basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hellooł Luiza:) helloł Fuńka:) witamy się po przerwie;) całusy od nas:loveu: wracajcie!! :) Quote
taxelina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 niestety nie ma co zagladac, wlascicielka nie ma czasu :( Quote
Dorkaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 deer_1987 napisał(a):ale nie na swoj watek.... :diabloti: Quote
ewka i haker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 no wlasnieu nas tez byla myslam ze u siebie tez a tu nici:shake: Quote
Pimpek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No właśnie, wróciła, ale nie tu...WRACAĆ! :mad::razz: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 basia2202 napisał(a):witam się z wami czarne Funiątka :multi: i buziaki ślę piątkowe :loveu: cmok cmok cmok Szarik napisał(a):Witamy! :loveu: Witam witam i o zdrowie pytam :lol: Dziękujemy troszkę spóźnione aczkolwiek :D deer_1987 napisał(a):dokladnie - NARESZCIE - wrocilas Oj tam wyszło jak wyszło :( deer_1987 napisał(a):oj watek staje sie zapomniany i opuszczony :( Marta_Ares napisał(a):ja pamietam i czekam na wlascicielke;) Nie dzięki wam :loveu: Nie został zapomniany :loveu: ATLANTYDA napisał(a):WITANKO Zapraszamy do nas na fotasie świeża dostawa Widziałam :diabloti: Pimpek napisał(a):Hej! :multi: Kobieto wracaj bo jak nie :mad: Przecież jestem :siara: :: FiGa :: napisał(a):Bry.... gdzie się podziewacie? :) TU?? :razz: gassira napisał(a):jest tam kto???? No ja :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Haaaaaaloooo????!!! Znowu te UFO? :shake: :evil_lol: Nie tym razem wielka stopa :evil_lol: basia2202 napisał(a):dziń dybry:p :loveu: jest tam ktooo? :cool3: A jest :D Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Eeeeej Luzia, co z Tobą???? My tu tęsknimy :placz: Wcale nie kochasz :placz: opuściłaś mnie :mad: No rzeczywiście.. szczególnie ostatnio :shake: Albo tu zaraz wracasz, albo........ :mad::mad: :diabloti: Już jestem :loveu: Przepraszam :( ALe już jestem z powrotem :p Już jestem ;) Albo?? :diabloti: deer_1987 napisał(a):tak dlugo to nie olewala do tej pory :( Tak wyszło nie było to z wyboru :( dadiii napisał(a):my tu po nieobecnosci sie stawiamy a was niema !! :( gdzie wy jestescie??? :D:D: :/ Tutaj?? :razz: agaciaaa napisał(a):Luzia przepadła na dobre :shake: :placz: Jestem jestem :D Paulina_mickey napisał(a):Luiza ma nas gdzieś:mad: :stormy-sad::PROXY5::no-no-no::wallbash: dadiii napisał(a):no chyba :/ :D:D Nie prafffda :eviltong: dadiii napisał(a):gdzie jestescie!?!?!?!??!?!?! Tutaj ej no ile jeszcze razy to napisze :lol: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Paulina_mickey napisał(a):nie ma Luizy ale ja mam dwie fotki Funi:diabloti: A cenzura to gdzie :diabloti: Dziękuję że wstawiłaś :loveu::loveu::loveu: deer_1987 napisał(a):spotkalyscie sie? Nom :razz: Paulina_mickey napisał(a):yhym widziałyśmy sie wczoraj ;) Nic dodać nic ująć :D:D deer_1987 napisał(a):To milo :) chociaz jakies dwie fotki sa :D Lepszy rydz niż nic :evil_lol: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Marta_Ares napisał(a):oo Funiaczek:loveu: :loveu: :loveu: Ładna? :razz: agaciaaa napisał(a):Funia :loveu: jeszcze tylko Luzi brakuje :razz: Luzia też już jest ;) ATLANTYDA napisał(a):Hejo:multi: Dziewczyny jak zdrówko ,czemu Was nie ma :hmmmm::hmmmm:?? A no niestety tak wyszło za co bardzo przepraszam :oops: Szarik napisał(a):O, zdjęcia Funi. :loveu: Ale raz na Ruski rok przychodze (:oops:), a tu włascicielki nie ma... :( Ładnie wyszła :evil_lol: Ja też raz na rok byłam ostatnio :shake: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Ok, ok.. wybaczymy :loveu: tylko zrób, co masz zrobić i wróć wreszcie :) Już :) Marta_Ares napisał(a):Hejka;) oczywiscie czekamy tutaj na Ciebie i wybaczamy:loveu: basia bonnie napisał(a):Hej! fotka piękna :loveu: Czekamy na Was :loveu: :loveu: :loveu: Anza&Hacker napisał(a):Wybaczamy i nie możemy się doczekać Waszego powrotu :grins: dadiii napisał(a):no to skoro tak to poczekamy spokojnie :D:D Witam :multi: Dziękuję za wyrozumiałość :loveu: i cierpliwość :razz: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 agaciaaa napisał(a):Wpadłam wytrzeć kurze :razz: Dziękuję :loveu: Pimpek napisał(a):Witamy się :D Witam :multi: Paulina_mickey napisał(a):i dalej nie ma:mad: Jestem :P basia2202 napisał(a):hellooł Luiza:) helloł Fuńka:) witamy się po przerwie;) całusy od nas:loveu: wracajcie!! :) Ja też już jestem po przerwie :razz: deer_1987 napisał(a):niestety nie ma co zagladac, wlascicielka nie ma czasu :( No niestety wyszło jak wyszło siły wyższe :oops: agaciaaa napisał(a):Luzia, usycham z tęsknoty!!! :placz: Ja też tęskniłam :-( dadiii napisał(a):siemka!!!! gdzie wy jestescie?? Tutaj :eviltong: gassira napisał(a):WROCIŁA:multi: A no kiedy trzeba :evil_lol: deer_1987 napisał(a):ale nie na swoj watek.... Bo tu najwięcej zaległości :eviltong: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Dorkaa napisał(a)::diabloti: Diabeł :eviltong: ewka i haker napisał(a):no wlasnieu nas tez byla myslam ze u siebie tez a tu nici:shake: Musiałam na innych wątkach zaległości nadrobić :eviltong: Pimpek napisał(a):No właśnie, wróciła, ale nie tu...WRACAĆ! :mad::razz: Już jestem :cool3: Ola164 napisał(a):Gdzie są wszyscy? :mad: Tutaj :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):no prosze a tej dalej nie ma:mad: :mad: Już jestem :lol: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale teraz sie starasz i odp Że co?? :cool1: Quote
Recommended Posts