Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Tylko stwierdzam fakty :razz:

Yyyyy.. to jak fotki robisz :eviltong:

Nie ma za co, to nie Twoja zasługa :eviltong: :evil_lol:

Przecież wiem :loveu:

:loveu:

No dobra niech Ci będzie :p

Nie robię :oops:

Oj wiesz zostałam doceniona :lol:

Ale brzydka jestem :shake:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No dobra niech Ci będzie :p

Nie robię :oops:

Oj wiesz zostałam doceniona :lol:

Ale brzydka jestem :shake:

:multi:

To chyba czas zaopatrzyć sie z ładowarke :razz:

nooooo :lol:

nie marudź :loveu:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
aaaa hehe to wszystko wyjaśnia 8)

Ale nawet nawet wyszło o dziwo gdyby jeszcze ten jeden nie był ucięty :cool3:

agaciaaa napisał(a):

To chyba czas zaopatrzyć sie z ładowarke :razz:

nooooo :lol:

nie marudź :loveu:

Nie stać mnie :oops:

Wiem że jestem brzydka :placz: :evil_lol:

NIe marudzę

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Nie stać mnie :oops:

Wiem że jestem brzydka :placz: :evil_lol:

NIe marudzę

ja swoją kupiłam w Auchanie za 15 zł razem w dwoma akumulatorkami :razz: teraz akumulatorki mam lepsze, ale ładowarka ciągle ta sama i całkiem dobrze sie spisuje :)

to 'nooooooo' nie było do tego że jesteś brzydka :eviltong: tylko do: " Oj wiesz zostałam doceniona :lol:" :razz:

Marudzisz, że brzydka jesteś :eviltong: więc już przestań :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
ja swoją kupiłam w Auchanie za 15 zł razem w dwoma akumulatorkami :razz: teraz akumulatorki mam lepsze, ale ładowarka ciągle ta sama i całkiem dobrze sie spisuje :)

to 'nooooooo' nie było do tego że jesteś brzydka :eviltong: tylko do: " Oj wiesz zostałam doceniona :lol:" :razz:

Marudzisz, że brzydka jesteś :eviltong: więc już przestań :loveu:

Ale ja nawet aparatu nie mam to po co mi ładowarka :diabloti:

No dobra przyjmijmy taką wersję... Jestem brzydka ale co z tego jeśli Ty i tak mnie koffasz" :loveu: :cool3:

deer_1987 napisał(a):
Slodkie dziewczynki :)

No ba wiadome ;)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ale ja nawet aparatu nie mam to po co mi ładowarka :diabloti:

No dobra przyjmijmy taką wersję... Jestem brzydka ale co z tego jeśli Ty i tak mnie koffasz" :loveu: :cool3:

a no chyba że :eviltong: to jak pożyczasz od kogoś aparat to pożyczaj z ładowarką :cool3:

a niech Ci będzie i tak :eviltong: ja Cie dobrze nie widziałam, więc racji Ci nie przyznam :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
a no chyba że :eviltong: to jak pożyczasz od kogoś aparat to pożyczaj z ładowarką :cool3:

a niech Ci będzie i tak :eviltong: ja Cie dobrze nie widziałam, więc racji Ci nie przyznam :diabloti:

Zapomniałam :evil_lol: :oops:

Marudzisz :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Sierota :eviltong: :evil_lol:

Ja???????? :diabloti:

Nie po prostu mam demencję starczą :oops: :eviltong:

Tak :diabloti:

deer_1987 napisał(a):
kosztuje wielka awanture :( eh.. sama nie wiem.. musialabym jechac do nich a teraz codziennie mam szkole i troche nie mam kiedy :(

Ja osobiście wolała bym awanturę i mieć świadomość że próbowałam niż nie zrobić nic i żałować

Posted

Moze uda mi sie Ci kiedys na gg wiecej wyjasnic :) Mam czas przemyslec czy np. dzwonic i sie pytac czy isc i rozmawiac. latwe to jakby nie bylo nie jest.. wiem ze wtedy od razu do janka zadzowni i bedzie marudzic i narzekac a on juz dawno mowil ze nie ma sensu teraz probowac...

Na razie uciekam sie polozyc spac :)

Posted

nagadały i wymiękły:evil_lol:

szczurzaki mnie ujęły,są śliczne:loveu:zdjęcia piękne

ale,ale ,klatka jest nuudna, wstaw im jakąś kryjówkę, np.pudełko ze szmatkami w jeden kąt i hamak;),zawieś tak,aby mogły wejść, ja wykorzystałam starą koszulkę, 4 spinacze i szczurzaki miały swoją komnatę,teraz nikt już nie śpi na hamakach, wyprowadziły się cholery z klatki:-(:evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Moze uda mi sie Ci kiedys na gg wiecej wyjasnic :) Mam czas przemyslec czy np. dzwonic i sie pytac czy isc i rozmawiac. latwe to jakby nie bylo nie jest.. wiem ze wtedy od razu do janka zadzowni i bedzie marudzic i narzekac a on juz dawno mowil ze nie ma sensu teraz probowac...

Na razie uciekam sie polozyc spac :)

No to czekam na wieści ;)

Dobranoc :multi:

Szczurosława napisał(a):
nagadały i wymiękły:evil_lol:

szczurzaki mnie ujęły,są śliczne:loveu:zdjęcia piękne

ale,ale ,klatka jest nuudna, wstaw im jakąś kryjówkę, np.pudełko ze szmatkami w jeden kąt i hamak;),zawieś tak,aby mogły wejść, ja wykorzystałam starą koszulkę, 4 spinacze i szczurzaki miały swoją komnatę,teraz nikt już nie śpi na hamakach, wyprowadziły się cholery z klatki:-(:evil_lol:

Nikt nie wymiękł wypraszam sobie :diabloti:

Dzięki :loveu:

Wiem wiem ale klatka mała i nic się w niej zmieścić nie chce :placz: A narazie nie mam kasy na nową :placz: Może znasz kogoś kto by chciał sprzedać używaną??:razz:

Posted

no ale pudełko im możesz wstawić:mad:

nie znam nikogo,ale możesz poszukac na szczurym forum,
ja kupiłam porządną klatkę na allegro, model polecony przez szczurzystów,wysoka na 80 cm za jedyne ok.130 z przesyłką, poszukam linku i zobaczysz;)

EDIT:
o coś takiego mam:
http://www.allegro.pl/item288457346__koszatniczka_szynszyl_piekna_klatka_kolor_.html
ale niebieska kuweta, pręty srebne i wtedy kosztowała 115zł