Marlena:) Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Luziowa....ja tu głodna siedze i czekam :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Marlena:) napisał(a):Luziowa....ja tu głodna siedze i czekam :evil_lol: ... :multi::multi:na Qdłaczku są ;)fotaski Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Marlena:) napisał(a):Haha... no bo psy nam sie psują :lol: jak to Paulina mówi:lol:... My na spacerq byłyśmy,ale bez psiurów:eviltong:. Teraz z Qdłaczem pójdziemy:cool3:.. To co ja mam o mojej wrednej sucz powiedzieć :eviltong: A co do spacerku to obiecanki cacanki :eviltong::eviltong::eviltong: Paulina_mickey napisał(a):Chciałas powiedzieć jeden z ponad 20 kotów Kasi. To wklej sobie banerki z bidami:mad: Oj tam nie wnikajmy w szczegóły :eviltong: No nie wiem nie wiem :siara: Marlena:) napisał(a):Własnie miałam pisac to samo :eviltong:.... Wyście założyły jakiś pakt przeciwko mnie :mad: agaciaaa napisał(a):Już zaczynam trzymać kciuki :razz: :loveu: Dzięki :loveu: Na pewno nam pomogły :multi: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Marlena:) napisał(a):agacia... wstrzymujemy oddech,tylko czy przeżyjemy? :evil_lol: .... Alicja napisał(a):....oddychać ........:mad:bo jak popadacie to kto będzie na blogasy zagladał :razz::razz: agaciaaa napisał(a):Ala ma racje.. lepiej oddychajmy :evil_lol: Alicja napisał(a):wprawdzie mam kurs pierwszej pomocy ......ale na fantomie ćwiczyłam ....mogłabym przedmuchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem dziury w płucach by były :razz: agaciaaa napisał(a):To ja wole nie ryzykować :evil_lol: Marlena:) napisał(a):A ja moge zaryzykować :cool3: dla Qdłaczka warto :evil_lol:... ale oddycham jednak.. Co to za OT :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 clockwork napisał(a):pokaż swój nowy nabytek.....:roll::roll: podobno CUDO NIE PIES :loveu::loveu:;) Luzikowa... :Rose: Alicja napisał(a)::multi::multi:na Qdłaczku są ;)fotaski Od następnej strony co by zdjęcia w gadaninie nie uceikły :eviltong: Marlena:) napisał(a):Luziowa....ja tu głodna siedze i czekam :evil_lol: ... A ja byłam tak śpiąca że padłam martwa :diabloti: Marta_Ares napisał(a):grattki i pochwal sie tutaj:eviltong: Zaraz wkleję ale teks skopiowany z wątku Qdłaczka bo nie ma weny żeby coś więcej napisać :oops: Quote
Marta_Ares Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 juz czytałam, ja chce zdjecia!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dawac zdjecia!!! pytalas sie u mnie w watku o cos, ja sie dopytalam czy o to ci dokladnie chodzilo ale sie juz nie odezwalas :P Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 deer_1987 napisał(a):dawac zdjecia!!! pytalas sie u mnie w watku o cos, ja sie dopytalam czy o to ci dokladnie chodzilo ale sie juz nie odezwalas :P Sorka ale ostatnio strasznie zabiegana i roztrzepana jestem i to stąd. Zaraz będą fotki tylko nic nie piszcie żeby od samej góry się zaczynały :eviltong::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 No to fotki ;) Najpierw droga do niego :multi: Na miejscu :loveu: Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 CD. Reszta później a jak się nie wyrobie to dopiero jutro :p Quote
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 moze mi opowiesz jak to sie staloze go masz? zobaczylas na watku i co?przekonywaniue rodzicow? Quote
Luzia Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Nie po prostu zobaczyłam zakochałam i po rozmowie z panią Kasią postanowiłam adoptować :multi: Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Fotki, fotki :multi: Ale z niego cudeńko :loveu: Quote
Alicja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :placz::placz::placz:dziecka mną straszyć będziesz teraz na dogo:diabloti: Do twarzy Ci z Qdłaczkiem ;) Quote
ATLANTYDA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Luzia gratulacje tego cudeńka :loveu::loveu:,mizianki dla wszystkich futrzaczków w twoim domu. Teraz masz co robić Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 kolejna PasQuda :evil_lol: z czego tu sie cieszyć:diabloti:... Ty Luziowa myśl nad nowym tytułem galerii :cool3:...bo tak być nie może.. A reszta-wyrzucać mi no Qdłaczka z podpisów!! I to raz!!! Teraz Pamir ma dom i nikt go na bruk nie wyrzuci - już nigdy!!! Dobranoc wszystkim ;) Quote
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Właśnie- nowy tytuł galerii! :razz: A Qdłaczka wyrzucać.. eee przywiązałam sie :eviltong::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='agaciaaa']Fotki, fotki :multi: Ale z niego cudeńko :loveu: Żeby tylko cudeńko :loveu: [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:dziecka mną straszyć będziesz teraz na dogo:diabloti: Do twarzy Ci z Qdłaczkiem ;) E tam straszyć nie przesadzaj :evil_lol: Dzięki :loveu: [quote name='ATLANTYDA']Luzia gratulacje tego cudeńka :loveu::loveu:,mizianki dla wszystkich futrzaczków w twoim domu. Teraz masz co robić Dzięki, dzięki, dzięki :multi::multi::multi::multi: Quote
Luzia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Marlena:)']kolejna PasQuda :evil_lol: z czego tu sie cieszyć:diabloti:... Ty Luziowa myśl nad nowym tytułem galerii :cool3:...bo tak być nie może.. A reszta-wyrzucać mi no Qdłaczka z podpisów!! I to raz!!! Teraz Pamir ma dom i nikt go na bruk nie wyrzuci - już nigdy!!! Dobranoc wszystkim ;) No myśle myślę i wymyślić nie mogę :placz: Może ktoś coś wymyśli i od razu banerek zrobi? :razz: Dzień dobry :diabloti: [quote name='agaciaaa']Właśnie- nowy tytuł galerii! :razz: A Qdłaczka wyrzucać.. eee przywiązałam sie :eviltong::loveu::loveu: To wymyśl tytuła :eviltong: [quote name='Alicja']:razz::razz:elo ....Luziczkowa ;) Witamy :multi: My już po spacerq do parku jesteśmy i zaraz Pamir będzie miał test bojowy (zostaje sam w domu):razz: Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ;)Pamir ....fajniście .... aaaa tylko zostaw mu coś do zabawy ;) mam nadzieję żemiejsce po jajeczkach już oki ;) Quote
Luzia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Alicja'];)Pamir ....fajniście .... aaaa tylko zostaw mu coś do zabawy ;) mam nadzieję żemiejsce po jajeczkach już oki ;) Heh dzięki już w drodze do Zawoji mi się tak uwaliło że mu pasuje :evil_lol: Ma jeszcze opuchliznę i w nocy mu krew kapała, ale już lepiej nawet śniadanko zjadł ze smakiem :multi: Quote
Marta_Ares Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 witam, pieknyyyy jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: gratulacje!!!!!! a jak Funia na niego zareagowała??? wiecej fotek chcemy;) Quote
Recommended Posts