnie']Super, że Qdłaczek już z Tobą:multi:tzn. Pamirek:loveu: Piękny jest:multi::loveu::loveu::loveu: A no ze mną, dziś mija tydzień jak jest mój :loveu: [quote name='Alicja'] no taaa i jeszcze straszą :diabloti: Ja nie :siara: [quote name='Marlena:)']Strach się bać :evil_lol:.... Luzik dawaj jakies foty,bo nuda :mad: :lol:...... jak mi powiesz skąd mam je wziąć to dam :eviltong: [quote name='Marta_Ares']sliczny ten Twoj Pamir:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Paulina_mickey']a jaka wiercipięta :diabloti: E tam on po prostu ma "lekkie" ADHD :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 E tam nie masz do kogo się przyłączać :evil_lol: Jak to nie... aż sama sie boję :diabloti:. ----------------------------------------- Ale to nie był mój samochód :diabloti: A samochód to był tych no... tych... szefów naszej szajki:evil_lol:. Ja nie :siara: Ale ja tak:diabloti:. --------------------------- jak mi powiesz skąd mam je wziąć to dam :eviltong: Jak to..abracadabra i już :evil_lol:.... ------------------------------ E tam on po prostu ma "lekkie" ADHD :evil_lol: Jak to jest lekkie ADHD to ja sie boje :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cześć:multi: dałabyś jakieś fotki, te juz widziałam :eviltong: A jak tam relacje Funi z Pamirem? Quote
Marlena:) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Gdyby nie wycięte jajeczka już byłyby dzieci XP ...... ale nie mówie za Luziową,bo mnie zbije :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Marta_Ares']sliczny ten Twoj Pamir:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: NASZ :grins: Quote
Recommended Posts