Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Co jak? :eviltong: Bo Ty ją po prostu systematycznie po trochu trujesz sadystko :mad: :diabloti: Nic :eviltong: Do TOZu mnie podaj :evilbat::diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nic :eviltong: Do TOZu mnie podaj :evilbat::diabloti: :eviltong: Już dawno dzwoniłam, mają Cie na oku :razz: :diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Już dawno dzwoniłam, mają Cie na oku :razz: :diabloti: Nie zauważyłam żeby ktoś mnie śledził :diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale ta psinka slodka :) Dziękujemy :loveu: Quote
taxelina Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Moja mala to sie tylko dobija tam gdzie czuje inne zwierze.. A ja zaraz do sklepu wychodze :D Moze jakies dobre rzeczy do jedzenia kupie dla nas :D Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 deer_1987 napisał(a): A ja zaraz do sklepu wychodze :D Moze jakies dobre rzeczy do jedzenia kupie dla nas :D A co kupisz? :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie zauważyłam żeby ktoś mnie śledził :diabloti: bo oni działają dyskretnie :diabloti: Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://images34.fotosik.pl/91/72c4969fe073b2d9.jpg Jaka słodziusia, a ten jęzorek :loveu: http://images29.fotosik.pl/132/4a0cd1a06e7b1ef4.jpg Najadłam się, teraz mnie podrap po brzuszku :evil_lol::loveu: P.S. Rzeczywiście, czekolada jest trująca, ale Dora zjadła całą tabliczkę czekolady podczas nie obecności jej właścicieli (m.in. Agaty)i nic jej nie było :roll: Ja Pimpkowi nie daję czekolady np. Wedel, ale jakieś ciasto, czasem dostanie a 1 ptasie mleczko nie zaszkodzi ;) Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']bo oni działają dyskretnie :diabloti: Ja się nie boję :diabloti: [quote name='Pimpek']http://images34.fotosik.pl/91/72c4969fe073b2d9.jpg Jaka słodziusia, a ten jęzorek :loveu: http://images29.fotosik.pl/132/4a0cd1a06e7b1ef4.jpg Najadłam się, teraz mnie podrap po brzuszku :evil_lol::loveu: P.S. Rzeczywiście, czekolada jest trująca, ale Dora zjadła całą tabliczkę czekolady podczas nie obecności jej właścicieli (m.in. Agaty)i nic jej nie było :roll: Ja Pimpkowi nie daję czekolady np. Wedel, ale jakieś ciasto, czasem dostanie a 1 ptasie mleczko nie zaszkodzi ;) Dziękujemy za komentarze :razz: Ona zjadła aż 3 :-o :diabloti: Quote
Szczurosława Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Funia ma świetny ten krawacik,a gdy się jeszcze uśmiecha to wygląda o wiele lepiej:lol: Kluskę masz już w domu? A jak pomysła na imię?:razz: koondlom nie daje wogóle czekolady,ale Ren kiedyś ukradł Mikołaja i spędzil upojną noc:cool1: chyba w ostatnim PP piszą o szkodliwości czekolady;) Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Szczurosława napisał(a):Funia ma świetny ten krawacik,a gdy się jeszcze uśmiecha to wygląda o wiele lepiej:lol: Kluskę masz już w domu? A jak pomysła na imię?:razz: koondlom nie daje wogóle czekolady,ale Ren kiedyś ukradł Mikołaja i spędzil upojną noc:cool1: chyba w ostatnim PP piszą o szkodliwości czekolady;) Dziękujemy :loveu: Tak mam w domu :cool3: A co do imienia to dalej nie wiadomo Ja mojej daję naprawdę rzadko ale dostaje Nie kupuję PP ;) Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ja się nie boję :diabloti: Twój wybór :eviltong: ja czytałam właśnie ostatnio o yorku zatrutym czekoladą.. i to poważnie :roll: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):ja czytałam właśnie ostatnio o yorku zatrutym czekoladą.. i to poważnie :roll: No teraz mi żyć nie dacie??:roll::eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No teraz mi żyć nie dacie??:roll::eviltong: Oj no bo po co psu tą czekolade dawać.. skoro może zaszkodzić.. nie lepiej serka żółtego kawałek, albo jakiejś kiełbasy :eviltong: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Oj no bo po co psu tą czekolade dawać.. skoro może zaszkodzić.. nie lepiej serka żółtego kawałek, albo jakiejś kiełbasy :eviltong: Kiełbasa też nie zdrowa bo ma dużo przypraw :diabloti: :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Oj no bo po co psu tą czekolade dawać.. skoro może zaszkodzić.. nie lepiej serka żółtego kawałek, albo jakiejś kiełbasy :eviltong: nie koniecznie...mi wetka zakała czasem dawać czekolade Mikiemu, wiec kawałek czasem nie zaszkodzi. Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Paulina_mickey napisał(a):nie koniecznie...mi wetka zakała czasem dawać czekolade Mikiemu, wiec kawałek czasem nie zaszkodzi. a właśnie bo zapomniałam zapytać :razz: dlaczego?? Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):a właśnie bo zapomniałam zapytać :razz: dlaczego??Bo kiedyś bylo tak że jakiś czas po chorobie, tej co mało co...no wiesz, nie bede mówić, była taka sytuacja że spał sobie a kiedy wstał nie mógł ustań na nogach, tak jak by mu w nich władze odebrało ale nie tak do końca, te jego łapki była jak gdyby nie jego, coś jak by był pijany, no i sie zdygałam i od razu za dzwoniłam do Aski ale ona powiedziała żeby nie panikować tylko postarać sie go rozruszać i wyjść z nim na pole no i ja zrobiłam jak kazała na polu zaczął sie zawowywać normalnie, potem jeszcze dzwoniła do mnie co tam i kazała przyjść na drugi dzień, dała mu witaminy i mówiła że to mogło być coś jak by brak cukru i kazała dawać mu czasem czekolade, tzn nie cały czas ale od czasu do czasu kosteczke żeby miał poziom cukru dobry:roll: ale sie rozpisałam:eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kiełbasa też nie zdrowa bo ma dużo przypraw :diabloti: :eviltong: dobra już sie nie czepiaj :eviltong: Paulina_mickey napisał(a):nie koniecznie...mi wetka zakała czasem dawać czekolade Mikiemu, wiec kawałek czasem nie zaszkodzi. to ja tej wetki nie rozumiem.. wszędzie piszą że czekolada dla psa jest szkodliwa! ale ok, nic już nie mówie.... Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Bo kiedyś bylo tak że jakiś czas po chorobie, tej co mało co...no wiesz, nie bede mówić, była taka sytuacja że spał sobie a kiedy wstał nie mógł ustań na nogach, tak jak by mu w nich władze odebrało ale nie tak do końca, te jego łapki była jak gdyby nie jego, coś jak by był pijany, no i sie zdygałam i od razu za dzwoniłam do Aski ale ona powiedziała żeby nie panikować tylko postarać sie go rozruszać i wyjść z nim na pole no i ja zrobiłam jak kazała na polu zaczął sie zawowywać normalnie, potem jeszcze dzwoniła do mnie co tam i kazała przyjść na drugi dzień, dała mu witaminy i mówiła że to mogło być coś jak by brak cukru i kazała dawać mu czasem czekolade, tzn nie cały czas ale od czasu do czasu kosteczke żeby miał poziom cukru dobry:roll: ale sie rozpisałam:eviltong: Aha rozumiem :) Mi się dlatego wydaje że w malutkich ilościach wszystko jest dobre :razz: Nic nie szkodzi :cool3: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):dobra już sie nie czepiaj :eviltong: A widzisz :eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Mi się dlatego wydaje że w malutkich ilościach wszystko jest dobre :razz: Nic nie szkodzi :cool3: to spróbuj troszeczke cyjanku potasu... smacznego :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Luzia&Funia napisał(a):A widzisz :eviltong: wcale nie przyznałam Ci racji, więc sie nie ciesz :eviltong: i zdania co do czekolady nie zmieniłam. Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):to spróbuj troszeczke cyjanku potasu... smacznego :evil_lol::evil_lol: :diabloti: wcale nie przyznałam Ci racji, więc sie nie ciesz :eviltong: i zdania co do czekolady nie zmieniłam. No dobra koniec tematu :eviltong: CO kraj to obyczaj co osoba to inne zdanie :p Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No dobra koniec tematu :eviltong: CO kraj to obyczaj co osoba to inne zdanie :p tu akurat istnieje prawda obiektywna :eviltong: dobra siedze już cicho, bo zaraz sie na mnie ktoś obrazi :eviltong: Quote
Recommended Posts