_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Kiedy będzie jakieś Dogomaniackie spotkanie ? :D to ją wyciągne :D :diabloti: Quote
Luzia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześc ciołki :diabloti: Ja przez święta pomyślę co Ci dam :D Oby szybko bo się rozmyślę :eviltong: diabelkowa napisał(a):a f pysk cesz?:evil_lol: Pewnie że chcę :eviltong: Dawaj :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a):Ona się o to prosi od bardzo dawna :diabloti::mad: diabelkowa napisał(a):to przy pierwszym spotkaniu ze mna dostanie:evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Kiedy będzie jakieś Dogomaniackie spotkanie ? :D to ją wyciągne :D :diabloti: diabelkowa napisał(a):zlot jest w sierpniu ;p Co to za pogaduszki na moim FB beze mnie :mad::mad::mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A takie małe rozkminianie :) w Sierpniu powiadasz :) może sie wybiorę będę miała już tę 18-nastke także może mnie puszczą :diabloti: Quote
*Monia* Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych świąt gaduły zamieniające się psami :lol:. Quote
diabelkowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A takie małe rozkminianie :) w Sierpniu powiadasz :) może sie wybiorę będę miała już tę 18-nastke także może mnie puszczą :diabloti: ja tez juz bede miec wiec nie beda mieli nic do gadania;] Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 diabelkowa napisał(a):ja tez juz bede miec wiec nie beda mieli nic do gadania;] Tak właśnie, wyciągnę jeszcze koleżanke więc myślę, ze będzie dobrze :) Zresztą z takim psem obronnym nic nam nie grozi :diabloti::diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Tak właśnie, wyciągnę jeszcze koleżanke więc myślę, ze będzie dobrze :) Zresztą z takim psem obronnym nic nam nie grozi :diabloti::diabloti: zaczepno obronnym ?:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='*Monia*']Wesołych świąt gaduły zamieniające się psami :lol:. Dziękuję :loveu: [quote name='diabelkowa']zaczepno obronnym ?:evil_lol: ja tez juz bede miec wiec nie beda mieli nic do gadania;] [quote name='_ChiQuiTa_']Tak właśnie, wyciągnę jeszcze koleżanke więc myślę, ze będzie dobrze :) Zresztą z takim psem obronnym nic nam nie grozi :diabloti::diabloti: [quote name='diabelkowa']zaczepno obronnym ?:evil_lol: A te dalej swoje :mad: Tylko ja mogę off topa robić mi nie wolno :mad::mad: [quote name='agaciaaa']cześć Edytko :buzi: No nie to już przegięcie :mad: :diabloti: Quote
Luzia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::buzi: :buzi: :buzi: Kogo ja tu widzę :crazyeye: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Co mi wytniesz :razz: :diabloti: Nie to nie :eviltong: Ehhh niech Ci będzie :evil_lol: Nie powiem :diabloti: :eviltong: No, bo ja mam zawsze racje :lol: Luzia&Funia napisał(a):No nie to już przegięcie :mad: :diabloti: :oops: :oops: :oops: tak to jest jak sie przegląda kilka galerii naraz :oops: na dodatek wszędzie te same gaduły :evil_lol: ajm sory :Rose: Quote
Pimpek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności, od groma prezentów, radości i słodkości :p życzy Paulina z Pimpkiem Quote
Ewa&kumpel Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Quote
Szczurosława Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 przeczytałam całość;) zachwytów nie będzie,bo byłoby za dużo, wspólczuje ulotek, kasa kasą, ale nogi w tyłek włażą po całym dniu:cool1: Wesołych Świąt:santagri::tree1: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witam, a Wam tu nie za wesoło??:eviltong: przyznac sie co na wigilii piliscie Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='agaciaaa']Nie powiem :diabloti: :eviltong: No, bo ja mam zawsze racje :lol: :oops: :oops: :oops: tak to jest jak sie przegląda kilka galerii naraz :oops: na dodatek wszędzie te same gaduły :evil_lol: ajm sory :Rose: Czemu :placz: Wypchaj się kochanie :loveu: :diabloti: [SIZE=2]O Boshe coś Ci sie pokręciło to ja mam zawsze racje :diabloti: Gaduły :mad: [quote name='Pimpek']Wszystkiego najlepszego z okazji świąt, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności, od groma prezentów, radości i słodkości :p życzy Paulina z Pimpkiem Dziękuje:loveu: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Dziękujemy śliczne :loveu::loveu::loveu: Szczurosława napisał(a):przeczytałam całość;) zachwytów nie będzie,bo byłoby za dużo, wspólczuje ulotek, kasa kasą, ale nogi w tyłek włażą po całym dniu:cool1: Wesołych Świąt:santagri::tree1: Ja też :eviltong: No wiesz bardziej mi się wydaje że Ci się nie chce :diabloti: Ale podziwiam że całą galerię przejrzałaś :cool3: :loveu: A no trzeba :lol: Dziękuję :loveu: Marta_Ares napisał(a):Witam, a Wam tu nie za wesoło??:eviltong: przyznac sie co na wigilii piliscie Nam nigdy nie jest za wesoło :eviltong: Ja winko wytrawne po kolacji :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 diabelkowa napisał(a):Czesc co tam u was? A dobrze kundel i ciury śpią a ja odpoczywam świątecznie :lol: Quote
Avaloth Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 dzięki za życzenia ;) a jak po Wigilii? :cool3: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 chester07 napisał(a):dzięki za życzenia ;) a jak po Wigilii? :cool3: A dobrze właśnie jem placka :razz: Quote
Recommended Posts