agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):ups :siara: zaczynam się Ciebie bać :-o :diabloti: nie bój sie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 siwa ja prawie jestem :P :diabloti: Śliczne ogonki i Funie :iloveyou: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):nie bój sie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jak mam powody ku temu to jak mam się nie bać :placz: _ChiQuiTa_ napisał(a):siwa ja prawie jestem :P :diabloti: Śliczne ogonki i Funie :iloveyou: Nie zauważyłam :eviltong: Mają coś po mnie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Jak mam powody ku temu to jak mam się nie bać :placz: jestem niegroźna :razz: :diabloti::diabloti::diabloti: http://images33.fotosik.pl/88/dd70ea9f6a584312.jpg co to za mina? :cool3: Ide sobie, dobranoc :bye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a): Nie zauważyłam :eviltong: Mają coś po mnie :diabloti: Przypatrz się :eviltong: jak 2 krople wody :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']jestem niegroźna :razz: :diabloti::diabloti::diabloti: http://images33.fotosik.pl/88/dd70ea9f6a584312.jpg co to za mina? :cool3: Ide sobie, dobranoc :bye: Nie wieżę w Tobie tkwi bestia :evil_lol::evil_lol: Jadła żwacza suszonego którego miała pod choinkę dostać ale jadła wcześniej :diabloti: Dobranoc kochanie :cool3: :loveu: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Przypatrz się :eviltong: jak 2 krople wody :diabloti: Nie mam kiedy bo Cię ostatnio nie widziałam :diabloti: Taa łącznie 4 :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie mam kiedy bo Cię ostatnio nie widziałam :diabloti: Taa łącznie 4 :evil_lol: Widziałaś :eviltong: :diabloti: Dobranoc korku ja też spadam spac :eviltong::buzi: :loveu: Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Widziałaś :eviltong: :diabloti: Dobranoc korku ja też spadam spac :eviltong::buzi: :loveu: Ale to było dawno :diabloti: I wtedy siwa nie byłaś :eviltong: Diablica :eviltong: Znalazła się butelka :mad: :loveu: Fotki na dobry początek dnia :D Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Jaki leniwy pies :cool3:. Chyba jej bardzo zimno jak wytrzymuje pod kołdrą z samym nochalem na wierzchu :razz:. A tak wogóle to nie gadajcie tyle, bo mam za dużo nadrabiania :mad:. Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nie wieżę w Tobie tkwi bestia :evil_lol::evil_lol: Jadła żwacza suszonego którego miała pod choinkę dostać ale jadła wcześniej :diabloti: Dobranoc kochanie :cool3: :loveu: rozszyfrowałaś mnie :roll: :diabloti: żwacze są pycha :sabber: i pięknie pachną :loveu: :lol: Dzień dobry kochanie :loveu: http://images26.fotosik.pl/131/ababa6d3978abe11.jpg uwielbiam takie pozycje :loveu: :diabloti: Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='*Monia*']Jaki leniwy pies :cool3:. Chyba jej bardzo zimno jak wytrzymuje pod kołdrą z samym nochalem na wierzchu :razz:. A tak wogóle to nie gadajcie tyle, bo mam za dużo nadrabiania :mad:. Oj zimno zimno bo po kąpieli była :roll: Tak się telepała że masakra :oops: To możesz dołączyć :evil_lol: [quote name='agaciaaa']rozszyfrowałaś mnie :roll: :diabloti: żwacze są pycha :sabber: i pięknie pachną :loveu: :lol: Dzień dobry kochanie :loveu: http://images26.fotosik.pl/131/ababa6d3978abe11.jpg uwielbiam takie pozycje :loveu: :diabloti: JA to wiedziałam już dawno :diabloti: Wiem :loveu: Dzień dobry :loveu: Ta jeszcze jak by fotka nie była taka przepalona :roll: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):JA to wiedziałam już dawno :diabloti: Wiem :loveu: Dzień dobry :loveu: Ta jeszcze jak by fotka nie była taka przepalona :roll: Nieprawda :diabloti: Pewnie też podjadasz :razz: Koniec czułości :eviltong: Nie marudź :cool3: Quote
Szczurosława Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 widziałam i czytałam, też kiedyś miałam neonki,ale molinezje je zjadły, gupiki pochorowały i zdechły, a molinezje,bojownik ,glonojady i kirysek się ugotowały:oops: glona to tak rozsadziło,że flaki mu wypadły,a taki fajny duży był,z 15 cm... też przeglądam szczurze jedzenie:multi: ostatnio to chyba suszona morela była,do końca nie wiem, ale dobra:roll: Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 agaciaaa napisał(a):Nieprawda :diabloti: Pewnie też podjadasz :razz: Koniec czułości :eviltong: Nie marudź :cool3: Jak nie jak dopiero co się przyznałaś :lol: Nie... Już zjadłam wszystkie :evil_lol: :loveu: Ja nie marudzę :eviltong: Szczurosława napisał(a):widziałam i czytałam, też kiedyś miałam neonki,ale molinezje je zjadły, gupiki pochorowały i zdechły, a molinezje,bojownik ,glonojady i kirysek się ugotowały:oops: glona to tak rozsadziło,że flaki mu wypadły,a taki fajny duży był,z 15 cm... też przeglądam szczurze jedzenie:multi: ostatnio to chyba suszona morela była,do końca nie wiem, ale dobra:roll: :crazyeye: Miały szczęście nie ma co :diabloti: JA wcinam suszone banany, morele i takie jakieś galaretki :oops: Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Wróciłam ze spacerku i zdziwiona jestem, bo jakoś mało do nadrabiania mam :eviltong:. Biedna Funia, wstrętna pani wykąpała biedną psinkę... Hexa po ostatnim wspólnym prysznicu zaczęła mi się wpraszać do łazienki i jak nie zamknę drzwi na zamek to mi się pcha pod prysznic :evil_lol: (a że nigdy nie zamykam to już dwa razy musiałam ją wyprowadzać, bo co za dużo to nie zdrowo :diabloti:). Na rybkach się nie znam więc się nie wypowiadam :eviltong::eviltong:. [quote name='Luzia&Funia']JA wcinam suszone banany, morele i takie jakieś galaretki :oops: Smacznego ;) Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='*Monia*']Wróciłam ze spacerku i zdziwiona jestem, bo jakoś mało do nadrabiania mam :eviltong:. Biedna Funia, wstrętna pani wykąpała biedną psinkę... Hexa po ostatnim wspólnym prysznicu zaczęła mi się wpraszać do łazienki i jak nie zamknę drzwi na zamek to mi się pcha pod prysznic :evil_lol: (a że nigdy nie zamykam to już dwa razy musiałam ją wyprowadzać, bo co za dużo to nie zdrowo :diabloti:). Na rybkach się nie znam więc się nie wypowiadam :eviltong::eviltong:. Smacznego ;) Bo nie ma tamtych gaduł to i cicho :evil_lol: Oj Funia nie cierpi kąpieli :shake: Chciała bym żeby mi się do wanny pchała :evil_lol: Oj tam rybki prosta sprawa :diabloti: Dzięki :razz: Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Bo nie ma tamtych gaduł to i cicho :evil_lol: Oj Funia nie cierpi kąpieli :shake: Chciała bym żeby mi się do wanny pchała :evil_lol: Oj tam rybki prosta sprawa :diabloti: Dzięki :razz: Jak gaduły wrócą to się zacznie :evil_lol:. Hexa od początku była często kąpana więc się przyzwyczaiła, ale zauważyłam, że woli pod prysznicem niż w wannie. A zresztą wędzona kurza łapka po wszystkim działa cuda :evil_lol:;). Mój były facet miał rybki i mu koledzi je najpierw chipsami nakarmili, a później ugotowali chyba. Ale ładne te ryby były nawet. Tylko nie pytaj jakie bo się nie znam :oops:. Proszę. Ja się nie katuję świństwami :diabloti:. Wolę frytki, pizzę lub zapiekanki :lol:, a na deser chipsy. Nie ma to jak zdrowe odżywianie :diabloti:. A na spacerkach raz z jednym raz z drugim psem tracę kalorie :eviltong:. Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Jak nie jak dopiero co się przyznałaś :lol: Nie... Już zjadłam wszystkie :evil_lol: :loveu: Ja nie marudzę :eviltong: Więc wiesz do od niedawna, a napisałaś że od dawna :eviltong: więc kto ma racje :diabloti: Świnia! :shake: Marudzisz :mad: Luzia&Funia napisał(a):Bo nie ma tamtych gaduł to i cicho :evil_lol: odezwała sie największa gaduła :mad: :diabloti: Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 *Monia* napisał(a):Jak gaduły wrócą to się zacznie :evil_lol:. Hexa od początku była często kąpana więc się przyzwyczaiła, ale zauważyłam, że woli pod prysznicem niż w wannie. A zresztą wędzona kurza łapka po wszystkim działa cuda :evil_lol:;). Mój były facet miał rybki i mu koledzi je najpierw chipsami nakarmili, a później ugotowali chyba. Ale ładne te ryby były nawet. Tylko nie pytaj jakie bo się nie znam :oops:. Proszę. Ja się nie katuję świństwami :diabloti:. Wolę frytki, pizzę lub zapiekanki :lol:, a na deser chipsy. Nie ma to jak zdrowe odżywianie :diabloti:. A na spacerkach raz z jednym raz z drugim psem tracę kalorie :eviltong:. Oj pewnie wrócą :diabloti: Ja Funie mam od 7 lat ale staram się ją kąpać jak naj żadziej bo strasznie tego nie lubi :shake: Sadyści :evil_lol: :diabloti: Oj nie jadłaś nigdy suszonych bananów :crazyeye: pychota :cool3: Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 agaciaaa napisał(a):Więc wiesz do od niedawna, a napisałaś że od dawna :eviltong: więc kto ma racje :diabloti: Świnia! :shake: Marudzisz :mad: odezwała sie największa gaduła :mad: :diabloti: Teraz to ja już nic nie czaję :roll: Zlasowałaś mi mózg a raczej jego resztki :diabloti: Znowu zaczynasz :eviltong: Brzydka przepalona i tyle :eviltong: :siara: Quote
basia bonnie Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://images32.fotosik.pl/88/ce8621f2c89700a8.jpg ohh jaki śpioch :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Oj pewnie wrócą :diabloti: Ja Funie mam od 7 lat ale staram się ją kąpać jak naj żadziej bo strasznie tego nie lubi :shake: Sadyści :evil_lol: :diabloti: Oj nie jadłaś nigdy suszonych bananów :crazyeye: pychota :cool3: no i nadal cicho tu :razz:. Ja nie lubiłam spać ze śmierdziuchem, więc Hexa miała częste dosyć kąpiele właśnie dlatego. No właśnie straszni sadyści. Jak byłam u nich z Hexą to trzymałam ją cały czas blisko siebie :evil_lol:. Nie przepadam za bananami :eviltong:. Quote
Recommended Posts