agaciaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kto tam :razz: Hipopotam :diabloti: Dawaj fotki :mad: Quote
Luzia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='deer_1987']O widze zajrzalas do siebie ;) Ja wracam do lozka - szkoda ze nie mam laptopa. Ale sie cos zle czuje i chce sie polozyc Heh opieka nad dwoma psami nie jest taka łatwa jak myślałam :evil_lol: Dlatego ostatnio jak jestem na dogo wchodzę tylko na watki TSPZ :roll: Bo na nic innego nie mam czasu ale jakoś nie narzekam :loveu: [quote name='basia2202']BRY DZIONECZEK!! :multi::multi::multi: nie ma nowych fotek...? :roll: A no fotki jakieś mam ale strasznie brzydkie :shake: [quote name='agaciaaa']Hipopotam :diabloti: Dawaj fotki :mad: Współczuję :diabloti::diabloti::diabloti: Nie mam :placz: no dobra mam ape brzydkie :placz: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Współczuję :diabloti::diabloti::diabloti: Nie mam :placz: no dobra mam ape brzydkie :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawaj brzydkie :razz: Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 witam:loveu: widzialam sesje lozkowa:loveu: :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witanko :multi::multi: Buzi ,Buzi z okazji Jajcarskich Świąt Zdrówka i Radości http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf Quote
Szarik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witaj Luziu! Co słychać? ;) Byle jakie, ale fotki chcemy! Quote
basia bonnie Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hej!!:multi: Co z tego, że brzydkie, dla nas i tak będa piękne! :) :loveu: Quote
dadiii Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 fot- ki !!!!! fot- ki!!!!! ja kcem fotki!!!!:D:D:D Quote
Pusiakowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 My sie witamy bo my pierwszy raz :multi: . Super piesek :) . Zapraszamy do nas :) . Quote
Avaloth Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 te z łapkami do góry są cudne :loveu: [url]http://images27.fotosik.pl/177/289a01dde3eba09e.jpg[/url] jejku jaka kochana !:loveu::loveu::loveu::loveu: może jakieś nowe ? :evil_lol: Quote
Luzia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 agaciaaa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawaj brzydkie :razz: Nie no ale nic na nich nie widać a aparatu dalej ani widu ani słychu :placz: Marta_Ares napisał(a):witam:loveu: widzialam sesje lozkowa:loveu: :loveu: Witam :multi: Ohoho jakieś dziwne skojarzenia mi się nasuwają :diabloti: gassira napisał(a):świątecznych kolorowych senków życzę:lol: ATLANTYDA napisał(a):Witanko :multi::multi: Buzi ,Buzi z okazji Jajcarskich Świąt Zdrówka i Radości http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf Dziękujemy :loveu: Ale My nie obchodzimy świąt jako takich ;) Szarik napisał(a):Witaj Luziu! Co słychać? ;) Byle jakie, ale fotki chcemy! Hey :loveu: A no jakoś leci :shake: Ale nie chce pasQdnych dawać bo nie wypada :placz: Quote
Luzia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Hej!!:multi: Co z tego, że brzydkie, dla nas i tak będa piękne! :) :loveu: :loveu: Oj wątpię wątpię :eviltong: dadiii napisał(a):fot- ki !!!!! fot- ki!!!!! ja kcem fotki!!!!:D:D:D O matko Wy tylko fotki i fotki :diabloti: agaciaaa napisał(a):Tylko nam znowu nie znikaj :razz: :mad: Nie znikam nie znikam to było by zbyt piękne :evil_lol::diabloti: Martynia&Pusio napisał(a):My sie witamy bo my pierwszy raz :multi: . Super piesek :) . Zapraszamy do nas :) . Witamy witamy w naszych skromnych progach :loveu: Dziękujemy :loveu: ale są dwa :lol: Skorzystam na pewno tylko jeszcze nie wiem kiedy ;) chester07 napisał(a):te z łapkami do góry są cudne :loveu: http://images27.fotosik.pl/177/289a01dde3eba09e.jpg jejku jaka kochana !:loveu::loveu::loveu::loveu: może jakieś nowe ? :evil_lol: No i widzicie rozwali mi się taka krowa na łóżku i ja muszę na podłodze spać :evil_lol: Ta na zdjęciu to kochana :loveu: :evil_lol: No kolejna :eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Cześć :multi::loveu: Luzia&Funia napisał(a):Nie no ale nic na nich nie widać a aparatu dalej ani widu ani słychu :placz: Wygrzeb jakieś stare :razz: Jak sie miewa siostra? :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 wlasnie chcemy fotki:eviltong: :eviltong:\ jakie skojarzenia:cool3: glodnemu chleb na mysli:evil_lol: :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Luzia to kup sobie materac albo śpiwór :evil_lol: albo inne rozwiązanie, drugie łóżko dla Funi :D no a jak trzeba gnębić :eviltong: Quote
Szarik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ona tak wpada, przeprasza za nieobecnośc i wypada, no batem ją to mało :razz: Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Szarik napisał(a):Ona tak wpada, przeprasza za nieobecnośc i wypada, no batem ją to mało :razz: dokładnie :mad: a my tęsknimy :placz: Quote
Recommended Posts