Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Marta_Ares']ale sliczne ciurki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja tez chce :shake: Dać Ci numer do Ani :cool3: moje są od niej :cool3: [quote name='Szczurosława']no ale pudełko im możesz wstawić:mad: nie znam nikogo,ale możesz poszukac na szczurym forum, ja kupiłam porządną klatkę na allegro, model polecony przez szczurzystów,wysoka na 80 cm za jedyne ok.130 z przesyłką, poszukam linku i zobaczysz;) EDIT: o coś takiego mam: http://www.allegro.pl/item288457346__koszatniczka_szynszyl_piekna_klatka_kolor_.html ale niebieska kuweta, pręty srebne i wtedy kosztowała 115zł Oj wypraszam sobie poidełko mają i to dość duże :mad: http://images23.fotosik.pl/134/a8b3d407d211c5b3.jpg <-- w prawym górnym rogu widać rurkę metalową :eviltong: No patrzyłam na te klatki ale na razie jestem totalnie spłukana dlatego szukam czegoś używanego od kogoś :shake: Quote
Szczurosława Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :evil_lol: moja droga , czytanie ze zrozumieniem się kłania, pudełko napisałam:evil_lol: możesz tez kupić domek w zoologicznym,ale moga go obgryzać i obsikiwać a takie zniszczone pudełko to nie jakaś duża strata;) możesz tez wstawić doniczkę z wejściem,chodzi o to,żeby miały swój spokojny kącik gdzie nie będą wciąż narażone na światło i podziwianie, do środla szmatki,serwetki i mieszkanie gotowe:multi: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witamy w to niedzielne popołudnie. Jak pogoda w Tarnobrzegu? Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Szczurosława']:evil_lol: moja droga , czytanie ze zrozumieniem się kłania, pudełko napisałam:evil_lol: możesz tez kupić domek w zoologicznym,ale moga go obgryzać i obsikiwać a takie zniszczone pudełko to nie jakaś duża strata;) możesz tez wstawić doniczkę z wejściem,chodzi o to,żeby miały swój spokojny kącik gdzie nie będą wciąż narażone na światło i podziwianie, do środla szmatki,serwetki i mieszkanie gotowe:multi: ups :oops: :lol: One w szafie som :oops: więc im ciemno :razz: ale zaraz im coś skombinuję :lol: A co do podziwiania... To tylko ja widzę ich ukryte piękno :loveu: reszta ich nie docenia :shake: Ale przynajmniej nikt mi do pokoju nie włazi teraz bez ostrzeżenia zawsze najpierw puka i pyta czy puszczone :diabloti: [quote name='ATLANTYDA']Cześć:multi::p Witamy :multi::multi::multi: [quote name='Szarik']Witamy w to niedzielne popołudnie. Jak pogoda w Tarnobrzegu? Witamy :multi: W skrócie... Jest okropnie :angryy: Mało że pada deszcz to jeszcze jest przymrozek i wszystko zamarza na chodniku :angryy: jedna wielka ślizgawa ale z okna fajnie się patrzy jak ludzie śmiesznie chodzą :diabloti: Quote
Szczurosława Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a):ups :oops: :lol: One w szafie som :oops: więc im ciemno :razz: ale zaraz im coś skombinuję :lol: A co do podziwiania... To tylko ja widzę ich ukryte piękno :loveu: reszta ich nie docenia :shake: Ale przynajmniej nikt mi do pokoju nie włazi teraz bez ostrzeżenia zawsze najpierw puka i pyta czy puszczone :diabloti: .... hahha,mi też nikt nie wchodzi,ale jak dla mnie tu duży plus:p Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 furciaczek napisał(a):Witam serdecznie:loveu: O kogo witam kogo goszczę :cool3: Witam Fur :multi: Szczurosława napisał(a):hahha,mi też nikt nie wchodzi,ale jak dla mnie tu duży plus:p A myślisz że dla mnie nie :cool3: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a): Witamy :multi: W skrócie... Jest okropnie :angryy: Mało że pada deszcz to jeszcze jest przymrozek i wszystko zamarza na chodniku :angryy: jedna wielka ślizgawa ale z okna fajnie się patrzy jak ludzie śmiesznie chodzą :diabloti: Ciesz się z przymrozku. U Nas halny odwilż przywiał i znów sierść Szarika śmierdzi niemiłosiernie nawet po najkrótszym spacerze. Gdybym wiedziała, że już nie napada, to jakoś bym to przeżyła, no ale pewnie jeszcze napada i znów będziemy pływać... :angryy: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hello!! [SIZE=2]Przyszłam powiedziec że was kocham :loveu: A tak wogle to czekam na footki :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ostatnio przegladalam te klatki na allegro fajne:evil_lol: tylko ze ja obecnie splukana:placz: ale w lutym mam urodzinki....:siara: a ja poprosze nowe fotki bo poprzednie juz widzialam:eviltong: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Szarik']Ciesz się z przymrozku. U Nas halny odwilż przywiał i znów sierść Szarika śmierdzi niemiłosiernie nawet po najkrótszym spacerze. Gdybym wiedziała, że już nie napada, to jakoś bym to przeżyła, no ale pewnie jeszcze napada i znów będziemy pływać... :angryy: Oj ja bym jednak wolała bez przymrozku :eviltong: A skąd ten fetorek?? :razz: [quote name='Ka$ka9141868']Hello!! [SIZE=2]Przyszłam powiedziec że was kocham :loveu: A tak wogle to czekam na footki :diabloti: Hejka :multi: O jak miło :razz: A to sobie jeszcze poczekasz bo nie mam :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ostatnio przegladalam te klatki na allegro fajne:evil_lol: tylko ze ja obecnie splukana:placz: ale w lutym mam urodzinki....:siara: a ja poprosze nowe fotki bo poprzednie juz widzialam:eviltong: No to odrazu wiadomo co chcesz na urodzinki :cool3: chcesz nr do Ani z Wawy a tak w ogóle to jakie chcesz szczurki?? :cool3: NIe mam :diabloti: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No to poczekam :loveu: Cieszę się że miło :lol: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ja bym chciala husky, albo kapturki:evil_lol: :evil_lol: Ale daloby sie jakos transport zalatwic?? Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ka$ka9141868 napisał(a):Husky śliczne szczurki :loveu: psy tez:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']No to poczekam :loveu: Cieszę się że miło :lol:[/quote] No to nie wiem ile będziesz musiała czekać :diabloti: Nie no zaraz się biorę za zmniejszanie :razz: [quote name='Marta_Ares']ja bym chciala husky, albo kapturki:evil_lol: :evil_lol: Ale daloby sie jakos transport zalatwic??[/quote] To Ania ma tylko albinoski z interwancji ale albinoski najukochańsze są :loveu: A ile kilosów od Wawy mieszkasz?? [quote name='Ka$ka9141868']Husky śliczne szczurki :loveu:[/quote] JA tam wolę albinoski :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Nie po prostu mam demencję starczą :oops: :eviltong: Tak :diabloti:[/quote] Przykro mi babciu :roll: Nie :eviltong: Dawaj fotki i to już!!!!! :mad: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Marta_Ares']psy tez:evil_lol: :loveu: :loveu:[/quote] Oj psy tak :loveu: Takie różnookie wilczaste :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='agaciaaa']Przykro mi babciu :roll: Nie :eviltong: Dawaj fotki i to już!!!!! :mad:[/quote] Mi też :diabloti: tak :eviltong: Nie mam :diabloti: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Pimpek']Ja chcę foty! :multi::diabloti:[/quote] Dajta se siana z tymi fotami :eviltong: Quote
Avaloth Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no niedobra nawet ja już dałam fotki ! :evil_lol: teraz kolej na Ciebie ;* Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='chester07']no niedobra nawet ja już dałam fotki ! :evil_lol: teraz kolej na Ciebie ;*[/quote] Dam od następnej strony bo zginą :shake: Quote
Recommended Posts