Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Wróciła! :Cool!: Tylko na jak długo:mad::diabloti: Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Szarik napisał(a):Dobrze Ci tak! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Sadystka :placz: :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a):Wróciła! :Cool!: Nie mogłam Was ciotki zostawić :loveu: Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Tylko na jak długo:mad::diabloti: :siara: ...:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Nie mogłam Was ciotki zostawić :loveu: A gdzie Ty Ciotka byłaś jak Cie nie było? :mad: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):A gdzie Ty Ciotka byłaś jak Cie nie było? :mad: No przecież pisała Paulina że to sprawka UFO... :grins: Quote
g_o_n_i_a Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No przecież pisała Paulina że to sprawka UFO... :grins: O Jessu :diabloti: Trza to zgłosić do "nie do wiary" :diabloti: A jak tam było :evil_lol:? Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):O Jessu :diabloti: Trza to zgłosić do "nie do wiary" :diabloti: A jak tam było :evil_lol:? Strasznie :evil_lol: Robili na mnie eksperymenty :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ja sie stanowczo domagam zdjeć siostry! i nie przyjmuje odmowy!!!!!!!! :razz: a tak w ogóle to na jakim imieniu stanęło? :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja sie stanowczo domagam zdjeć siostry! i nie przyjmuje odmowy!!!!!!!! :razz: a tak w ogóle to na jakim imieniu stanęło? :razz: no właśnie jakie imie będzie miała? Quote
Avaloth Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 właśnie jak ma na imię ? :) tez chcę zdjęcia jej !:loveu: Funi tez nie zaszkodzą :evil_lol: i szczurków...:eviltong: -- dzięki :) no ucha ma teraz fajne :lol: Quote
ewka i haker Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Witamy i dziękujemy :loveu: A ja się przegrzebuje przez dokładnie 106 wątków na których mam cholerne zaległości :roll::placz: no to powodzenia:evil_lol: moze dojdziesz do nas:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Strasznie :evil_lol: Robili na mnie eksperymenty :diabloti: Czy to znaczy, że np. masz ręce na głowie? :eviltong: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja sie stanowczo domagam zdjeć siostry! i nie przyjmuje odmowy!!!!!!!! :razz: a tak w ogóle to na jakim imieniu stanęło? :razz: [quote name='Paulina_mickey']no właśnie jakie imie będzie miała? Ehhh zaraz zobaczę co mam :eviltong: Emilia Joanna :roll: [quote name='chester07']właśnie jak ma na imię ? :) tez chcę zdjęcia jej !:loveu: Funi tez nie zaszkodzą :evil_lol: i szczurków...:eviltong: -- dzięki :) no ucha ma teraz fajne :lol: Jak wyżej :razz: Zaraz zobaczę co mam Oj nie za dużo wymagasz :diabloti: Nie fajne tylko boskie :loveu: i nie uch tylko UCHI :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='deer_1987']No wreszcie fotki :D Ha no ba kiedyś trzeba bo byście zapomnieli jak wygląda :evil_lol: [quote name='ewka i haker']no to powodzenia:evil_lol: moze dojdziesz do nas:evil_lol: Dzieki :placz: jedna która mnie rozumie :placz: Oj w tym tempie może w przyszłym roku :razz: :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Czy to znaczy, że np. masz ręce na głowie? :eviltong: Oj żeby tylko :diabloti: Ale nie chciała byś tego widzieć :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Emilia Joanna :roll: Ładnie :loveu: mi sie podoba :) Dobranoc kochanie :razz: :loveu: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='agaciaaa']Ładnie :loveu: mi sie podoba :) Dobranoc kochanie :razz: :loveu: Tak wcześnie spać idziesz :razz: Dobranoc :loveu::loveu::loveu: Fotki :cool3: Krajobrazy Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ostatnio strasznie zaniedbałam galerię :oops: Ale dzięki wam się nie zakurzyła dlatego w podzięce dam fooootki?? CO WY na to :razz: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='gassira']no wreszcie foteczki:loveu: Jeszcze będziecie mieć dość :diabloti: Kolejne :razz: Kąpiel :razz: W leżaczku :loveu: E Ty daj mi spać :evil_lol: O starszą nikt nie prosił to się sama wprosiła :diabloti: W sypialni :loveu: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 I kolejne :diabloti: Śpi Dwie małpy :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Nie zgadniecie co dla was mam....:diabloti: Fotki :evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hej :cool3: Ile fot! :multi: http://images31.fotosik.pl/114/36699f3a26fa6135.jpg Jaka wpatrzona :loveu: Quote
Luzia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Pimpek']Hej :cool3: Ile fot! :multi: http://images31.fotosik.pl/114/36699f3a26fa6135.jpg Jaka wpatrzona :loveu: Komenda "Do mnie" zawsze tak wygląda :razz: Dziękujemy i witamy :multi: Quote
Recommended Posts