*Monia* Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ale miałam zaległości :oops:. Tyyle fotek :-o. Ślicznie się Funia na śniegu prezentuje :loveu:, a siostrzyczka słodziutka. Ucałuj maleńką :cool3:. Dużo krzyczy? Zaległe fotki obejrzałam i czekam na następne :razz:. Quote
Marta_Ares Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ale Was zaniedbalam ostatnio:oops: przepraszam http://images24.fotosik.pl/137/0e1bb13bdbfec028.jpg piekny zimowy krajobraz:loveu: http://images31.fotosik.pl/114/80cd5006d3ce3e8e.jpg super pozuje:loveu: :loveu: fajne siostrzyczki:cool3: Quote
Bewarka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale mnie tu dawno nie było...tak samo jak fotek :) Quote
taxelina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 fotek to juz dlugo nie bylo.. to nawet ja sie postaralam i juz wrzucilam :D Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nooo też bym sobie popatrzyła na foteczki Wasze:loveu: u nas są ciągle:mad::diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 co to ma znaczyć, co? :mad: :diabloti: Quote
Luzia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 agaciaaa napisał(a):Myśle że dla takich wrażeń warto :evil_lol: Songo.. a co to takiego? :razz: :evil_lol: FOTKI! :mad: Nie sądzę :evil_lol: No wiesz co uraziłaś :eviltong: Mojego ukochanego nie znasz :loveu: :evil_lol: Czyje :cool3: ATLANTYDA napisał(a): Hejo widzę nocne pogaduchy Marta_Ares napisał(a):witam po dłuższej nieobecnosci ;) Pimpek napisał(a):Witanko :D Hejka :multi: deer_1987 napisał(a):A zdjec to nie bedzie? Będą w swoim czasie ;) Paulina_mickey napisał(a):no własnie, też bym popatrzyła sobie na foteczki:cool3: Możesz wrócić pare stron i zobaczysz :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong: Szarik napisał(a):A kto nie? ;) Cześć Luziu! ;) ;) ;) Kto :razz: Przyznać się kto nie chce :cool3: Witam :multi: Quote
Luzia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 agaciaaa napisał(a):Wracaj mi tu szybko i fotki dawaj!!!! :mad: Daj to sprzedawca jaj :evil_lol: Czy jakoś tak ;) *Monia* napisał(a):Ale miałam zaległości :oops:. Tyyle fotek :-o. Ślicznie się Funia na śniegu prezentuje :loveu:, a siostrzyczka słodziutka. Ucałuj maleńką :cool3:. Dużo krzyczy? Zaległe fotki obejrzałam i czekam na następne :razz:. Maleńka ucałowana, a co do krzyków to krzyczy jak ją brzuch boli :-( Może dam :p Marta_Ares napisał(a):ale Was zaniedbalam ostatnio:oops: przepraszam http://images24.fotosik.pl/137/0e1bb13bdbfec028.jpg piekny zimowy krajobraz:loveu: http://images31.fotosik.pl/114/80cd5006d3ce3e8e.jpg super pozuje:loveu: :loveu: fajne siostrzyczki:cool3: nie ładnie :evil_lol: ale się nie obrażę bo to grzech :razz: Witamy :multi: Nom ładnie szkoda że ten widok należy od przeszłości :shake: E tam ślicznie zwyczajnie :eviltong: Dzięki :loveu: Quote
Luzia Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Justys95 napisał(a):Ale mnie tu dawno nie było...tak samo jak fotek :) Powiedziała co wiedział :eviltong: deer_1987 napisał(a):fotek to juz dlugo nie bylo.. to nawet ja sie postaralam i juz wrzucilam :D A no jakoś tak wyszło :oops: Wejdę jak znajdę chwilkę :razz: Paulina_mickey napisał(a):nooo też bym sobie popatrzyła na foteczki Wasze:loveu: u nas są ciągle:mad::diabloti: E tam przyjdz na Konstytucji i masz nas na żywo :cool3: Bo masz aparat a ja nie :eviltong: agaciaaa napisał(a):co to ma znaczyć, co? :mad: :diabloti: co :siara: Marta_Ares napisał(a):a Luzia gdzie???:mad: :mad: Tu? :razz: Quote
*Monia* Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Maleńka ucałowana, a co do krzyków to krzyczy jak ją brzuch boli :-( Może dam :p No tak, kolki u maluszków są nieciekawe :shake:. Pamiętam, że jak pierwszy raz wzięłam na ręce mojego braciszka ciotecznego to dostał czkawki, a ja że z niemowlakami z 9 lat nie miałam doczynienia to nie wiedziałam co zrobić :oops:. Maluch miał 5 dni, więc piciu żadnego nie można bylo dać i tylko zostało mi czekanie aż jego mama wróci, bo na chwilę wyszła... Ale dzieci szybko rosną i to już jest ponad roczny chłop teraz ;). A fotki to nie może tylko napewno, dawaj :mad:. Quote
Szczurosława Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Luiza powrócona!:multi: no to teraz bez zdjęć ani rusz;) Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć :loveu: widze, że marnotrawna powróciła :evil_lol: ale bez fotek :mad: Luzia&Funia napisał(a):No wiesz co uraziłaś :eviltong: Mojego ukochanego nie znasz :loveu: :evil_lol: Czyje :cool3: Phi :evil_lol::evil_lol: Funi, siostry, szczurków, Twoje... :lol: Luzia&Funia napisał(a):co :siara: To że Cie nie ma małpo :mad: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej :multi: jesteś nareszcie :loveu: Quote
Luzia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :loveu: widze, że marnotrawna powróciła :evil_lol: ale bez fotek :mad: Phi :evil_lol::evil_lol: Funi, siostry, szczurków, Twoje... :lol: To że Cie nie ma małpo :mad: :diabloti: Witam :eviltong: I też Cię kocham :loveu: :diabloti: a no z tymi fotkami tak jakoś wyszło :razz: :placz: O nie :evil_lol: Mnie :crazyeye: a zawsze jestem :lol: basia bonnie napisał(a):Hej :multi: jesteś nareszcie :loveu: Witanko :multi: Nareszcie :D Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czesc Funiowa...gdzie fotki?:diabloti: Quote
Dorkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Funiakowa foty maleństw wszystkich :P :P :P Quote
Luzia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Rybka_39 napisał(a):Czesc Funiowa...gdzie fotki?:diabloti: Witamy :razz: Ty tu chyba pierwszy raz :cool3: Jeśli się mylę to sorka... :oops: Na razie nie mam aparatu i fotek też :placz: Dorkaa napisał(a):Funiakowa foty maleństw wszystkich :P :P :P Nie wiem bo na razie nie mam :-( Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witam się z wami czarne Funiątka :multi: i buziaki ślę piątkowe :loveu: cmok cmok cmok Quote
taxelina Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oj watek staje sie zapomniany i opuszczony :( Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ja pamietam i czekam na wlascicielke;) Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Eeeeej Luzia, co z Tobą???? My tu tęsknimy :placz: Luzia&Funia napisał(a):Witam :eviltong: I też Cię kocham :loveu: :diabloti: a no z tymi fotkami tak jakoś wyszło :razz: Mnie :crazyeye: a zawsze jestem :lol: Wcale nie kochasz :placz: opuściłaś mnie :mad: No rzeczywiście.. szczególnie ostatnio :shake: Albo tu zaraz wracasz, albo........ :mad::mad::mad: :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 WITANKO Zapraszamy do nas na fotasie świeża dostawa Quote
Recommended Posts