ATLANTYDA Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 :BIG::BIG::laola: http://www.paperboy.nl/?PID1=H%3DU%2...%2C40%20%20%0A Quote
Szczurosława Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 taak, moje rybki miały szczęsliwe życie, zwłaszcza gdy moja śp.szczurzyca wlazła do akwa i nurkowała:evil_lol: jak mozesz jeść suszone banany?! toż to obrzydlistwo:cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ale to było dawno :diabloti: I wtedy siwa nie byłaś :eviltong: Diablica :eviltong: Znalazła się butelka :mad: :loveu: Eee tam dawno :P że jaaa?? :O no baaaa :diabloti: A fotki śweeetne :iloveyou: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Teraz to ja już nic nie czaję :roll: Zlasowałaś mi mózg a raczej jego resztki :diabloti: Znowu zaczynasz :eviltong: Brzydka przepalona i tyle :eviltong: :siara: Teraz to już Ci z niego nic zostało :eviltong: :diabloti: Ok już nie bede :cool3: Bla bla :mad: GADUŁA :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A właśnie gdzie ta najbardziej rozgadana ?:D Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No i znowu cisza... Pewnie jak zniknę na dwa dni to znowu kilkanaście stron będę musiała nadrabiać :mad:, a tak to nie ma gaduł jak jestem. Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='basia bonnie']http://images32.fotosik.pl/88/ce8621f2c89700a8.jpg ohh jaki śpioch :loveu: :loveu: :loveu: Eee tam śpioch zmarzluch pasQdny :evil_lol: [quote name='*Monia*']no i nadal cicho tu :razz:. Ja nie lubiłam spać ze śmierdziuchem, więc Hexa miała częste dosyć kąpiele właśnie dlatego. No właśnie straszni sadyści. Jak byłam u nich z Hexą to trzymałam ją cały czas blisko siebie :evil_lol:. Nie przepadam za bananami :eviltong:. A ni cicho aż się sama dziwię :evil_lol: Ja z Funią nie śpię więc nie ma tego "problemu" :cool3: W jakim celu :crazyeye: :diabloti: Nie wiesz co tracisz :evil_lol: [quote name='ATLANTYDA']:BIG::BIG::laola: http://www.paperboy.nl/?PID1=H%3DU%2...%2C40%20%20%0A Dziękujemy :multi: :loveu: [quote name='Szczurosława']taak, moje rybki miały szczęsliwe życie, zwłaszcza gdy moja śp.szczurzyca wlazła do akwa i nurkowała:evil_lol: jak mozesz jeść suszone banany?! toż to obrzydlistwo:cool1: O kurde chciała bym to zobaczyć :cool3: Pyszne są :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Eee tam dawno :P że jaaa?? :O no baaaa :diabloti: A fotki śweeetne :iloveyou: Dawno dawno temu :diabloti: Nie ja :eviltong: Dobrze od dziś będziesz buteleczką tylko z czego :razz: Dziękujemy :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 jeju ale zaległości...nie było mnie 2 dni a Wy tak nagadałyście:mad: http://images30.fotosik.pl/131/cba6113906f60aac.jpg Qrde Luiza to zdjęcie jest po prostu obłędne!!!:loveu: Wstaw go sobie na fotke.pl:evil_lol::loveu: Na prawde super.... Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 agaciaaa napisał(a):Teraz to już Ci z niego nic zostało :eviltong: :diabloti: Ok już nie bede :cool3: Bla bla :mad: GADUŁA :diabloti: Niestety masz rację :roll: :placz: W końcu :multi: :diabloti: Przepalone i kropka :evil_lol: Ohohhoho milczek się odezwał :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a):A właśnie gdzie ta najbardziej rozgadana ?:D Ale że niby kto :razz: bo chciała bym ją poznać :cool3: *Monia* napisał(a):No i znowu cisza... Pewnie jak zniknę na dwa dni to znowu kilkanaście stron będę musiała nadrabiać :mad:, a tak to nie ma gaduł jak jestem. Oj żeby tylko kilkanaście :diabloti: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jeju ale zaległości...nie było mnie 2 dni a Wy tak nagadałyście:mad: http://images30.fotosik.pl/131/cba6113906f60aac.jpg Qrde Luiza to zdjęcie jest po prostu obłędne!!!:loveu: Wstaw go sobie na fotke.pl:evil_lol::loveu: Na prawde super.... To cikawe co mają powiedzieć osoby które nie były przez tydzień :diabloti: Dobrze że mi tu nie offują tyle spokoju :evil_lol: Masz rację :cool3: Tylko trzeba wyciąć tą z tyłu za Funią :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a): Masz rację :cool3: Tylko trzeba wyciąć tą z tyłu za Funią :diabloti:no właśnie nie...:mad: Super to wygląda jak lezycie razem...:loveu: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):no właśnie nie...:mad: Super to wygląda jak lezycie razem...:loveu: Bo się zakochasz i co wtedy :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Bo się zakochasz i co wtedy :diabloti:hehe w Tobie czy w Funi:diabloti::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hehe w Tobie czy w Funi:diabloti::evil_lol: Oczywiście że w mnie :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Wrocilam:diabloti: no i mnie nie zauwazyla no:shake::placz: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Wrocilam:diabloti: No to super :razz: Nie mogłam się doczekać :cool3: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):no i mnie nie zauwazyla no:shake::placz: Zauważyłam tylko trochę później :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No to super :razz: Nie mogłam się doczekać :cool3: A jednak mnie widzisz:evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Zauważyłam tylko trochę później :evil_lol: No az taka mala to nie jestem chyba:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):A jednak mnie widzisz:evil_lol: Ha no ba wiadome :evil_lol: furciaczek napisał(a):No az taka mala to nie jestem chyba:evil_lol: A bo takim drobnym druczkiem a ja już ślepa jestem :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ha no ba wiadome :evil_lol: A bo takim drobnym druczkiem a ja już ślepa jestem :diabloti: hahaha slepa:evil_lol: to zes wymyslila:eviltong: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):hahaha slepa:evil_lol: to zes wymyslila:eviltong: No ba każda wymówka jest dobra :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No ba każda wymówka jest dobra :diabloti: Dla mnie nie kazda:eviltong: Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 furciaczek napisał(a):Dla mnie nie kazda:eviltong: A jaka nie :diabloti: Quote
Recommended Posts