Luzia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Marlena:) napisał(a):Coś Ci nie pasi? :mad: Ważne,że jest :eviltong::eviltong::eviltong:.......... e tam mogła bym mieć lustrzankę :loveu::loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):Trudno, dawaj chociaż komórkowe :razz: No przecież ja sie ciesze :diabloti: :evil_lol::evil_lol: No co Ty powiesz :eviltong::eviltong: Komurkę mam nową więc żaden problem. Wczoraj na spacerku zrobiłam nią ok 100 fot :razz: Widzę :eviltong: Ja nie mówię... ja piszę :lol: Paulina_mickey napisał(a):http://images29.fotosik.pl/202/55fbb45d1b4658f1.jpg ale ma wielkie oka :evil_lol::loveu: Prawie jak zły wilk :evil_lol: basia bonnie napisał(a):http://images29.fotosik.pl/202/55fbb45d1b4658f1.jpg hehe, jaką fajną minkę zrobiła :) Seksowny grymas coś w stylu "odwal się i daj mi się wgryzać w grzechotki" :razz: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Dała bym fotki ale po co jak nikt nie ogląda :eviltong: Quote
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dała bym fotki ale po co jak nikt nie ogląda :eviltong: DAWAJ!!!!!!:mad: Quote
ATLANTYDA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia ty nie narzekaj że nikt nie ogląda :eviltong:,coś czuję że niedługo będą nowe fotki ;),:cool3: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agaciaaa napisał(a):DAWAJ!!!!!!:mad: Dopiero jutro w takim razie bo na razie idę z piesami jeszcze kąpiel itp więc wiesz :roll: ATLANTYDA napisał(a):Luzia ty nie narzekaj że nikt nie ogląda :eviltong:,coś czuję że niedługo będą nowe fotki ;),:cool3: Może będą może nie na razie lepiej nie zapeszać :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dopiero jutro w takim razie bo na razie idę z piesami jeszcze kąpiel itp więc wiesz :roll: No dobra niech Ci będzie :razz: A ja ide spać, wcześnie jeszcze, ale jak mus to mus :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 agaciaaa napisał(a):No dobra niech Ci będzie :razz: A ja ide spać, wcześnie jeszcze, ale jak mus to mus :evil_lol: Dobranoc :hand: Niestety :p No to dobranoć i dziękuję :loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dała bym fotki ale po co jak nikt nie ogląda :eviltong:Ty mówisz że do Ciebie nikt nie wchodzi? Zobacz do mnie, pustki jak nie wiem co. Nawet gdyby mnie miesiąc nie było i tak by nikt nie zauważył:diabloti: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Ty mówisz że do Ciebie nikt nie wchodzi? Zobacz do mnie, pustki jak nie wiem co. Nawet gdyby mnie miesiąc nie było i tak by nikt nie zauważył:diabloti: Nie przesadzaj ostatnio jesteś bardziej oblegana niż ja :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie przesadzaj ostatnio jesteś bardziej oblegana niż ja :cool3:hehe ciekawe z której strony :diabloti: Quote
Luzia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Paulina_mickey napisał(a):hehe ciekawe z której strony :diabloti: Wątkowej :D Quote
Marlena:) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No i znalazły sie te,co mało kto do nich zagląda :eviltong::eviltong::eviltong: .... Quote
Marlena:) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No powiększy powiększy...ale jakoś pańciomamusi nie ma :roll::roll::roll:.... Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Marlena:) napisał(a):No i znalazły sie te,co mało kto do nich zagląda :eviltong::eviltong::eviltong: .... No pewno :eviltong: agaciaaa napisał(a):No i gdzie fotki? :razz: Zaraz wgrywam :eviltong: ATLANTYDA napisał(a):Luzia Gratulacje :multi::multi::multi:;) Gratulacje czego:diabloti::eviltong::eviltong: Marlena:) napisał(a):Luzik nie śpij:mad: :cool3:... Nie spałam u pani Kasi byłam :eviltong: agaciaaa napisał(a):Rodzinka sie powiększy :loveu::loveu: Marlena:) napisał(a):No powiększy powiększy...ale jakoś pańciomamusi nie ma :roll::roll::roll:.... Jeszcze dzieci nie planuję :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jeszcze dzieci nie planuję :diabloti: A takie rude kudłate :eviltong: :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 agaciaaa napisał(a):A takie rude kudłate :eviltong: :loveu::loveu: Co :-o Pierwsze słyszę :siara: Nie no tak serio to nie chcę zapeszyć dlatego nic nie chcę pisać na ten temat ale tak się cieszę że normalnie szok :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Co :-o Pierwsze słyszę :siara: Nie no tak serio to nie chcę zapeszyć dlatego nic nie chcę pisać na ten temat ale tak się cieszę że normalnie szok :loveu::loveu::loveu: No to ja też już nic nie pisze :razz: ale też sie strasznie ciesze :loveu: Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 agaciaaa napisał(a):No to ja też już nic nie pisze :razz: ale też sie strasznie ciesze :loveu: JA bardziej :cool3: :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):JA bardziej :cool3: :loveu::loveu::loveu: No na pewno :eviltong: :loveu: No i gdzie te fotki?? Quote
Luzia Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 agaciaaa napisał(a):No na pewno :eviltong: :loveu: No i gdzie te fotki?? Nie mam weny na fotki :eviltong: Teraz nie mam weny bo cały czas myślę o czymś innym:loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a ja cos wiem:multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts