Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):tu akurat istnieje prawda obiektywna :eviltong: dobra siedze już cicho, bo zaraz sie na mnie ktoś obrazi :eviltong: a no istnieje:p ze niby ja??:razz::eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie wiem kto :razz: ale Ty byś przecież nie mogła :loveu: dawaj jakieś fotki :loveu: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):nie wiem kto :razz: ale Ty byś przecież nie mogła :loveu: dawaj jakieś fotki :loveu: no włacha :loveu: od następnej stronki :razz: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ok to już następny post będzie na następnej :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a): to ja tej wetki nie rozumiem.. wszędzie piszą że czekolada dla psa jest szkodliwa! ale ok, nic już nie mówie.... Dlaczego? Jeśli ma nie dobór cukru to ja ją w pełni rozumiem poza tym to nie sa nie wiadomo jak duże ilości tylko mały kawałek od czasu do czasu Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ciekawe kiedy Funi uda sie je dorwać :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):ciekawe kiedy Funi uda sie je dorwać :evil_lol: nie wiem ale właśnie jeden mi uciekł a Funia nie jest w innym pokoju tylko ze mną :roll: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):nie wiem ale właśnie jeden mi uciekł a Funia nie jest w innym pokoju tylko ze mną :roll: biedny ciurek...:evil_lol: wywal Funie z pokoju i go szukaj :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):nie wiem ale właśnie jeden mi uciekł a Funia nie jest w innym pokoju tylko ze mną :roll: znowu Ci uciekła :crazyeye::diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):biedny ciurek...:evil_lol: wywal Funie z pokoju i go szukaj :cool3: Już się znalazł :evil_lol: A co do Funi to nigdy jej nie wywalam bo czuła by się pokrzywdzona że tak powiem. Po prostu co chwila bezsensownie powtarzam "Spokój! Zostaw! Leż!" :diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Paulina_mickey napisał(a):znowu Ci uciekła :crazyeye::diabloti: No niestety i to znowu ta sama :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to która jest taka uciekinierką? :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No niestety i to znowu ta sama :evil_lol:włuczykijka :diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):to która jest taka uciekinierką? :evil_lol: Wiki :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):włuczykijka :diabloti: Na to wychodzi :shake: :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):jak Ty je w ogóle rozróżniasz? :razz: No wiesz ma się ten talent :diabloti: Wega ma markerem końcówkę ogona pomalowaną :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wiedziałam :evil_lol: a nie lepiej zrobić którejś łatki? np. różowe? :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No cześć :diabloti: wiesz po co wpadam ???? Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='agaciaaa']wiedziałam :evil_lol: a nie lepiej zrobić którejś łatki? np. różowe? :loveu: :diabloti: Tak a w jakim kształcie proponujesz :razz: [quote name='Vectra']No cześć :diabloti: wiesz po co wpadam ???? http://wwww.kosmyk.pl/zdjecia/produkty/1100310.jpg E tam grzebyk a szczotki nie masz?? :diabloti: Quote
Luzia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 K@$K@9!4!868 napisał(a):O kurde a ja dopiero tu jestem :O O boże jeszcze ona :diabloti: Witam :multi::loveu: Quote
Ka$ka9141868 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Haha no ja myślę !! :p Ja to lecę do kwiaciarni :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Tak a w jakim kształcie proponujesz :razz: w różowe serduszka :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts