dadiii Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 no nie ja tu z mysla ze jakies foty a jej niema :/ :/ no co jest!! wracaj szybko i foty wstawiaj !! :D Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ty leniu my fotki chcemy a Ty znów uciekłaś ! :mad::eviltong: Quote
Luzia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Zarasta nie zarasta luziek nie ma czasu ostatnimi czasy :eviltong: Quote
Luzia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Mam nowego tymczasa :multi: fotek niestety nie :placz: mój wcześniejszy post wciął się przed ten Agaci :shake: ehh tej dogomani psychiatra potrzebny :evil_lol: Quote
olifka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Także cemy fotke tymczasa:loveu: i jakieś szczegóły? :) Quote
Szarik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Mam nowego tymczasa :multi: Jakiego tymczasa!? :crazyeye: Jesteś okrutna wpadając tu, podając strzepek informacji i zostawiając Nas z tym palącym oczekiwaniem na wiesci! :mad: W tej chwili wiecej! Quote
Luzia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :multi::loveu: Wygrzeb jakieś stare :razz: Jak sie miewa siostra? :loveu: Hejka Ale nie wiem czy już one nie były :shake: A dobrze żyje. Marta_Ares napisał(a):wlasnie chcemy fotki:eviltong: :eviltong:\ jakie skojarzenia:cool3: glodnemu chleb na mysli:evil_lol: :evil_lol: Postaram się aparat pożyczyć głodny głodnemu zawsze wypomni :eviltong: Pimpek napisał(a):Witamy się :D My również:) chester07 napisał(a):Luzia to kup sobie materac albo śpiwór :evil_lol: albo inne rozwiązanie, drugie łóżko dla Funi :D no a jak trzeba gnębić :eviltong: E tam dajemy radę nie jest na szczęście zbyt duża :p Dorkaa napisał(a):Witamy się :multi: Witanko :lol: agaciaaa napisał(a):Luzia znowu Cie wcięło :razz: Nom niestety :-( Quote
Luzia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Witam :hand: . Co u was . ? Witam dobrze jakoś leci po staremu :) [quote name='Szarik']Ona tak wpada, przeprasza za nieobecnośc i wypada, no batem ją to mało :razz: Ok ok tym razem nie przeproszę :eviltong: [quote name='agaciaaa']dokładnie :mad: a my tęsknimy :placz: Ja też tęsknie :-( [quote name='Paulina_mickey']Luiza nas znowu olała:mad: Ty to nie cwaniakuj bo sie widujemy czasem :eviltong: [quote name='dadiii']no nie ja tu z mysla ze jakies foty a jej niema :/ :/ no co jest!! wracaj szybko i foty wstawiaj !! :D Postaram się jutro aparat pożyczyć to coś porobię [quote name='chester07']Ty leniu my fotki chcemy a Ty znów uciekłaś ! :mad::eviltong: Oj chciała bym uciec, chciała... :shake: [quote name='agaciaaa']Zaczyna zarastać kurzem :shake: Za słabo się staracie :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Co to za tymczas? :razz: ja chce fotke!! http://www.tspz.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=99999999&page=view&catid=1&PageNo=2&key=12&hit=1 :p [quote name='Sznaucerka-Balbina']Także cemy fotke tymczasa:loveu: i jakieś szczegóły? :) Postaram się jutro :razz: A co chcesz wiedzieć?? :lol: Quote
Luzia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Szarik napisał(a):Jakiego tymczasa!? :crazyeye: Jesteś okrutna wpadając tu, podając strzepek informacji i zostawiając Nas z tym palącym oczekiwaniem na wiesci! :mad: W tej chwili wiecej! No to pytam co chcecie wiedzieć?? :cool1::eviltong: Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 witam, ale maszs slicznosci na tymczasie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Szarik Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chcemy wiedzieć: - Skąd jest? - Skąd wspaniałomyślny pomysł, żeby ją tymczasowo przygarnąć? - Ile ma? - Jak jej u Ciebie w domu? - Ile zostanie? - Jak dogaduje się z Funią? I wogóle rozwiń że dziewczyno swoją inwencję twórczą i napisz coś o ślicznotce! :razz: Quote
Luzia Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Marta_Ares napisał(a):witam, ale maszs slicznosci na tymczasie :loveu: :loveu: :loveu: E tam pasQuda jakich mało :loveu::loveu: Taka koza :evil_lol: Szarik napisał(a):Chcemy wiedzieć: - Skąd jest? - Skąd wspaniałomyślny pomysł, żeby ją tymczasowo przygarnąć? - Ile ma? - Jak jej u Ciebie w domu? - Ile zostanie? - Jak dogaduje się z Funią? I wogóle rozwiń że dziewczyno swoją inwencję twórczą i napisz coś o ślicznotce! :razz: No to tak: -z lasu -jak to luzia zwykle najzwyklejszy spontan telefon do pani Kasi że biorę psiaka na tymczas. Reakcja pani Kasi"a co z mamą?" Luzia na to "kij z mamą i tak się zawsze czepia" (i jest młoda u mnie ;)) -ok 3-4 miesięcy moim zdaniem -a jak może być psu u mnie.. wiadomo że fatalnie :evil_lol: Wredna ciotka dominuje na każdym kroku i każe się z wielkimi psami witać... bleh :diabloti: -z tego co mi wiadomo to jest na nią jakiś chętny -na początku Fuś na nią warczał ale już jest spoko. Śpią razem do siebie przytulone. Inwencji twórczej ostatnio niestety barak :shake: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 a ja znam młodą :eviltong::diabloti: jest suuuuper :loveu: Quote
Luzia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Paulina_mickey']a ja znam młodą :eviltong::diabloti: jest suuuuper :loveu: Ależ Cię zaszczyt kopną :evil_lol: A teraz fotki :eviltong: Sorki za jakość ale to z telefonu :roll: Quote
Marta_Ares Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ale sliczne malenstwo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola164 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jaki on śliczny :loveu: Na kundelkowej galerii już to pisałam ;) Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ola164 napisał(a):Jaki on śliczny :loveu: Na kundelkowej galerii już to pisałam ;)hehe to ona , laseczka z humorkami :diabloti: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no tak jakby była wielkości Chestera to by było gorzej :D jakie maleńkie cudo ! :loveu::loveu::loveu: śliczna jest :) Quote
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wprawdzie już widziałam na kundelkowej galerii, ale i tu powiem, że śliczna :loveu: Quote
Avaloth Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 o i jeszcze co do zamiany, to za to cudo co masz na tymczasie :loveu::evil_lol: a i do krowy dołożę gratis siostrę i rodziców, żeby się nie czepiali dwóch psów :eviltong: co ty na to? :D Quote
Marlena:) Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nie no Luziowa Ty to zawsze musisz mieć ładniejsze tymczasy od moich :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cześć :multi: czy Ty wreszcie wrócisz na dogo? Ale tak serio a nie na kilka dni, a potem znowu znikasz :mad: :razz: Quote
Recommended Posts