Luzia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Świętujemy 200 stronkę która zaraz się skończy :evil_lol: :multi::multi::multi::multi: Ka$ka9141868 napisał(a):Luzia gdzie ty jesteś??? Eee? ewka i haker napisał(a):no wlasnie gdzie?? Tutaj? :razz: chester07 napisał(a):haha twoje koleżanki boskie :evil_lol: zapoznaj mnie z nimi ! :eviltong: Nie ma sprawy wbijaj do Tbq :cool3: Szarik napisał(a):Witamy! Ale masz przyjaciółki ;) Gdzie jesteś? Piątek wieczór, a Luzia nie na dogo, to jest POWAŻNE zaniedbanie... Witamy :loveu: Wiem :loveu: Przepraszam... :oops: Quote
Luzia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 gassira napisał(a):http://images29.fotosik.pl/139/959c5cb38ebb2dd6.jpg :multi::multi::multi: agaciaaa napisał(a):zaczynam sie martwić :evil_lol: No co Ty o mnie?? Złego diabli nie biorą :evil_lol: furciaczek napisał(a):Ty sie nie martw....moze zaopiekujesz sie galeria pod nieobecnosc wlascicielki:razz: Ja bede wieczorkiem i chetnie pomoge:diabloti: Ty ja Ci tu dam :mad: :diabloti: ATLANTYDA napisał(a):Siemka :multi::multi::multi: Ka$ka9141868 napisał(a):Zniknęła hmm... może ten jej pies ją zjadł :evil_lol: Prędzej waciki :evil_lol: ewka i haker napisał(a):mozliwe:evil_lol: Nie :eviltong: Quote
Szarik Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Luzia, Luzia, przegapiłaś 200! Za karę :D Quote
Luzia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 agaciaaa napisał(a):no to jestem i ja :diabloti::diabloti::diabloti: I co z tego :diabloti::diabloti::diabloti: deer_1987 napisał(a):ale wczoraj byla na gg... Wiem :diabloti: furciaczek napisał(a):A ja zapomnialam:eviltong: I całe szczęście :eviltong: Ka$ka9141868 napisał(a):I ja też xD Tylko spróbuj :mad::evil_lol: ewka i haker napisał(a):ja tez jestem;) no i??......... :diabloti: basia bonnie napisał(a):tajemnicze zaginięcie :evil_lol: UFO :diabloti: agaciaaa napisał(a):no wiesz co :mad: I bardzo dobrze :diabloti::diabloti::diabloti: furciaczek napisał(a):No co??:diabloti: No właśnie co? :razz: Quote
Luzia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ka$ka9141868 napisał(a):Luzia odpowiadała wczoraj czy przedwczoraj na jakimś wątku... Ale znowu zniknęła... Ale to dziwne :evil_lol: deer_1987 napisał(a):a do siebie juz nie zaglada ;( Skąd wiesz :diabloti: Ka$ka9141868 napisał(a):Co nie?? Hmm. :diabloti::diabloti::diabloti: ATLANTYDA napisał(a):Bry http://www.hort.purdue.edu/ext/senior/fruits/images/large/cherry.jpg http://images3.fotosik.pl/54/inbw35xu0oeidk36.jpg Mniam pyszności :loveu: dziękuję :loveu: Paulina_mickey napisał(a):w piątek wieczorem ok godziny 8 nad miejscem zamieszkania Luizy miało miejsce tajemnicze zdarzenie, widziano Ufo, które prawdopodobnie jest przyczyną podejrzanego zaginięcia właścicielki tejże galerii 0X 0X 0X0X :diabloti: Wielkie dzięki Paulinko :loveu: :razz: ATLANTYDA napisał(a):To ciekawe wczasy Luzia sobie funduje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ba chcesz? Następnym razem po Ciebie wpadnę z ekipą :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 agaciaaa napisał(a): Luzia wracaj już do nas z tego obcego świata! :evil_lol: Jaki tam obcy na hawajach byłam :evil_lol: diabelkowa napisał(a):wyslij kartke ;) Za późno :eviltong: deer_1987 napisał(a):Luzia?????????????????????????? Tak?????????????????? ewka i haker napisał(a):cos jej nadal nie ma:shake: gdzie ona sie podziewa:razz: A no nie ma nie ma :diabloti: Szarik napisał(a):Ej, chce Wam powiedzieć, że jeszcze więcej ponarzekamy i Luzia przegapi swoją 200 str! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad: :mad: :mad: Dałam radę i zdążyłam :razz: Dzięki Paulinie :loveu: Ka$ka9141868 napisał(a):Dzisiaj była na dogo :) Ona nas obserwuje tylko nie chce sie ujawnic :lol: Śledzisz mnie?? :diabloti: ATLANTYDA napisał(a):Elo Luzia Heja :multi::multi::multi: Szarik napisał(a)::BIG: No to powiem Ci Luziu, że ja świętuję Twoją 200 BEZ CIEBIE :eviltong: :drinking::bigcool::drinking: Ja też świętuję :BIG: Quote
ewka i haker Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no to troche sie spoznilam ale gratuluje 200stronki:laola::smilecol: Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oooo Luiza UFO Cie oddało:diabloti: Quote
ewka i haker Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Paulina_mickey napisał(a):oooo Luiza UFO Cie oddało:diabloti: hahahhahahahahaa:evil_lol: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nie ufo a palmy :D A luzia fotki gdzie?? Quote
Acia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dzień doberek :D :D Co słychać :cool3: Chyba mnie tu jeszcze nie było... :o Quote
taxelina Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Zaraz daję :cool3: oszukalas nas.... Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 eloooł Fusinki!! :multi: witamy się wieczornie :p Quote
agaciaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Helooooł :diabloti: Luzia&Funia napisał(a):No co Ty o mnie?? Złego diabli nie biorą :evil_lol: Nie o Ciebie przecież :eviltong: :evil_lol: Luzia&Funia napisał(a):Jaki tam obcy na hawajach byłam :evil_lol: Nie wierze, daj fotki :diabloti: :evil_lol: przegapiłam 200 stronke!!! ale napić sie trzeba :evil_lol: :drinking: jak tam siostra? :loveu: ja chce fotke! :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a Luizy dalej nie ma:diabloti::mad: Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):a to ja też poświetuje :bigcool::B-fly::klacz::BIG::laola::smilecol: ATLANTYDA napisał(a): gassira napisał(a)::multi::multi::multi:200:multi::multi::multi: ewka i haker napisał(a):no to troche sie spoznilam ale gratuluje 200stronki:laola::smilecol: Po co ja wam jak wy się tak dobrze beze mnie bawicie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Luzia, dzie Ty się podziewasz? :( Już jestem :razz: deer_1987 napisał(a):Opis Luzi?! "W szpitalu... sasasasa xD" Byłam krew oddać (450ml):cool3: deer_1987 napisał(a):Staraj sie :D Nie bylo Cie dlugo, za dlugo :( Postaram się nadrobić :oops: Szarik napisał(a):Luzia, Luzia, przegapiłaś 200! Za karę :D E tam za bardzo to wyolbrzymiasz :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):oooo Luiza UFO Cie oddało:diabloti: NOOO i to prawie całą..... :diabloti: Acia_ napisał(a):Dzień doberek :D :D Co słychać :cool3: Chyba mnie tu jeszcze nie było... :o Dobry wieczorek :razz: A dobrze :razz: Oj chyba nie :lol: Najwyższy czas :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 deer_1987 napisał(a):oszukalas nas.... Przepraszam :oops: basia2202 napisał(a):eloooł Fusinki!! :multi: witamy się wieczornie :p Witamy :multi: ewka i haker napisał(a):siemkka kidy fotki?? Jak wyrobię to zaraz dam :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):Luize znowu wcieło:mad: Paulina_mickey napisał(a):a Luizy dalej nie ma:diabloti::mad: Ahh Ci kosmici :diabloti: Karolajnaxx napisał(a):Dzień dobry :lol: Co tam u Was? Witamy :multi: A no jakoś leci :razz: agaciaaa napisał(a):Helooooł :diabloti: Nie wierze, daj fotki :diabloti: :evil_lol: przegapiłam 200 stronke!!! ale napić sie trzeba :evil_lol: :drinking: jak tam siostra? :loveu: ja chce fotke! :loveu: Witam :loveu: Po co?? :razz: Pijak :diabloti: Nie mam :evil_lol: Fotki :diabloti: [SIZE=2] Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy superowe foty:loveu: Witamy i dziękujemy :loveu: A ja się przegrzebuje przez dokładnie 106 wątków na których mam cholerne zaległości :roll::placz: Quote
Szarik Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Dobrze Ci tak! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts