Marta_Ares Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witam ja tu chyba jeszcze nie bylam, masz bardzo ladna ksiezniczke:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Marta_Ares']Witam ja tu chyba jeszcze nie bylam, masz bardzo ladna ksiezniczke:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witamy :p i dziękujemy za komplement (znaczy się Fusiol dziękuje Zaraz ide z nią na zakupy do zolo :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 oo ale tutaj widzę czarną piękność:loveu: Quote
Pimpek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='luzia'] Zaraz ide z nią na zakupy do zolo :evil_lol: To zwierzęta mogą wchodzić do zolo ?:crazyeye: Quote
Avaloth Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hehe no xD a kiedy u Cibie nowe fotki? ^^ Quote
Bewarka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Śuperrrrrr! :loveu: fajowsko wyszła Funiczka! :) Quote
dadiii Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 wiem ze masz juz owiele lepszy banerek ale nudzilo mi sie i zrobilam jeszcze takie to tak z nudow zrobilam hihi tak wlasciwie to niczym prawie sie nie roznia tylk odo jednego dodalam jeszcze troche zoltego :p Quote
dadiii Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 tez tak uwazam bo chyba taki troszke zywszy jest no nie ?? :D xD Quote
Akadna Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 nomxD te żółte listki dodaja mu "ENEGRII" :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Gdzie się zapodziała luzia??:errrr: "Czy ktoś widział Dziub-Dziuba, gdzie jest ten nasz Dziu-Dziub...." :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja mam pytanie (znowu :evil_lol:)- ile Funia ma w kłębie? Raz na fotkach wydaje mi sie mała, raz większa ;) Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam w nowo przybyłej galerii:loveu: Jej galeria ma 2 dni a tu już 12 stron?:-o:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam;) i jak tam zakupy sie wczoraj udaly??? Quote
basia bonnie Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witamy w świątecznym dniu.... :multi: Quote
ATLANTYDA Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hej ,Hej ! Funieczka śliczna :smilecol::bigcool: Mizianki dla Funii:smile: i pozdrowienia od Bono:calus:prosto w nosek.Nic a nic nie wygląda na tyle lat. Quote
Pimpek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dadiii napisał(a):no ba to ty niewiedzialas ?? :D Yyyyyyyyyy............. Nie..... To przez mamę xD Ona nawet mi nie pozwala Z Pimpkiem do miasta pojechać.....:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ojej ale nagadane :P Ale fotki cudowne :iloveyou: Luzia namawiaj Agacie do przyjazdu to i ja się wprosze :diabloti: Quote
dadiii Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 hej no gdzie wy jestescie co???? gdzie fotki ???? Quote
Luzia Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Rinuś']oo ale tutaj widzę czarną piękność:loveu: Dziękujemy za komplement :loveu: [quote name='Pimpek'] To zwierzęta mogą wchodzić do zolo ?:crazyeye: Tu gdzie mieszkam zawsze z Nią do Zolo wchodzę (w dodatku zawsze ciasteczka dostaje :evil_lol:) [quote name='chester07'] hehe no xD a kiedy u Cibie nowe fotki? ^^ Może dzisiaj jak ładnie poprosicie :diabloti: [quote name='Justys95'] Śuperrrrrr! :loveu: fajowsko wyszła Funiczka! :smile: Dziękujemy za uznanie :cool3: [quote name='dadiii'] wiem ze masz juz owiele lepszy banerek ale nudzilo mi sie i zrobilam jeszcze takie to tak z nudow zrobilam hihi tak wlasciwie to niczym prawie sie nie roznia tylk odo jednego dodalam jeszcze troche zoltego :p Oba super ale ten z żółtym taki weselszy :p Na pewno skorzystam ale na razie nie mam jak wkleić bo ja tylko na chwilkę :razz: [quote name='Werka'] z żółtym ładniejszy xD [quote name='dadiii'] tez tak uwazam bo chyba taki troszke zywszy jest no nie ?? :-D xD No to się zgadzamy :multi: Quote
Recommended Posts