Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pancia by wyszła ale piesek niedobry.... GADAJ!!! Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']Pancia by wyszła ale piesek niedobry.... GADAJ!!![/quote] Tia tak się tłumacz :diabloti: Ale rocznikowo czy "datowo"??:razz: A co do galerii Edytki to ma 500 stronkę i nie chcę jej całej zagadać żeby inni mogli się wypowiedzieć ;) Jakaś przyzwoitość obowiązuje nawet mnie ;) Quote
Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ooo hie hie :p Na prawdę mam takiego głupiego psa że nie da się z nim rano wychodzic :p Rocznikowo i datowo :) Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ja tam swojego budzę :razz: Datowo mam 18 rocznikowo 19 :placz: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ja tam swojego budzę :razz: Datowo mam 18 rocznikowo 19 :placz:[/quote] fajnie :p Nie chodzi mi o budzenie ;p Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']fajnie :p Nie chodzi mi o budzenie ;p[/quote] Tereaz twoja kolej :eviltong: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cześć. Ale tu u Was cicho-normalnie nic się niedzieję:evil_lol:;) Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Dobrze wnusiu :loveu: Ja nie :siara: wiem :loveu: no bomba :evil_lol:[/quote] Dziwnie mieć babcie młodszą od siebie :roll: :evil_lol::evil_lol: KŁAMCA :mad: :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To jeszcze nie byłaś z psem :crazyeye: nie ładnie :mad::diabloti:[/quote] hehe a ja z Mikim byłam dopiero jakieś 15 min temu:diabloti: Quote
ewka i haker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witam wszystkich widze ze niedlugo 200stronka:lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ewka i haker']witam wszystkich widze ze niedlugo 200stronka:lol:[/quote] hehe gaduły tyle nagadały:diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witamy popołudniowo -wieczorowo :multi::lol: Quote
ewka i haker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Paulina_mickey']hehe gaduły tyle nagadały:diabloti:[/quote] no to dobrze jak sa jakies gaduly to zapraszam do mni przydadza sie napewno i beda mile widziane:lol: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='gassira']Cześć. Ale tu u Was cicho-normalnie nic się niedzieję:evil_lol:;)[/quote] Witam :multi: No aż dziwne :cool3: [quote name='agaciaaa']Dziwnie mieć babcie młodszą od siebie :roll: :evil_lol::evil_lol: KŁAMCA :mad: [/quote] E tam mi to nie przeszkadza wnusiu :evil_lol: Nigdy :razz: [quote name='Paulina_mickey']hehe a ja z Mikim byłam dopiero jakieś 15 min temu:diabloti:[/quote] Nie ładnie :mad: Funia była o 6 :eviltong: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='ewka i haker']witam wszystkich widze ze niedlugo 200stronka:lol:[/quote] [quote name='deer_1987']oooo na 189 fotki :D[/quote] Wow :crazyeye: rzeczywiście :multi: Wątek idzie jak burza :loveu: :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey']hehe gaduły tyle nagadały:diabloti:[/quote] A Ty jak zwykle o jednym :eviltong: [quote name='ATLANTYDA']Witamy popołudniowo -wieczorowo :multi::lol:[/quote] Witamy wieczorkowo :multi: [quote name='ewka i haker']no to dobrze jak sa jakies gaduly to zapraszam do mni przydadza sie napewno i beda mile widziane:lol:[/quote] Proszę mi nie robić reklamy :eviltong: :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Hejaaa:eviltong: :eviltong:[/quote] Hejaaaaaaaaa :multi::multi::multi::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']E tam mi to nie przeszkadza wnusiu :evil_lol: Nigdy :razz:[/quote] Ok babciu :loveu: I znowu kłamiesz :shake: Dziwnie tu.. nienagadane :roll: czuje sie zdezorientowana :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='agaciaaa']Ok babciu :loveu: I znowu kłamiesz :shake: Dziwnie tu.. nienagadane :roll: czuje sie zdezorientowana :evil_lol:[/quote] Ale od strony mamy czy taty :razz: Nie :eviltong: To trzeba to zmienić :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja jeszcze troche jestem na dogo, za chwile moze jeszcze jakies fotki wstawie do siebie:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Marta_Ares']ja jeszcze troche jestem na dogo, za chwile moze jeszcze jakies fotki wstawie do siebie:evil_lol:[/quote] Czy to zaproszenie...? :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Czy to zaproszenie...? :razz:[/quote] ja i bez zaproszenia przyjde pooglądać:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ale od strony mamy czy taty :razz: Nie :eviltong: To trzeba to zmienić :diabloti:[/quote] a co za różnica :eviltong: Tak :mad: No to.. zmieniamy? :eviltong: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Marta_Ares']moze :cool3: :cool3:[/quote] Może? Tylko może :placz: [quote name='Paulina_mickey']ja i bez zaproszenia przyjde pooglądać:diabloti::evil_lol:[/quote] :eviltong: [quote name='agaciaaa']a co za różnica :eviltong: Tak :mad: No to.. zmieniamy? :eviltong:[/quote] Nie wiem... jeszcze :diabloti: Tak :razz: Ok ale nie teraz bo mi tak głupio u siebie na wątku jestem a na inne nie mam czas wejść :oops: Quote
Recommended Posts