basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 o wow! końskie foty :loveu: :loveu: popadam w zachwyt :loveu: wybacz, bo nie wiem. Czyje to koniki? też jeździsz? :multi: piękne są :loveu: daj jeszcze! :loveu: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):o wow! końskie foty :loveu: :loveu: popadam w zachwyt :loveu: wybacz, bo nie wiem. Czyje to koniki? też jeździsz? :multi: piękne są :loveu: daj jeszcze! :loveu: Jeździłam i to dość długo... Ale stajni już nie ma :placz: Boshe jak ja za nimi tęsknie :placz: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):Jeździłam i to dość długo... Ale stajni już nie ma :placz: Boshe jak ja za nimi tęsknie :placz: oj..:glaszcze: a może są jeszcze jakieś inne stajnie w pobliżu? :glaszcze: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):oj..:glaszcze: a może są jeszcze jakieś inne stajnie w pobliżu? :glaszcze: Są nawet blisko ale nie chce... Narazie nie.. Na wakacjach trochę jeździłam u cioci na koniku znajomych Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):Są nawet blisko ale nie chce... Narazie nie.. Na wakacjach trochę jeździłam u cioci na koniku znajomych mogę wiedziec dlaczego nie chcesz? Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):mogę wiedziec dlaczego nie chcesz? Za dużo wspomnień gdzy siedzę na końskim grzbiecie przypominają mi się konie z dawnej stajni... :-( Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):Za dużo wspomnień gdzy siedzę na końskim grzbiecie przypominają mi się konie z dawnej stajni... :-( :-(:glaszcze: a własciwie, to dlaczego nie ma już tamtej stajni?? Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a)::-(:glaszcze: a własciwie, to dlaczego nie ma już tamtej stajni?? Sprzedali konie wszystkie na raz praktycznie do jednej osoby... Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 To jeszcze Dzesterek (mój wychowanek można powiedzieć) jak wklejam to wklejam :roll: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 co ja moge dużo mówić - piękne konie! :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):co ja moge dużo mówić - piękne konie! :loveu: :loveu: Hehe każdy koń jest piękny mam więcej ale nie będę zanudzać :eviltong: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Oj ciotki chyba się pogniewam ja tu tyle zdjęć wklejam aa nikt nie ogląda :mad: Co ta ma być :diabloti: Quote
Mi. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 aaaaaaaa Arab Arab Arab!!!!!!!!! AAAAAaaaaaaaaaA!!!!! Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Mi.']aaaaaaaa Arab Arab Arab!!!!!!!!! AAAAAaaaaaaaaaA!!!!! Ale o co chodzi bo nie rozumiem... :-o Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć :) Arab to rasa koni, prawda? dobrze myślę?? A te koniki z Zakrzowa miałam okazję poznać. Pamiętam Denimka :iloveyou: Mam nawet z nimi zdjęcia. ojj jak ja bym konno pojeździła :) Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć :) Arab to rasa koni, prawda? dobrze myślę?? A te koniki z Zakrzowa miałam okazję poznać. Pamiętam Denimka :iloveyou: Mam nawet z nimi zdjęcia. ojj jak ja bym konno pojeździła :) Tak Arab to rasa koni A te konki rzeczywiście są z Zakrzowa (a raczej były...:-() Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Były? a no bo ja nie doczytałam wszystkiego? To tam już nie ma stadniny?? Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 A teraz jeszcze 3 zaległe zdjęcia Funi i na dziś to raczej tyle :eviltong: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Były? a no bo ja nie doczytałam wszystkiego? To tam już nie ma stadniny?? Niestety nie ma sprzedali wszystkie konie już jakiś rok temu... :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://images23.fotosik.pl/104/65a664cac570726a.jpg jaka dumna :iloveyou: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Niestety nie ma sprzedali wszystkie konie już jakiś rok temu... :shake: aha, no szkoda. A to dlaczego? co? splajtowali ? Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']aha, no szkoda. A to dlaczego? co? splajtowali ? Nie nie dokładnie Justyna do USA pojechcła i nie miał kto się nimi zajmować tak mi sie wydaje nie gadałam z nimi o tym Quote
Recommended Posts