agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie plawda bo moja babcia mnie kofa i pyszne knedliczki robi :loveu: A widzisz :cool3: Co nie znaczy że ja Ciebie też :diabloti: Wytłumacz mi się :diabloti: Dobry pomysł To też :lol: A ja robie dobre pierogi :eviltong: :evil_lol: Wcale nie musisz :roll: :placz: Nie chce mi sie :lol: :eviltong: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):A ja robie dobre pierogi :eviltong: :evil_lol: Wcale nie musisz :roll: :placz: Nie chce mi sie :lol: :eviltong: NIe lubię :eviltong: Oj tam nie becz :evil_lol: Leń ale to już wiem :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):NIe lubię :eviltong: Oj tam nie becz :evil_lol: Leń ale to już wiem :eviltong: Ale ja lubie :eviltong: :placz: Wiem, że wiesz :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 To czyja to galeria :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):Ale ja lubie :eviltong: :placz: Wiem, że wiesz :evil_lol: A co mi po Tobie i tak moja babcia robi lepsze :eviltong: Ej no bo mi FB zalejesz :placz: Nie wierzę że wiesz :diabloti: Dorkaa napisał(a):To czyja to galeria :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Moja :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A co mi po Tobie i tak moja babcia robi lepsze :eviltong: Ej no bo mi FB zalejesz :placz: Nie wierzę że wiesz :diabloti: :placz: :placz: :placz: Quote
Dorkaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Moja :evil_lol: Acha :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='agaciaaa']:placz: :placz: :placz: Nie płacze Agata bo tu miejsca brak na Twe babskie łzy :evil_lol: [quote name='Dorkaa']Acha :evil_lol: No to już wiesz wszystko :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie płacze Agata bo tu miejsca brak na Twe babskie łzy :evil_lol: no to ide stąd :placz: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 agaciaaa napisał(a):no to ide stąd :placz: Żartowałam wracaj kochanie :placz: deer_1987 napisał(a):No dobra a gdzie foty? później :razz: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Żartowałam wracaj kochanie :placz: a gdzie przeprosiny? :placz: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 agaciaaa napisał(a):a gdzie przeprosiny? :placz: Przepraszam :placz: :glaszcze: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Nikt nie chce zdjęć :eviltong: Nie to nie :eviltong: Quote
Szczurosława Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 bosh, ale Wy gadacie:roll: Funia karbowana po kąpieli jest słodka:loveu: Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Szczurosława']bosh, ale Wy gadacie:roll: Funia karbowana po kąpieli jest słodka:loveu: E tam to jeszcze nic :diabloti: Dzięki :loveu: [quote name='basia2202']nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Dziękujemy :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Przepraszam :placz: :glaszcze: Ok.. niech będzie. Wybaczam :razz: Ale chce duuużo zdjęć :loveu: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 agaciaaa napisał(a):Ok.. niech będzie. Wybaczam :razz: Ale chce duuużo zdjęć :loveu: Super :multi: NO może dam... kilka :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Albo dasz dużo albo Ci nie wybacze :razz: Quote
eska87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Przejrzałam dopiero pierwszych 15 stron, ale już jestem zachwycona :loveu: jaka śliczna mufka futrzana :loveu: W wolnej chwili obejrzę reszte :) Pozdrawiamy razem ze Szczotką i życzymy wesołej reszt świąt ;) Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 agaciaaa napisał(a):Albo dasz dużo albo Ci nie wybacze :razz: Dużo to znaczy ile :razz: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Dużo to znaczy ile :razz: Nie dyskutuj tylko wstawiaj! Conajmniej 10 :razz: Quote
Recommended Posts