Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a)::wink::lol!:,Wszystkie fotki obejrzane superaśne,szczegulnie szczurki się podobały mojemu synowi i też mnie męczy o takie ostatnio oglądał "Ratatouille" dlatego zainteresowanie szczurkami :evil_lol: No to akurat :diabloti: Trzeba sobie sprawić 2 białaski :loveu: i będzie komplet :razz: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No to akurat :diabloti: Trzeba sobie sprawić 2 białaski :loveu: i będzie komplet :razz: Chwilowo odpada:shake: bo pewnie jeszcze bym szczurkami musiała się zajmować ,a u Bartka wszystko jest na 5 min .Jak podrośnie i sam będzie o nie dbał to nie ma sprawy:p Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Weście zróbcie im wątek proszę was . Wszystkie szczeniaki jak nie znajdą domu zastaną uśpione bo właściciela nie stac na utrzymanie. Więcej informacji gg moje : 9141868 Ja nie mogę założyc wątku bo nie mogę na komputerze teraz siedziec :( Jak coś to wiek około 2 tygodni. Rasa goldek PROSZĘ WAS!! Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='K@$K@9!4!868']http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Weście zróbcie im wątek proszę was . Wszystkie szczeniaki jak nie znajdą domu zastaną uśpione bo właściciela nie stac na utrzymanie. Więcej informacji gg moje : 9141868 Ja nie mogę założyc wątku bo nie mogę na komputerze teraz siedziec :( Jak coś to wiek około 2 tygodni. Rasa goldek PROSZĘ WAS!! To jest ściema już było na dogo nawt pod koniec tego roku ,a te fotki juz od jakiegoś czasu podobno kursuja po necie i nabijerają ludzi ,że niby szczeniaki z niemiec ,a jak byli zainteresowani to nagle się rozpłynęły w powietrzu razem z właścicielem . Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):To jest ściema już było na dogo nawt pod koniec tego roku ,a te fotki juz od jakiegoś czasu podobno kursuja po necie i nabijerają ludzi ,że niby szczeniaki z niemiec ,a jak byli zainteresowani to nagle się rozpłynęły w powietrzu razem z właścicielem . Aha to ja nie wiedziałam ;) Ale tak myślałam bo przecież na takich szczeniakach też można łatwo zarobic :shake: To po co za darmo oddawac Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Co to za Off :mad: A tak w ogóle to witam :diabloti: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No witam ja też haha Off???? Bardzo malutki, malusieńki:diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 K@$K@9!4!868 napisał(a):No witam ja też haha Off???? Bardzo malutki, malusieńki:diabloti: Nie znasz widzę jeszcze zasady że Luzia może robić offa ale Luzi nie wolno robić :mad: Quote
Szarik Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witamy! :loveu: http://images25.fotosik.pl/134/6c8c6806afe477d8.jpg Czy mogę wiedzieć w trakcie jakiej czynności była? ;) Uu, jakie żelazne zasady, to może ja sobie pójdę... ;) Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hah z tą zasadą to by było tak :p Kasia może robic offa wszędzie a Luzia może pomagac :diabloti: [galerie!] Quote
Szarik Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kasia może robic offa wszędzie, ale wtedy Kasia szybciej sobie pójdzie z Dogo. Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szarik napisał(a):Kasia może robic offa wszędzie, ale wtedy Kasia szybciej sobie pójdzie z Dogo. Chodziło mi o galerie :mad: hmm nie kumaty człowieczek przyszedł :eviltong: Quote
Szarik Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Po co te nerwy, wystarczyło spokojnie wytłumaczyć, nie wszyscy rodzą się z taką wrodzona inteligencją :P Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szarik napisał(a):Po co te nerwy, wystarczyło spokojnie wytłumaczyć, nie wszyscy rodzą się z taką wrodzona inteligencją :P nerwy, jakie nerwy?? :diabloti: Osądzasz mnie o coś?? :mad: Hmm. Nie żartuje hehe Tak patrzę że Luzia jest cały czas na Dogo :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='K@$K@9!4!868']http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Weście zróbcie im wątek proszę was . Wszystkie szczeniaki jak nie znajdą domu zastaną uśpione bo właściciela nie stac na utrzymanie. Więcej informacji gg moje : 9141868 Ja nie mogę założyc wątku bo nie mogę na komputerze teraz siedziec :( Jak coś to wiek około 2 tygodni. Rasa goldek PROSZĘ WAS!! Ja też słyszałam że to ściema, ktoś sobie jaja robi...:angryy: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja zawsze przychodze i ogladam fotki :D Jaka informacja:angryy: :diabloti: Quote
taxelina Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No zeby jej smutno nie bylo i nie przestala wrzucac :P Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Szarik']Witamy! :loveu: http://images25.fotosik.pl/134/6c8c6806afe477d8.jpg Czy mogę wiedzieć w trakcie jakiej czynności była? ;) Uu, jakie żelazne zasady, to może ja sobie pójdę... ;) Witamy widzę że pierwszy raz :cool3: :multi: Jadła śnieg :evil_lol: Nie spokojnie ja nie biję :diabloti: mogę co najwyżej poszczuć psem (on zaliże na śmierć_:evil_lol:) [quote name='K@$K@9!4!868']hah z tą zasadą to by było tak :p Kasia może robic offa wszędzie a Luzia może pomagac :diabloti: [galerie!] Wydaje Ci się :eviltong: [quote name='Szarik']Kasia może robic offa wszędzie, ale wtedy Kasia szybciej sobie pójdzie z Dogo. E tam ja bardzo lubię off w FB modów i jeszcze żyję :evil_lol: (jeszcze.. ciekawe jak długo:diabloti:) [quote name='K@$K@9!4!868']Chodziło mi o galerie :mad: hmm nie kumaty człowieczek przyszedł :eviltong: Tak się tłumacz :diabloti: Proszę mi gości w moim FB nie obrażać :mad: [quote name='Szarik']Po co te nerwy, wystarczyło spokojnie wytłumaczyć, nie wszyscy rodzą się z taką wrodzona inteligencją :P Ona i inteligencja :evil_lol: :diabloti: To taki koffany ludeka ale niestety musk u niej to narząd obcy (u mnie w sumie też :evil_lol:) [quote name='K@$K@9!4!868']nerwy, jakie nerwy?? :diabloti: Osądzasz mnie o coś?? :mad: Hmm. Nie żartuje hehe Tak patrzę że Luzia jest cały czas na Dogo :multi: No właśnie jakie nerwy :diabloti: On nie :eviltong: Nie udawaj że myślisz :eviltong: No ja myślę :diabloti: Tak cały czas na dogo ale zajęta jestem :razz: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Haha no to: do Luzi: Te szczurki są bosskie :loveu: ładnie twoja psinka wygląda na śniegu :loveu: A skąd ty masz śnieg??:mad: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Ja też słyszałam że to ściema, ktoś sobie jaja robi...:angryy: Ja nie słyszałam ;) deer_1987 napisał(a):Ja zawsze przychodze i ogladam fotki :D I jak podobają się :cool3: K@$K@9!4!868 napisał(a):Jaka informacja:angryy: :diabloti: ?? O co kaman?? deer_1987 napisał(a):No zeby jej smutno nie bylo i nie przestala wrzucac :P Ty potrafisz ludzi dowartościować :loveu::loveu::loveu: K@$K@9!4!868 napisał(a):Haha no to: do Luzi: Te szczurki są bosskie :loveu: ładnie twoja psinka wygląda na śniegu :loveu: A skąd ty masz śnieg??:mad: Dzięki ;) Wiem bo moja :diabloti: Piszę po raz 3 że to są stare zdjęcia :eviltong: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie spokojnie ja nie biję :diabloti: mogę co najwyżej poszczuć psem Tak się tłumacz :diabloti: Proszę mi gości w moim FB nie obrażać :mad: Ona i inteligencja :evil_lol: :diabloti: To taki koffany ludeka ale niestety musk u niej to narząd obcy (u mnie w sumie też :evil_lol:) No właśnie jakie nerwy :diabloti: On nie :eviltong: Nie udawaj że myślisz :eviltong: No ja myślę :diabloti: Tak cały czas na dogo ale zajęta jestem :razz: Tak nie bijesz!! :angryy: Ja i tłumaczenie haha:lol: Twoich gości?? Żartujesz sobie :evil_lol: Inteligencja owszem :cool3: Ty też kochany ludek jesteś :diabloti::loveu: Mózg obcy dla mnie?? No co ty!!:cool3: Ty się lepiej weź za książki bo twoja ortografia to tragedia :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nie ma nerwów tutaj :eviltong: Nie ten czas :) To dobrze:multi: [qoute] nie udawaj że myślisz No właśnie Luzia Quote
Ka$ka9141868 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja nie słyszałam ;) KAŚKA- ja też I jak podobają się :cool3: KAŚKA- mi tak jej chyba też :eviltong: ?? O co kaman?? KAŚKA- o informacje że przychodzi fotki oglądac :diabloti: Dzięki ;) KAŚKA- proszę bardo. Wiem bo moja :diabloti: KAŚKA- to chyba nie powód dla mnie :cool3: Piszę po raz 3 że to są stare zdjęcia :eviltong: KAŚKA- czytałam i co?? haha Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 K@$K@9!4!868 napisał(a):Tak nie bijesz!! :angryy: Ja i tłumaczenie haha:lol: Twoich gości?? Żartujesz sobie :evil_lol: Inteligencja owszem :cool3: Ty też kochany ludek jesteś :diabloti::loveu: Mózg obcy dla mnie?? No co ty!!:cool3: Ty się lepiej weź za książki bo twoja ortografia to tragedia :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nie ma nerwów tutaj :eviltong: Nie ten czas :) To dobrze:multi: [qoute] nie udawaj że myślisz No właśnie Luzia Nie ale mogę zacząć bla bla No w moim FB czyli moich Jak byś nie zauważyła słowo musk było napisane w ten sposób celowo bla bla bla bla To by było na tyle :diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 K@$K@9!4!868 napisał(a):Ja nie słyszałam ;) KAŚKA- ja też I jak podobają się :cool3: KAŚKA- mi tak jej chyba też :eviltong: ?? O co kaman?? KAŚKA- o informacje że przychodzi fotki oglądac :diabloti: Dzięki ;) KAŚKA- proszę bardo. Wiem bo moja :diabloti: KAŚKA- to chyba nie powód dla mnie :cool3: Piszę po raz 3 że to są stare zdjęcia :eviltong: KAŚKA- czytałam i co?? haha Wow to ja nie muszę już nic czytać bo mi wszystko streszczasz :eviltong: Quote
Recommended Posts