Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Co jak? :eviltong:

Bo Ty ją po prostu systematycznie po trochu trujesz sadystko :mad: :diabloti:

Nic :eviltong:

Do TOZu mnie podaj :evilbat::diabloti:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://images34.fotosik.pl/91/72c4969fe073b2d9.jpg
Jaka słodziusia, a ten jęzorek :loveu:
http://images29.fotosik.pl/132/4a0cd1a06e7b1ef4.jpg
Najadłam się, teraz mnie podrap po brzuszku :evil_lol::loveu:

P.S. Rzeczywiście, czekolada jest trująca, ale Dora zjadła całą tabliczkę czekolady podczas nie obecności jej właścicieli (m.in. Agaty)i nic jej nie było :roll: Ja Pimpkowi nie daję czekolady np. Wedel, ale jakieś ciasto, czasem dostanie a 1 ptasie mleczko nie zaszkodzi ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']bo oni działają dyskretnie :diabloti:

Ja się nie boję :diabloti:

[quote name='Pimpek']http://images34.fotosik.pl/91/72c4969fe073b2d9.jpg
Jaka słodziusia, a ten jęzorek :loveu:
http://images29.fotosik.pl/132/4a0cd1a06e7b1ef4.jpg
Najadłam się, teraz mnie podrap po brzuszku :evil_lol::loveu:

P.S. Rzeczywiście, czekolada jest trująca, ale Dora zjadła całą tabliczkę czekolady podczas nie obecności jej właścicieli (m.in. Agaty)i nic jej nie było :roll: Ja Pimpkowi nie daję czekolady np. Wedel, ale jakieś ciasto, czasem dostanie a 1 ptasie mleczko nie zaszkodzi ;)

Dziękujemy za komentarze :razz:

Ona zjadła aż 3 :-o :diabloti:

Posted

Funia ma świetny ten krawacik,a gdy się jeszcze uśmiecha to wygląda o wiele lepiej:lol:
Kluskę masz już w domu?
A jak pomysła na imię?:razz:

koondlom nie daje wogóle czekolady,ale Ren kiedyś ukradł Mikołaja i spędzil upojną noc:cool1:
chyba w ostatnim PP piszą o szkodliwości czekolady;)

Posted

Szczurosława napisał(a):
Funia ma świetny ten krawacik,a gdy się jeszcze uśmiecha to wygląda o wiele lepiej:lol:
Kluskę masz już w domu?
A jak pomysła na imię?:razz:

koondlom nie daje wogóle czekolady,ale Ren kiedyś ukradł Mikołaja i spędzil upojną noc:cool1:
chyba w ostatnim PP piszą o szkodliwości czekolady;)

Dziękujemy :loveu:
Tak mam w domu :cool3: A co do imienia to dalej nie wiadomo

Ja mojej daję naprawdę rzadko ale dostaje
Nie kupuję PP ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
ja czytałam właśnie ostatnio o yorku zatrutym czekoladą.. i to poważnie :roll:

No teraz mi żyć nie dacie??:roll::eviltong:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No teraz mi żyć nie dacie??:roll::eviltong:

Oj no bo po co psu tą czekolade dawać.. skoro może zaszkodzić.. nie lepiej serka żółtego kawałek, albo jakiejś kiełbasy :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Oj no bo po co psu tą czekolade dawać.. skoro może zaszkodzić.. nie lepiej serka żółtego kawałek, albo jakiejś kiełbasy :eviltong:

Kiełbasa też nie zdrowa bo ma dużo przypraw :diabloti: :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):

nie koniecznie...mi wetka zakała czasem dawać czekolade Mikiemu, wiec kawałek czasem nie zaszkodzi.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
nie koniecznie...mi wetka zakała czasem dawać czekolade Mikiemu, wiec kawałek czasem nie zaszkodzi.

a właśnie bo zapomniałam zapytać :razz: dlaczego??

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
a właśnie bo zapomniałam zapytać :razz: dlaczego??
Bo kiedyś bylo tak że jakiś czas po chorobie, tej co mało co...no wiesz, nie bede mówić, była taka sytuacja że spał sobie a kiedy wstał nie mógł ustań na nogach, tak jak by mu w nich władze odebrało ale nie tak do końca, te jego łapki była jak gdyby nie jego, coś jak by był pijany, no i sie zdygałam i od razu za dzwoniłam do Aski ale ona powiedziała żeby nie panikować tylko postarać sie go rozruszać i wyjść z nim na pole no i ja zrobiłam jak kazała na polu zaczął sie zawowywać normalnie, potem jeszcze dzwoniła do mnie co tam i kazała przyjść na drugi dzień, dała mu witaminy i mówiła że to mogło być coś jak by brak cukru i kazała dawać mu czasem czekolade, tzn nie cały czas ale od czasu do czasu kosteczke żeby miał poziom cukru dobry:roll:

ale sie rozpisałam:eviltong:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Kiełbasa też nie zdrowa bo ma dużo przypraw :diabloti: :eviltong:

dobra już sie nie czepiaj :eviltong:

to ja tej wetki nie rozumiem.. wszędzie piszą że czekolada dla psa jest szkodliwa! ale ok, nic już nie mówie....

Posted

Bo kiedyś bylo tak że jakiś czas po chorobie, tej co mało co...no wiesz, nie bede mówić, była taka sytuacja że spał sobie a kiedy wstał nie mógł ustań na nogach, tak jak by mu w nich władze odebrało ale nie tak do końca, te jego łapki była jak gdyby nie jego, coś jak by był pijany, no i sie zdygałam i od razu za dzwoniłam do Aski ale ona powiedziała żeby nie panikować tylko postarać sie go rozruszać i wyjść z nim na pole no i ja zrobiłam jak kazała na polu zaczął sie zawowywać normalnie, potem jeszcze dzwoniła do mnie co tam i kazała przyjść na drugi dzień, dała mu witaminy i mówiła że to mogło być coś jak by brak cukru i kazała dawać mu czasem czekolade, tzn nie cały czas ale od czasu do czasu kosteczke żeby miał poziom cukru dobry:roll:

ale sie rozpisałam:eviltong:

Aha rozumiem :)
Mi się dlatego wydaje że w malutkich ilościach wszystko jest dobre :razz:

Nic nie szkodzi :cool3:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Mi się dlatego wydaje że w malutkich ilościach wszystko jest dobre :razz:

Nic nie szkodzi :cool3:

to spróbuj troszeczke cyjanku potasu... smacznego :evil_lol::evil_lol: :diabloti:

Luzia&Funia napisał(a):
A widzisz :eviltong:

wcale nie przyznałam Ci racji, więc sie nie ciesz :eviltong: i zdania co do czekolady nie zmieniłam.

Posted

agaciaaa napisał(a):
to spróbuj troszeczke cyjanku potasu... smacznego :evil_lol::evil_lol: :diabloti:

wcale nie przyznałam Ci racji, więc sie nie ciesz :eviltong: i zdania co do czekolady nie zmieniłam.

No dobra koniec tematu :eviltong: CO kraj to obyczaj co osoba to inne zdanie :p

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No dobra koniec tematu :eviltong: CO kraj to obyczaj co osoba to inne zdanie :p

tu akurat istnieje prawda obiektywna :eviltong:

dobra siedze już cicho, bo zaraz sie na mnie ktoś obrazi :eviltong: