furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A jaka nie :diabloti: hmmm tego jeszcze nie wiem:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):hmmm tego jeszcze nie wiem:evil_lol: A co Ty wiesz :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A co Ty wiesz :diabloti: wiem ze bredzisz:eviltong: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):wiem ze bredzisz:eviltong: Ja? Nie skąd że znowu :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ja? Nie skąd że znowu :diabloti: jak nie jak tak:eviltong: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='furciaczek']jak nie jak tak:eviltong: Jak tak jak nie :diabloti: A właśnie chciała bym się pochwalić otóż mam siostrę która przyszła na świat jakąś godzinę temu :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Gratuluje:multi::multi::multi::loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Gratuluje:multi::multi::multi::loveu: Dzięki :multi: Wrr kolejna rozdarta japka w domu :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Dzięki :multi: Wrr kolejna rozdarta japka w domu :loveu::loveu::loveu: Masz przerabane:diabloti::lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Masz przerabane:diabloti::lol: Wiem :placz: :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Wiem :placz: :diabloti: I dobrze Ci tak:eviltong: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):I dobrze Ci tak:eviltong: No wiesz co powinnaś mi współczuć a nie jeszcze się śmiać :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No wiesz co powinnaś mi współczuć a nie jeszcze się śmiać :eviltong: hahahahahaha:diabloti: lacze sie z Toba w bolu:evil_lol::loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):hahahahahaha:diabloti: lacze sie z Toba w bolu:evil_lol::loveu: Już to widzę :eviltong: Chcesz gnojka?? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Już to widzę :eviltong: Chcesz gnojka?? :evil_lol: Nie dziekuje kupilam 30 kg jedzenia dla psow, na jakis czas mi styknie:diabloti: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Nie dziekuje kupilam 30 kg jedzenia dla psow, na jakis czas mi styknie:diabloti: Kot Ci już nie wystarcza :evil_lol: Nie chciałam do tych celów :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Kot Ci już nie wystarcza :evil_lol: Nie chciałam do tych celów :eviltong: Wiesz koty dlugo nabieraja odpowiedniej masy:diabloti: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Wiesz koty dlugo nabieraja odpowiedniej masy:diabloti: A dzieci to nie?? :razz: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A dzieci to nie?? :razz: dzieci ciezkostrawne sa:eviltong: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):dzieci ciezkostrawne sa:eviltong: Lepsi dorośli :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Lepsi dorośli :diabloti: haha a tego to nie wiem juz:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):haha a tego to nie wiem juz:evil_lol: No wiesz co nie próbowałaś :crazyeye: :diabloti: Quote
taxelina Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ej co tu tyle gadania a zadnych fotek ( ostatnie na 142...)? Quote
agaciaaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 tu też nagadały :mad: [quote name='Luzia&Funia']Niestety masz rację :roll: :placz: W końcu :multi: :diabloti: Przepalone i kropka :evil_lol: Ohohhoho milczek się odezwał :diabloti: Wiem :diabloti: :mad: Dobra niech Ci będzie :eviltong: a co może nie? :diabloti: [quote name='Luzia&Funia']A właśnie chciała bym się pochwalić otóż mam siostrę która przyszła na świat jakąś godzinę temu :loveu::loveu::loveu: Gratulacje :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 agaciaaa napisał(a):tu też nagadały :mad: Wiem :diabloti: :mad: Dobra niech Ci będzie :eviltong: a co może nie? :diabloti: Gratulacje :multi: :loveu: :multi: :loveu: Jakie gaduły Agatko :siara: Ehh bałam się że kiedyś to nastąpi :placz: Ale że o co chodzi :razz::evil_lol: Ha wiedziałam że wyjdzie na moje :lol: NIe :diabloti: :eviltong: Dziękuję :multi::loveu::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts