ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Czyżby kac? :diabloti: Witamy witamy :loveu: wyjątowo nie:evil_lol:wczoraj byłam na działeczce...za dużo świeżego powietrza:evil_lol::eviltong: Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 gassira napisał(a):wyjątowo nie:evil_lol:wczoraj byłam na działeczce...za dużo świeżego powietrza:evil_lol::eviltong: No wiesz mój pobyt na działeczce zawsze inaczej się kończy :diabloti: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No wiesz mój pobyt na działeczce zawsze inaczej się kończy :diabloti: mój był zdecydowanie za krótki to dlatego;) Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 gassira napisał(a):mój był zdecydowanie za krótki to dlatego;) No to się ciesz (albo i nie) :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cześć :multi: Czemu nie chcesz sobie zostawić tego cudnego, słodkiego maleństwa? :razz: :lol: http://images34.fotosik.pl/180/891e0848a8ab25c9.jpg :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: Czemu nie chcesz sobie zostawić tego cudnego, słodkiego maleństwa? :razz: :lol: http://images34.fotosik.pl/180/891e0848a8ab25c9.jpg :loveu::loveu: Bo mnie mama z domu wywali i będę pod mostem :eviltong: A jakoś mi się nie uśmiecha mieszkać pod mostem z 2 psami i 2 szczurami :eviltong: Quote
dadiii Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jeny tez chce miec znowu szczeniaka u siebie chociaz by na tymczas!!!!!!!!!! on jest sliczny :loveu: PS: co u was slychac? Quote
taxelina Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 starasz sie i odp na zalegle posty mialam na mysli Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ola164 napisał(a):Witanko, witanko :loveu: Witam :multi: dadiii napisał(a):jeny tez chce miec znowu szczeniaka u siebie chociaz by na tymczas!!!!!!!!!! on jest sliczny :loveu: PS: co u was slychac? Kombinuj kombinuj xD Wiem :loveu: A dobrze Funia leży na łóżku poza zasięgiem Scrubbiego a on pastwi się nad moja skarpetką :shake: :evil_lol: Tina.Sara napisał(a):Cudne maluchy i Funia tyż :loveu: Dziękujemy i Witamy bo Ty tu chyba po raz pierwszy :razz: Jeśli się mylę to chylę czoła :evil_lol: deer_1987 napisał(a):starasz sie i odp na zalegle posty mialam na mysli A no jakoś trzeba cobyście mnie nie ukamienowały :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://images34.fotosik.pl/180/99abfca5b068aa43.jpg jaki anioł :loveu: tylkop pieścić i całować :D jejku Luzia przepraszam za pomyłkę..:oops: a te małe cudowne :loveu: ja bym sobie zostawiła na stałe xD schowaj przed mama pod łóżko :eviltong: Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 chester07 napisał(a):http://images34.fotosik.pl/180/99abfca5b068aa43.jpg jaki anioł :loveu: tylkop pieścić i całować :D jejku Luzia przepraszam za pomyłkę..:oops: a te małe cudowne :loveu: ja bym sobie zostawiła na stałe xD schowaj przed mama pod łóżko :eviltong: :p Nic nie szkodzi ;) Hehe nie zmieści się pod łóżkiem :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 są :D Luzia&Funia napisał(a)::p Nic nie szkodzi ;) Hehe nie zmieści się pod łóżkiem :evil_lol: dziękować za wybaczenie ^^ no to do szafy xD Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 chester07 napisał(a):są :D dziękować za wybaczenie ^^ no to do szafy xD zaraz wpadam :evil_lol: nmzc :p szafa zajęta :diabloti: Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 deer_1987 napisał(a):A wiecej zdjec nie bedzie? Dzisiaj raczej już nie :shake: Quote
Szczurosława Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A Funia wyściskana ode mnie?:razz: Jaa, napisz chociaż czy szczurki bardzo wyrosły... Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 deer_1987 napisał(a):eh.. chociaz milo ze Ty sama zagladasz :) Staram się :razz: Kurde nie mam skąd aparatu wziąć :placz: Szczurosława napisał(a):A Funia wyściskana ode mnie?:razz: Jaa, napisz chociaż czy szczurki bardzo wyrosły... Jeszcze nie ale zaraz wyściskam :cool3: No wiesz mi się wydaję właśnie że nie ;/ Quote
taxelina Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a kupic jakiegos prostego taniego? juz chyba nie sa takie drogie zwykle cyfrowki? Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 basia bonnie napisał(a):Nareszcie jesteś, kochana! :) :loveu: A no jestem :multi: deer_1987 napisał(a):a kupic jakiegos prostego taniego? juz chyba nie sa takie drogie zwykle cyfrowki? No niby nie bo w granicach 300 zł ale nie chce mamy obciągać kosztami :shake: Nie dawno sie przeprowadziliśmy mamy kredyt i jeszcze remontujemy mieszkanie wiec z kasą nie jest super :roll: A to co ja zarabiam to nie starczy na aparat musiała bym zbierać kilka wypłat :eviltong: A najtańszego szajsu też nie chce bo to bez sensu troche ;) Quote
taxelina Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Niom wiadomo, juz lepiej uzbierac wiecej i cos porzadniejszeo niz najtanszy. wiem jak to jest z pieniedzmi.... Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 deer_1987 napisał(a):Niom wiadomo, juz lepiej uzbierac wiecej i cos porzadniejszeo niz najtanszy. wiem jak to jest z pieniedzmi.... I jak zwykle właśnie wszystko opiera się wokół kasy :shake: Jeszcze w najbliższym czasie Funia ma mieć operacje więc dojdą kolejne wydatki :shake: Quote
Recommended Posts