Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 agaciaaa napisał(a):Tylko stwierdzam fakty :razz: Yyyyy.. to jak fotki robisz :eviltong: Nie ma za co, to nie Twoja zasługa :eviltong: :evil_lol: Przecież wiem :loveu: :loveu: No dobra niech Ci będzie :p Nie robię :oops: Oj wiesz zostałam doceniona :lol: Ale brzydka jestem :shake: :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://images34.fotosik.pl/96/8e08d006067f7a89.jpg TO SUPER :lol::lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']http://images34.fotosik.pl/96/8e08d006067f7a89.jpg TO SUPER :lol::lol: Dzięki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dzięki :loveu: a swoją drogą to jak Ty je ustawiłaś tak do zdjęcia?:cool3: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):a swoją drogą to jak Ty je ustawiłaś tak do zdjęcia?:cool3: Nie to były zdjęcia na "chama" robione :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie to były zdjęcia na "chama" robione :cool3:aaaa hehe to wszystko wyjaśnia 8) Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No dobra niech Ci będzie :p Nie robię :oops: Oj wiesz zostałam doceniona :lol: Ale brzydka jestem :shake: :loveu: :multi: To chyba czas zaopatrzyć sie z ładowarke :razz: nooooo :lol: nie marudź :loveu: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):aaaa hehe to wszystko wyjaśnia 8) Ale nawet nawet wyszło o dziwo gdyby jeszcze ten jeden nie był ucięty :cool3: agaciaaa napisał(a): To chyba czas zaopatrzyć sie z ładowarke :razz: nooooo :lol: nie marudź :loveu: Nie stać mnie :oops: Wiem że jestem brzydka :placz: :evil_lol: NIe marudzę Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie stać mnie :oops: Wiem że jestem brzydka :placz: :evil_lol: NIe marudzę ja swoją kupiłam w Auchanie za 15 zł razem w dwoma akumulatorkami :razz: teraz akumulatorki mam lepsze, ale ładowarka ciągle ta sama i całkiem dobrze sie spisuje :) to 'nooooooo' nie było do tego że jesteś brzydka :eviltong: tylko do: " Oj wiesz zostałam doceniona :lol:" :razz: Marudzisz, że brzydka jesteś :eviltong: więc już przestań :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hehe masz już 1ooo post :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 agaciaaa napisał(a):ja swoją kupiłam w Auchanie za 15 zł razem w dwoma akumulatorkami :razz: teraz akumulatorki mam lepsze, ale ładowarka ciągle ta sama i całkiem dobrze sie spisuje :) to 'nooooooo' nie było do tego że jesteś brzydka :eviltong: tylko do: " Oj wiesz zostałam doceniona :lol:" :razz: Marudzisz, że brzydka jesteś :eviltong: więc już przestań :loveu: Ale ja nawet aparatu nie mam to po co mi ładowarka :diabloti: No dobra przyjmijmy taką wersję... Jestem brzydka ale co z tego jeśli Ty i tak mnie koffasz" :loveu: :cool3: deer_1987 napisał(a):Slodkie dziewczynki :) No ba wiadome ;) Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):hehe masz już 1ooo post :evil_lol: No i 5 łapek :multi: Właśnie zauważyłam :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 eh.. jakby tu podejsc jego rodzicow i sie spytac.. eh nie da sie.. Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 deer_1987 napisał(a):eh.. jakby tu podejsc jego rodzicow i sie spytac.. eh nie da sie.. Spróbuj to nic nie kosztuje ;) Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ale ja nawet aparatu nie mam to po co mi ładowarka :diabloti: No dobra przyjmijmy taką wersję... Jestem brzydka ale co z tego jeśli Ty i tak mnie koffasz" :loveu: :cool3: a no chyba że :eviltong: to jak pożyczasz od kogoś aparat to pożyczaj z ładowarką :cool3: a niech Ci będzie i tak :eviltong: ja Cie dobrze nie widziałam, więc racji Ci nie przyznam :diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 agaciaaa napisał(a):a no chyba że :eviltong: to jak pożyczasz od kogoś aparat to pożyczaj z ładowarką :cool3: a niech Ci będzie i tak :eviltong: ja Cie dobrze nie widziałam, więc racji Ci nie przyznam :diabloti: Zapomniałam :evil_lol: :oops: Marudzisz :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Zapomniałam :evil_lol: :oops: Marudzisz :diabloti: Sierota :eviltong: :evil_lol: Ja???????? :diabloti: Quote
taxelina Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 kosztuje wielka awanture :( eh.. sama nie wiem.. musialabym jechac do nich a teraz codziennie mam szkole i troche nie mam kiedy :( Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 agaciaaa napisał(a):Sierota :eviltong: :evil_lol: Ja???????? :diabloti: Nie po prostu mam demencję starczą :oops: :eviltong: Tak :diabloti: deer_1987 napisał(a):kosztuje wielka awanture :( eh.. sama nie wiem.. musialabym jechac do nich a teraz codziennie mam szkole i troche nie mam kiedy :( Ja osobiście wolała bym awanturę i mieć świadomość że próbowałam niż nie zrobić nic i żałować Quote
taxelina Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Moze uda mi sie Ci kiedys na gg wiecej wyjasnic :) Mam czas przemyslec czy np. dzwonic i sie pytac czy isc i rozmawiac. latwe to jakby nie bylo nie jest.. wiem ze wtedy od razu do janka zadzowni i bedzie marudzic i narzekac a on juz dawno mowil ze nie ma sensu teraz probowac... Na razie uciekam sie polozyc spac :) Quote
Szczurosława Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nagadały i wymiękły:evil_lol: szczurzaki mnie ujęły,są śliczne:loveu:zdjęcia piękne ale,ale ,klatka jest nuudna, wstaw im jakąś kryjówkę, np.pudełko ze szmatkami w jeden kąt i hamak;),zawieś tak,aby mogły wejść, ja wykorzystałam starą koszulkę, 4 spinacze i szczurzaki miały swoją komnatę,teraz nikt już nie śpi na hamakach, wyprowadziły się cholery z klatki:-(:evil_lol: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 deer_1987 napisał(a):Moze uda mi sie Ci kiedys na gg wiecej wyjasnic :) Mam czas przemyslec czy np. dzwonic i sie pytac czy isc i rozmawiac. latwe to jakby nie bylo nie jest.. wiem ze wtedy od razu do janka zadzowni i bedzie marudzic i narzekac a on juz dawno mowil ze nie ma sensu teraz probowac... Na razie uciekam sie polozyc spac :) No to czekam na wieści ;) Dobranoc :multi: Szczurosława napisał(a):nagadały i wymiękły:evil_lol: szczurzaki mnie ujęły,są śliczne:loveu:zdjęcia piękne ale,ale ,klatka jest nuudna, wstaw im jakąś kryjówkę, np.pudełko ze szmatkami w jeden kąt i hamak;),zawieś tak,aby mogły wejść, ja wykorzystałam starą koszulkę, 4 spinacze i szczurzaki miały swoją komnatę,teraz nikt już nie śpi na hamakach, wyprowadziły się cholery z klatki:-(:evil_lol: Nikt nie wymiękł wypraszam sobie :diabloti: Dzięki :loveu: Wiem wiem ale klatka mała i nic się w niej zmieścić nie chce :placz: A narazie nie mam kasy na nową :placz: Może znasz kogoś kto by chciał sprzedać używaną??:razz: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale sliczne ciurki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja tez chce :shake: Quote
Szczurosława Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no ale pudełko im możesz wstawić:mad: nie znam nikogo,ale możesz poszukac na szczurym forum, ja kupiłam porządną klatkę na allegro, model polecony przez szczurzystów,wysoka na 80 cm za jedyne ok.130 z przesyłką, poszukam linku i zobaczysz;) EDIT: o coś takiego mam: http://www.allegro.pl/item288457346__koszatniczka_szynszyl_piekna_klatka_kolor_.html ale niebieska kuweta, pręty srebne i wtedy kosztowała 115zł Quote
Recommended Posts