Paulina_mickey Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Fotki Lybek z dedykacją dla mojej przyszłej żony :loveu: :diabloti: Podobają się te gupiki dzisiaj kupione :cool3: ja Ci mogłam dać za darmo :eviltong::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja Ci mogłam dać za darmo :eviltong::evil_lol: Oj weź przestań że bym Cię z rybek okradała :eviltong: A te są teoretycznie kupione :evil_lol: Od następnej strony fotki :D Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A no też fakt :evil_lol: To czekaj :diabloti: Serio?? :-o :loveu: to przykre :evil_lol: Doczekałam sie :loveu: Oczywiście kochanie :Rose: :loveu: Luzia&Funia napisał(a):Fotki Lybek z dedykacją dla mojej przyszłej żony :loveu: :diabloti: dziękuje przyszła żono :loveu: kompletnie nie znam sie na rybkach, ale super są te z kolorowymi ogonami :eviltong: :lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):to przykre :evil_lol: Doczekałam sie :loveu: Oczywiście kochanie :Rose: :loveu: dziękuje przyszła żono :loveu: kompletnie nie znam sie na rybkach, ale super są te z kolorowymi ogonami :eviltong: :lol: Powinnaś mnie pocieszać a nie dobijać :eviltong: A no widzisz :cool3: O boże :mdleje: To są gupiki :razz: Zgadujcie co teraz jem :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Powinnaś mnie pocieszać a nie dobijać :eviltong: A no widzisz :cool3: O boże :mdleje: To są gupiki :razz: Zgadujcie co teraz jem :cool3: no przecież i tak Cie kocham :loveu: Widze :eviltong: Nie padnij mi z wrażenia :razz: Gupki? czemu, gupie są? :evil_lol::evil_lol: Pewnie smazone ciurki w sosie Funiowym :razz: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):no przecież i tak Cie kocham :loveu: Widze :eviltong: Nie padnij mi z wrażenia :razz: Gupki? czemu, gupie są? :evil_lol::evil_lol: Pewnie smazone ciurki w sosie Funiowym :razz: Nie wieżę :eviltong: Serio wow Ty widzisz :crazyeye: :diabloti::diabloti: Już padłam Nie wiem zapytaj ich :evil_lol: Nie strzelaj dalej :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie wieżę :eviltong: Serio wow Ty widzisz :crazyeye: :diabloti::diabloti: Już padłam Nie wiem zapytaj ich :evil_lol: Nie strzelaj dalej :cool3: No przecież chce za Ciebie wyjść :razz: Słabo, ale widze :evil_lol: to powstań!! Ty zapytaj :cool3: Nie wiem :roll: Miały być fotki od tej strony :razz::razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :smhair2::eek2: Osiwieję przez was i przez te offy co robita :eviltong: No ale ok:D Powiem tyle, że Funia karbowana mi się okropnie podoba :multi::loveu::loveu: i jeszcze ta jej mina :mdleje: :iloveyou: A tak na marginesie Paulina nie cytujemy fotek :shake: zamieniamy w linki !:cool3: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']No przecież chce za Ciebie wyjść :razz: Słabo, ale widze :evil_lol: to powstań!! Ty zapytaj :cool3: Nie wiem :roll: Miały być fotki od tej strony :razz::razz: :loveu: To do okulisty :evil_lol: Potrzebna mi resuscytacja :diabloti: Pokarm dla wacików :oops: [quote name='_ChiQuiTa_']:smhair2::eek2: Osiwieję przez was i przez te offy co robita :eviltong: No ale ok:D Powiem tyle, że Funia karbowana mi się okropnie podoba :multi::loveu::loveu: i jeszcze ta jej mina :mdleje: :iloveyou: A tak na marginesie Paulina nie cytujemy fotek :shake: zamieniamy w linki !:cool3: Wow siwa Edytka muszę to zobaczyć :evil_lol: Dziękujemy :loveu: Chciałam jej to powiedzieć ale mnie ubiegłaś :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']:loveu: To do okulisty :evil_lol: Potrzebna mi resuscytacja :diabloti: Pokarm dla wacików :oops: :loveu: Byłam :eviltong: re... co??? :evil_lol::evil_lol: Smaczny? :razz: http://images34.fotosik.pl/88/4d5d2703fb03aa52.jpg Funia nie chce pożreć wacika? :razz: http://images30.fotosik.pl/131/cba6113906f60aac.jpg jaki wytrzeszcz :loveu: to pewnie przez tego kogoś za nią :razz: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa'] Byłam :eviltong: re... co??? :evil_lol::evil_lol: Smaczny? :razz: http://images34.fotosik.pl/88/4d5d2703fb03aa52.jpg Funia nie chce pożreć wacika? :razz: http://images30.fotosik.pl/131/cba6113906f60aac.jpg jaki wytrzeszcz :loveu: to pewnie przez tego kogoś za nią :razz: I co?? :razz: resuscytacja :cool3: Nom suszone banany i takie coś owocowego :eviltong: Chce :evil_lol: Bo szczur łaził po łóżku :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):I co?? :razz: resuscytacja :cool3: Nom suszone banany i takie coś owocowego :eviltong: Chce :evil_lol: Bo szczur łaził po łóżku :diabloti: I nosze kontakty :razz: mam już -4 :placz: Ja ni umim :shake: Ooo to pycha :lol: To czemu nie pożera? :diabloti: Jasne :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):I nosze kontakty :razz: mam już -4 :placz: Ja ni umim :shake: Ooo to pycha :lol: To czemu nie pożera? :diabloti: Jasne :diabloti: Ja powinnam okólary nosić ale na astygmatyzm :roll: Mogę nauczyć :lol: No biedne szczury nie za wiele im zostanie :evil_lol: Bo bym ją chyba za ogona na oknie powiesiła :diabloti: No pewnie :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ja powinnam okólary nosić ale na astygmatyzm :roll: Mogę nauczyć :lol: No biedne szczury nie za wiele im zostanie :evil_lol: Bo bym ją chyba za ogona na oknie powiesiła :diabloti: No pewnie :eviltong: To dlaczemu NIE nosisz :mad: Na sobie? :loveu: E tam szczury, smacznego :lol: sadystka :diabloti::diabloti: Bla bla :eviltong: :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):To dlaczemu NIE nosisz :mad: Na sobie? :loveu: E tam szczury, smacznego :lol: sadystka :diabloti::diabloti: Bla bla :eviltong: :evil_lol: Bo mi nie do twarzy :cool3: z resztą mi w niczym nie jest do twarzy :placz: No pewnie maleńka :cool3: Dzięki :razz: E tam :lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Bo mi nie do twarzy :cool3: z resztą mi w niczym nie jest do twarzy :placz: No pewnie maleńka :cool3: Dzięki :razz: E tam :lol: Nie pier**** :razz: :diabloti: To dawaj :loveu: :diabloti: A podzielisz sie? :lol: :mad: Quote
ATLANTYDA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hejka wszystkim :lol: http://www.youtube.com/watch?v=sk1z6URWGl8&feature=related Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie pier**** :razz: :diabloti: To dawaj :loveu: :diabloti: A podzielisz sie? :lol: :mad: Oj nie widziałaś to nie mów :eviltong: To chodź :diabloti: Jak wyżej :cool3: Bij mnie bij :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Oj nie widziałaś to nie mów :eviltong: To chodź :diabloti: Jak wyżej :cool3: Bij mnie bij :evil_lol: Już lece to zobacze :loveu: jak wyżej jw jw :diabloti::diabloti: :loveu: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Już lece to zobacze :loveu: jak wyżej jw jw :diabloti::diabloti: :loveu: Czekam a Cibie nie ma :eviltong: Chcesz mnie zbić :-o :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Czekam a Cibie nie ma :eviltong: Chcesz mnie zbić :-o :evil_lol: Zaraz bede :cool3: Zbić też :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Zaraz bede :cool3: Zbić też :diabloti: To tak przy okazji za jednym razem zrobimy wszystko :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):To tak przy okazji za jednym razem zrobimy wszystko :diabloti: dokładnie! WSZYSTKO :razz: :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):dokładnie! WSZYSTKO :razz: :diabloti::diabloti: ups :siara: zaczynam się Ciebie bać :-o :diabloti: Quote
Recommended Posts