Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Oj nie wywołuj wilka z lasu :diabloti: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Oj nie wywołuj wilka z lasu :diabloti: Wywołam dzisiaj o 12.00 :) Haha a tak wogle to ty nie wiesz o której ja z Baronem na dwór wychodzę:eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 O rany, tutaj też sie rozgadały :shake: :mad: Luzia&Funia napisał(a):Oj ulubiony taaaa :angryy: Nie cierpię różu :eviltong::evil_lol: dooobra, mi możesz sie przyznać :razz: :diabloti: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 K@$K@9!4!868 napisał(a):Wywołam dzisiaj o 12.00 :) Haha a tak wogle to ty nie wiesz o której ja z Baronem na dwór wychodzę:eviltong: Nie ale możesz mi powiedzieć :cool3: agaciaaa napisał(a):O rany, tutaj też sie rozgadały :shake: :mad: dooobra, mi możesz sie przyznać :razz: :diabloti: E gdzie tam jak zwykle przesadzasz :lol: Nie cierpię i basta :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):E gdzie tam jak zwykle przesadzasz :lol: Nie cierpię i basta :diabloti: wy przesadzacie :mad: :diabloti: kłamczucha :shake: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 agaciaaa napisał(a):wy przesadzacie :mad: :diabloti: kłamczucha :shake: Nie :diabloti: Ja ?? Dlaczego tak myślisz :eviltong: Quote
taxelina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jak ona na szczurki reaguje? Ja kupilam bulki i chipsy i jeszcze cole :D Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Jak ona na szczurki reaguje? Ja kupilam bulki i chipsy i jeszcze cole :D Naj chętniej by je zeżarła :evil_lol: :evilbat: Quote
taxelina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tia.. Sherry stoi i sie oblizuje ciagle... Dobrze ze Niunia kocha wszystkie zwierzakii by na smierc zalizala :D Aha, wejdz na moja strone i ocen nowy wyglad w moim watku :D Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Tia.. Sherry stoi i sie oblizuje ciagle... Dobrze ze Niunia kocha wszystkie zwierzakii by na smierc zalizala :D Aha, wejdz na moja strone i ocen nowy wyglad w moim watku :D Na razie nie mogę bo jestem bardzo pochłonięta czytaniem o wiadomości o IV zlocie dogomaniaków :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Nie :diabloti: Ja ?? Dlaczego tak myślisz :eviltong: Nie dyskutuj :mad: Przecież kochasz róż :loveu: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='deer_1987']Spoko :D Strona nie ucieknie :D Jak będę na czasie to na pewno wpadnę :cool3: [quote name='agaciaaa']Nie dyskutuj :mad: Przecież kochasz róż :loveu: Bo co? :diabloti: :angryy: Quote
taxelina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No to ja zapraszam :D I mowie dobranoc bo o 6 musze wstac do pracy :( Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Bo co? :diabloti: :angryy: Bo to :mad: ok już nie bede, co za dużo to niezdrowo :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześć :multi::multi: Pozdrowionka ,jak tam Kluska nie zakłóca zbytnio spokoju ,pewnie i tak teraz wszystko wokół małej się kręci . Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='deer_1987']No to ja zapraszam :D I mowie dobranoc bo o 6 musze wstac do pracy :( http://pieka.pl/infusions/ecard/images/1142462508dobranoc_piesek.jpg Nom dzięki :loveu: Nawzajem :loveu: [quote name='agaciaaa']Bo to :mad: ok już nie bede, co za dużo to niezdrowo :evil_lol: Nie boję się :diabloti: Tak też myślę :eviltong: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Cześć :multi::multi: Pozdrowionka ,jak tam Kluska nie zakłóca zbytnio spokoju ,pewnie i tak teraz wszystko wokół małej się kręci . Heja :multi: A Kluska dobrze chyba śpi :lol: E tam właśnie nie o dziwo z Julią było więcej "podniety" :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Heja :multi: A Kluska dobrze chyba śpi :lol: E tam właśnie nie o dziwo z Julią było więcej "podniety" :evil_lol: Czyli spokojnie wszyscy wprawieni i niemowlak nic nowego :cool3::cool3: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Czyli spokojnie wszyscy wprawieni i niemowlak nic nowego :cool3::cool3: Jak byś zgadła :cool3: A co ciekawe mój pomysł z nazywaniem jej kluska przyją się i jak na razie wszyscy tak ba nią mówią Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jak byś zgadła :cool3: A co ciekawe mój pomysł z nazywaniem jej kluska przyją się i jak na razie wszyscy tak ba nią mówią Bo przypomina małą kluseczkę więc pasuje , a imię w końcu wybrane bo było kilka opcji ? Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Bo przypomina małą kluseczkę więc pasuje , a imię w końcu wybrane bo było kilka opcji ? Nie jeszcze nie wybrane :lol: A z mamą dziś gadałyśmy że zobaczę jak jest kluska po angielsku i mamy imie :diabloti::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To miłego sprawdzania :PROXY5::evil_lol: a ja zmykam spać :sleep2::bye::bye: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie boję się :diabloti: Tak też myślę :eviltong: a powinnaś :evil_lol: przecież Ty nie myślisz... :roll: :diabloti: A może jakieś fotki nowego czlonka rodziny :loveu: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):To miłego sprawdzania :PROXY5::evil_lol: a ja zmykam spać :sleep2::bye::bye: Dzięki :evil_lol: Dobranoc :multi: agaciaaa napisał(a):a powinnaś :evil_lol: przecież Ty nie myślisz... :roll: :diabloti: A może jakieś fotki nowego czlonka rodziny :loveu: E tam Ciebie :evil_lol: Wiem :diabloti: Były już :eviltong: Quote
Recommended Posts