agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Luzia&Funia napisał(a):To ja też się schlam :razz: Więc musisz zdać bo mi się chce chlać :evil_lol: To potem dam bo na razie oglądam... bajki :loveu: Kolor... no ten wiesz :evil_lol: Haha ale zarymowałaś :evil_lol: pijaku :diabloti: jak zdam to dam znać :lol: Bajki? To Ty sie zdecyduj, albo bajki oglądasz albo chlasz :evil_lol::evil_lol: Nie wiem :roll: Quote
Luzia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 agaciaaa napisał(a):Haha ale zarymowałaś :evil_lol: pijaku :diabloti: jak zdam to dam znać :lol: Bajki? To Ty sie zdecyduj, albo bajki oglądasz albo chlasz :evil_lol::evil_lol: Nie wiem :roll: No ba nawet nie czuję kiedy rymuję ;) ja:-o Pijak :siara: No wiesz najlepiej sączyć piwo przy jakiejś kreskówce i tu nie ma nic do śmiacia :diabloti::diabloti::diabloti: Ja też nie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No ba nawet nie czuję kiedy rymuję ;) ja:-o Pijak :siara: No wiesz najlepiej sączyć piwo przy jakiejś kreskówce i tu nie ma nic do śmiacia :diabloti::diabloti::diabloti: Ja też nie :evil_lol: Po pijaku pewnie tak rymujesz :evil_lol::evil_lol: Piwko + Teletubisie :loveu: :evil_lol: Ale to Ty zaczęłaś :eviltong: Quote
Avaloth Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 nie wiem o co chodzi, ale Teledubisie najlepsze do wszystkiego :evil_lol: no więc miłego picia pijaki przy Teledubisiach :eviltong: dobranoc :lol: Quote
Luzia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 agaciaaa napisał(a):Po pijaku pewnie tak rymujesz :evil_lol::evil_lol: Piwko + Teletubisie :loveu: :evil_lol: Ale to Ty zaczęłaś :eviltong: E tam po pijaku to ja śpiewam :evil_lol: Nie chciała byś tego usłyszeć :diabloti: Nie lepszy Dragon Ball Z :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Ja :razz: Wydaje Ci się :siara: chester07 napisał(a):nie wiem o co chodzi, ale Teledubisie najlepsze do wszystkiego :evil_lol: no więc miłego picia pijaki przy Teledubisiach :eviltong: dobranoc :lol: E tam ja chodząca abstynencja jestem :diabloti: Dzień dobry? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hello :oops: :oops: Byłaś w naszych okolicach na feriach? Quote
agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Luzia&Funia napisał(a):E tam po pijaku to ja śpiewam :evil_lol: Nie chciała byś tego usłyszeć :diabloti: Nie lepszy Dragon Ball Z :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Ja :razz: Wydaje Ci się :siara: chciałabym :razz: :diabloti: Eeeee.. to już wole Pokemony :evil_lol::evil_lol: Nie wydaje :razz: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 hej :multi: http://images23.fotosik.pl/143/2a0fedb448d7decf.jpg fajnie wyglądają razem :) :loveu: Quote
Luzia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='deer_1987']fotek to nigdy nie starcza.. E tam jak są cały czas takie same to po co dawać :diabloti: [quote name='ATLANTYDA'] Witamy :multi: [quote name=':: FiGa ::']Hello :oops: :oops: Byłaś w naszych okolicach na feriach? :-o wow kogo ja tu widzę :eviltong: Witam :multi: Niestety nie :placz: [quote name='agaciaaa']chciałabym :razz: :diabloti: Eeeee.. to już wole Pokemony :evil_lol::evil_lol: Nie wydaje :razz: :eviltong: Uwierz że nie :shake: Pokemony to kicz :eviltong: Wydaje :evilbat: [quote name='basia bonnie']hej :multi: http://images23.fotosik.pl/143/2a0fedb448d7decf.jpg fajnie wyglądają razem :) :loveu: Hej :multi: Nom jak tatuś i dziecko :evil_lol: [quote name='ATLANTYDA']B R Y Witam :loveu: Quote
Szczurosława Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Luiza,zobacz, mam w pokoju 8 szczurów!:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9369375 Quote
agaciaaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Uwierz że nie :shake: Pokemony to kicz :eviltong: Wydaje :evilbat: Taaaak :grins: Nieprafffda :placz: Nieeee :mad: Dobra starczy tych pogaduszek, dawaj fotki :mad: Quote
Luzia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Szczurosława']Luiza,zobacz, mam w pokoju 8 szczurów!:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9369375 Już pędzę :) [quote name='agaciaaa']Taaaak :grins: Nieprafffda :placz: Nieeee :mad: Dobra starczy tych pogaduszek, dawaj fotki :mad: I chcesz do końca życia nosić aparat słuchowy :evil_lol: Prafffda :razz: Songo jest boski :loveu: :evil_lol: bleh :eviltong: niechaj Ci będzie :grins: :siara: Quote
Luzia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Paulina_mickey napisał(a):witamy :cool3: WItam :multi: Quote
agaciaaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Luzia&Funia napisał(a):I chcesz do końca życia nosić aparat słuchowy :evil_lol: Prafffda :razz: Songo jest boski :loveu: :evil_lol: bleh :eviltong: niechaj Ci będzie :grins: :siara: Myśle że dla takich wrażeń warto :evil_lol: Songo.. a co to takiego? :razz: :evil_lol: :lol: FOTKI! :mad: Quote
Paulina_mickey Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 no własnie, też bym popatrzyła sobie na foteczki:cool3: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wracaj mi tu szybko i fotki dawaj!!!! :mad: Quote
Recommended Posts