Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 deer_1987 napisał(a):ej co tu tyle gadania a zadnych fotek ( ostatnie na 142...)? Od następnej strony wkleję żeby nie zaginęły :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Heja;) ja rowniez gratuluje:multi: :evil_lol: :evil_lol: i koniecznie jakies zdjecia:eviltong: Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja też Gratuluję:multi: tylko nie wim czego bo nie mam narazie czasu na nadrabianie zaległości:oops:a u Was ta galeria tak pędzi;) Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Marta_Ares napisał(a):Heja;) ja rowniez gratuluje:multi: :evil_lol: :evil_lol: i koniecznie jakies zdjecia:eviltong: Heja :multi: Dzięki :lol: ale po co te diabły :evil_lol: Zaraz idę do szpitala to porobię :razz: gassira napisał(a):Ja też Gratuluję:multi: tylko nie wim czego bo nie mam narazie czasu na nadrabianie zaległości:oops:a u Was ta galeria tak pędzi;) Dzięki :cool3: E tam pędzie normalnie sobie rozmawiamy :diabloti: Moja mam dzisiaj urodziła :loveu: Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a)::diabloti: Moja mam dzisiaj urodziła :loveu: To Olbrzymie Gratulację.Wycałować od Ciotek:loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='gassira']To Olbrzymie Gratulację.Wycałować od Ciotek:loveu: Oj nie wiem czy warto takie rozdarte japsko całować :evil_lol: No i obiecane fotki :cool3: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 I jeszcze kilka bo tamte strasznie ciemne wyszły :roll: Te w sumie nie lepsze ale że dużo to może wybaczycie kiepską jakość xD Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sliczny pycholek:loveu: szkoda ze malo wyrazny:diabloti: No ale jestem w stanie Ci to wybaczyc:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Luzia&Funia'] A właśnie chciała bym się pochwalić otóż mam siostrę która przyszła na świat jakąś godzinę temu :loveu::loveu::loveu: no to gratuluje:multi::multi::multi::multi::multi: Macie już dla niej imie:D:cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 a lamy w aparacie wlanczyc zapomnialas??:eviltong: mimo wszystko widac sliczna Funie:loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Sliczny pycholek:loveu: szkoda ze malo wyrazny:diabloti: No ale jestem w stanie Ci to wybaczyc:loveu: Wiem :loveu: Czepiasz się :eviltong: Nie masz innego wyjścia :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):no to gratuluje:multi::multi::multi::multi::multi: Macie już dla niej imie:D:cool3: Dzięki :cool3::multi: Jeszcze nie ale jest propozycja że Teresa :angryy: Marta_Ares napisał(a):a lamy w aparacie wlanczyc zapomnialas??:eviltong: mimo wszystko widac sliczna Funie:loveu: :loveu: No właśnie o to chodzi że jak robiłam to było jasno a na kompie takie wyszły :angryy: Dziękujemy za komplementy :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 gratki! :multi: :multi: :multi: fotki bardzo ładne :loveu: pyszczeeek :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 basia bonnie napisał(a):gratki! :multi: :multi: :multi: fotki bardzo ładne :loveu: pyszczeeek :loveu: :loveu: gratki? :razz: Dziękujemy :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):gratki? :razz: Dziękujemy :loveu: no gratulacje;):multi: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 basia bonnie napisał(a):no gratulacje;):multi: Aaaaaaaaaaaa :cool3: Dzięki :multi: Kurde ja taka nie obeznana z tymi waszymi slangami :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No i gaduły nagadały jak poszłam spać :mad:. Wiedziałam że jak zniknę to rozmowy się zaczną i nadrabiać będę musiała :shake:. Gratuluję siostrzyczki :multi:. Takie małe to fajne, ale jak urośnie... Ja lubię dzieci tak do trzech lat. Mojemu braciszkowi ciotecznemu zostały jeszcze dwa lata lubienia :evil_lol:. Funia jakaś niewyraźna, ale śliczna :loveu:. Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 *Monia* napisał(a):No i gaduły nagadały jak poszłam spać :mad:. Wiedziałam że jak zniknę to rozmowy się zaczną i nadrabiać będę musiała :shake:. Gratuluję siostrzyczki :multi:. Takie małe to fajne, ale jak urośnie... Ja lubię dzieci tak do trzech lat. Mojemu braciszkowi ciotecznemu zostały jeszcze dwa lata lubienia :evil_lol:. Funia jakaś niewyraźna, ale śliczna :loveu:. No strasznie mi nagadały :shake: :diabloti: To dzisiaj lepiej nie znikaj :razz: Dzięki :multi: Właśnie wróciłam ze szpitala zaraz będą fotki :loveu: No takie małe najlepsze bo nie chodzą :evil_lol: Zaraz będą wyraźniejsze ale najpierw Maleństwo :razz: :loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 I obiecane fotki Maleństwa :loveu: Na razie jedno :razz: Jak będziecie grzeczni to dam resztę :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ooo ni było mnie torchę a tutaj w tak krótkim czasie dorobiłas się siostrzyczki?:evil_lol::evil_lol:szybko przyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Rinuś']ooo ni było mnie torchę a tutaj w tak krótkim czasie dorobiłas się siostrzyczki?:evil_lol::evil_lol:szybko przyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawno Cie nie było :diabloti: Siostra :loveu: Quote
Szczurosława Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 troszku nie na temat, ale zerknij,może dziewczyny ucieszyłyby się z wykastrowanego kolegi?;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100858 nie wiem czy gratulować siostry:roll::evil_lol: mnie dzieci nie urzekają, więc zachwytów nie będzie; teraz się wyśpij zanim mała przyjedzie do domu:evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jaka śliczna, mała, TWOJA sis :loveu: :lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Szczurosława']troszku nie na temat, ale zerknij,może dziewczyny ucieszyłyby się z wykastrowanego kolegi?;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100858 nie wiem czy gratulować siostry:roll::evil_lol: mnie dzieci nie urzekają, więc zachwytów nie będzie; teraz się wyśpij zanim mała przyjedzie do domu:evil_lol: Jesteś okropna :placz: Po co mi to wysłałaś :placz: Teraz mi ich szkoda :diabloti: I co ja zrobię :diabloti: Nie Luiza nie możesz wsiąść kolejnego! Nie nie nie... Ale może... Nie nie nie :evil_lol: Kurde sadystka jesteś tyle Ci powiem :eviltong: Małe to piękne :loveu: E tam chata duża nie będzie słychać po resztą mam wyciszone drzwi ze względu na szczury :evil_lol: żeby mama ich nocnych harców nie słyszała :diabloti: [quote name='Justys95']Jaka śliczna, mała, TWOJA sis :loveu: :lol: Wiem :loveu::loveu::loveu: [quote name='deer_1987']Ale minke ma slodka :D Na innych ma lepsze :diabloti: Quote
Szczurosława Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Jesteś okropna :placz: Po co mi to wysłałaś :placz: Teraz mi ich szkoda :diabloti: I co ja zrobię :diabloti: Nie Luiza nie możesz wsiąść kolejnego! Nie nie nie... Ale może... Nie nie nie :evil_lol: Kurde sadystka jesteś tyle Ci powiem :eviltong: Małe to piękne :loveu: E tam chata duża nie będzie słychać po resztą mam wyciszone drzwi ze względu na szczury :evil_lol: żeby mama ich nocnych harców nie słyszała :diabloti: ... wiem, jestem okropna:evil_lol: jeśli masz warunki bierz,jeden w tę czy tamtą przy tak małych stworkach dużej różnicy nie robi;) mnie mimo ,że mam już 4 strasznie kuszą białaski z labo:shake: myślisz,że wyciszone drzwi dużo pomogą? nawina:evil_lol: Quote
Recommended Posts