Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] http://kartki.onet.pl/_i/d/z_okazji_narodzin.jpg To ode mnie też kartka :loveu: Wydaje mi sie że nabardziej pasuje do niej Dominika :loveu: a jak ta twoja druga sis ma na imie?:cool3: Dzięki :loveu: Mi też :cool3: Julia ;) Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 gassira napisał(a):bobasek cudny:loveu: Wiem wszystko co małe jest kochane :loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Marta_Ares']mi tes sie Dominika podoba:loveu: No to muszę to mamie pokazać że ciotki z dogo przegłosowały sprawę :evil_lol: Dobranoc :p :diabloti: Patrzcie jakie mi paskudne fotki wyszły i nie wiem czemu :angryy: Czerwone ;/ Quote
Szczurosława Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ta druga fotka jest świetna, z siostry to kawał baby:evil_lol: mi też Teresa nie pasuje, a Joanna i Dominika źle mi się kojarzą, dobrze,że macie pół roku na zmiane imienia:evil_lol: mi się podobuje Ewa i Alicja,byleby nie żadna Jesika ani Nikola;) Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a jesli nie z tamtych imion to mi sie Wiktoria podoba:loveu: ja mam siostre Adrianne (Ade):evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 E nie taki kawał baby w sam raz wymiary prawie książkowe :lol: Wiesz Luzia ja mam też dwie młodsze siostry ,ale mam i brata najmłodszego ,ode mnie o 15 lat młodszy Quote
*Monia* Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 O, tylko 4 strony nagadałyście jak mnie nie było :lol:. Śliczna siostrzyczka :loveu:, ale nie zazdroszczę potworka w domu :diabloti:. Mam mieszkającego obok maluszka (u cioci) i czasami daje mi popalić jak z nim zostaje. Ale fajnie jest patrzeć jak z dnia na dzień taki brzdąc rośnie :loveu:. Fajnie też się spaceruje z wózeczkiem i psiakiem (a jak jeszcze do tego paliłam to ludzie patrzyli jakby chcieli mnie zabić :evil_lol:). [SIZE=2]Fajne to drugie zdjęcie Funi :loveu: Quote
taxelina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cos sie w aparacie popsulo albo zle ustawilo ze czerwone.. Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Szczurosława']ta druga fotka jest świetna, z siostry to kawał baby:evil_lol: mi też Teresa nie pasuje, a Joanna i Dominika źle mi się kojarzą, dobrze,że macie pół roku na zmiane imienia:evil_lol: mi się podobuje Ewa i Alicja,byleby nie żadna Jesika ani Nikola;) Dzięki :multi: E tam kawał ja ważyłam 3800 :cool3: a moja młodsza sis 3600 :evil_lol: toto gówienko malutkie :diabloti: :loveu: No wiesz ja nie mam zbyt wiele do gadania mogę co najwyżej zaproponować :shake: Alicja ładne, Ewa kojarzy mi się z Ela dlatego nie za bardzo te dwa ostatnie... pozostawię bez komentarza :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']a jesli nie z tamtych imion to mi sie Wiktoria podoba:loveu: ja mam siostre Adrianne (Ade):evil_lol: Mi tam się podoba ale mojej mamie nie :roll: Rzadko spotykane :razz: [quote name='ATLANTYDA']E nie taki kawał baby w sam raz wymiary prawie książkowe :lol: Wiesz Luzia ja mam też dwie młodsze siostry ,ale mam i brata najmłodszego ,ode mnie o 15 lat młodszy Tak :razz: Wiesz ja tam się na wymiarach nie znam :evil_lol: JA też mam 2 młodsze :diabloti: Jedna o 11 a ta o 19 :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='*Monia*']O, tylko 4 strony nagadałyście jak mnie nie było :lol:. Śliczna siostrzyczka :loveu:, ale nie zazdroszczę potworka w domu :diabloti:. Mam mieszkającego obok maluszka (u cioci) i czasami daje mi popalić jak z nim zostaje. Ale fajnie jest patrzeć jak z dnia na dzień taki brzdąc rośnie :loveu:. Fajnie też się spaceruje z wózeczkiem i psiakiem (a jak jeszcze do tego paliłam to ludzie patrzyli jakby chcieli mnie zabić :evil_lol:). [SIZE=2]Fajne to drugie zdjęcie Funi :loveu: Widzisz specjalnie dla Ciebie :evil_lol: Wiesz jak ja z nią wyjdę to znajomi których nie widziałam od dłuższego czasu pewnie będą snuły domysły że moje :evil_lol: Moim zdaniem tak do 2-3 roku dzieci są spoko :diabloti: (a potem się wyprowadzam:evil_lol:) [quote name='deer_1987']Cos sie w aparacie popsulo albo zle ustawilo ze czerwone.. Zepsuć raczej nie bo potem robiłam i już normalnie wychodziły Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 te czerwone mi sie bardzo podobaja :P Quote
Ola164 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://images34.fotosik.pl/91/30d46c0ad1a9712f.jpg - co ty jej zrobiłaś :D Podrap Funię ode mnie za uszkiem :D Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Dorkaa']ojjjj :loveu: :cool3: [quote name='Ola164']http://images34.fotosik.pl/91/30d46c0ad1a9712f.jpg - co ty jej zrobiłaś :D Podrap Funię ode mnie za uszkiem :D Nic jej nie zrobiłam :eviltong: Ok zaraz podrapię tylko niech się z pod łóżka wygramoli :evil_lol: [quote name='diabelkowa']te czerwone mi sie bardzo podobaja :P Dziękujemy :cool3: :loveu: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś']ale nagadaliście :evil_lol: Narzekasz :eviltong: Dzisiaj jest wyjątkowo mało nagadane :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Dzisiaj jest wyjątkowo mało nagadane :eviltong: Co?!!!! :-o :-o :rolleyes: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Justys95 napisał(a):Co?!!!! :-o :-o :rolleyes: :siara: :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 no dobra,niech będzie,że siostra malutka,na dzieciach się nie znam,ale ponad 3 kilo to coś,szczegółnie gdy się nosi kilka godzin:evil_lol: zrób siostrzyczce dużo zdjęć i za kilka lat wrzucisz na metamorfozy:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Szczurosława napisał(a):no dobra,niech będzie,że siostra malutka,na dzieciach się nie znam,ale ponad 3 kilo to coś,szczegółnie gdy się nosi kilka godzin:evil_lol: zrób siostrzyczce dużo zdjęć i za kilka lat wrzucisz na metamorfozy:evil_lol: A po co nosić :diabloti: Dobry pomysł :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Szczurosława napisał(a):... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam pytanie a Ty się na tym znasz :razz: Czym można szczurki karmić oprócz ziarna i owoców oczywiście :razz: bo moje coś przytyć nie chcą i zaczynam się martwić :-( Quote
Recommended Posts