agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Uffffff nadrobiłam... ależ Ty masz kobito talenta :) http://images24.fotosik.pl/129/86f394caaaa4c38d.jpg no śliczne to jest :loveu: http://images23.fotosik.pl/127/a1b9c4c8c88e8dd2.jpg pokłony dla wujka :) http://images28.fotosik.pl/128/d375d0fd93631a04.jpg i dla mamusi :) to wyszywane tak? :loveu: czekam na foty, dawno nie było :razz: :mad: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Uffffff nadrobiłam... ależ Ty masz kobito talenta :) http://images24.fotosik.pl/129/86f394caaaa4c38d.jpg no śliczne to jest :loveu: http://images23.fotosik.pl/127/a1b9c4c8c88e8dd2.jpg pokłony dla wujka :) http://images28.fotosik.pl/128/d375d0fd93631a04.jpg i dla mamusi :) to wyszywane tak? :loveu: czekam na foty, dawno nie było :razz: :mad: Talenta do czego :cool3: :diabloti: Dzięki :razz: Oj pokłony pokłony :-( Tak haft krzyżykowy Jak nie było jak były :diabloti: [quote name='deer_1987']No dobra dawaj foty :D Na razie nie mam jak Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Daję fotki i zmykam do roboty :shake: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Talenta do czego :cool3: :diabloti: Dzięki :razz: Oj pokłony pokłony :-( Tak haft krzyżykowy Jak nie było jak były :diabloti: do rysowania :razz: :loveu: masz jakieś jeszcze dzieła wujka? Kiedyś wyszywałam krzyżykowym, ale szybko mi sie znudzilo :diabloti: daaaaaaaawno były :mad: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ooo są fotki :loveu: ale ona jest puchata :loveu: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a):do rysowania :razz: :loveu: masz jakieś jeszcze dzieła wujka? Kiedyś wyszywałam krzyżykowym, ale szybko mi sie znudzilo :diabloti: daaaaaaaawno były :mad: E tam wydaje Ci się :oops: Mam później obfocę ale niestety nie za dużo :placz: Leń :evil_lol: Przecież przed chwilką dałam :diabloti: agaciaaa napisał(a):ooo są fotki :loveu: ale ona jest puchata :loveu: deer_1987 napisał(a):Duzo miekkiego futerka ma :D E no aż tak puchata to może nie jest ale samo to że zima jest :razz: Quote
taxelina Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No ale najwazniejsze ze slodko wyglada :D Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):E tam wydaje Ci się :oops: Mam później obfocę ale niestety nie za dużo :placz: Leń :evil_lol: Przecież przed chwilką dałam :diabloti: nie wydaje!!!!:loveu: Czekam :loveu: leń i to straszny i na dodatek mam słomiany zapał :diabloti: no teraz to juz wiem :eviltong: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a):nie wydaje!!!!:loveu: Czekam :loveu: leń i to straszny i na dodatek mam słomiany zapał :diabloti: no teraz to juz wiem :eviltong: A ja sądzę że jednak tak :eviltong: Jestem totalne beztalencie :shake: Idę do babci jak wrócę to dam :cool3: To mamy coś wspólnego :diabloti: W porę :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A ja sądzę że jednak tak :eviltong: Jestem totalne beztalencie :shake: Idę do babci jak wrócę to dam :cool3: To mamy coś wspólnego :diabloti: W porę :eviltong: nie widziałas mojego 'talentu' :shake: :evil_lol: ok :loveu: super :diabloti: coś nie pasuje? :cool3: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ale ma super futerko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
aleb Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt![/FONT] :) Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='agaciaaa']nie widziałas mojego 'talentu' :shake: :evil_lol: ok :loveu: super :diabloti: coś nie pasuje? :cool3: :diabloti: To się pochwal :cool3: Jednak nie będzie bo już puźno i nie będę flesza włączać :eviltong: jakie super :eviltong: Tak... :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ale ma super futerko:loveu: :loveu: :loveu: Nie narzekaj bo Aresik ma takie samo :loveu: [quote name='Dorkaa']Nie szczeka na nie? Nie bo ona z regóły jest mało szczekający pies :evil_lol: Ale na początku 24 na dobę przy klatce siedziała :diabloti: I tylko czyhała co by któryś wyszedł :evil_lol: [quote name='aleb'][FONT=Comic Sans MS]Wesołych Świąt![/FONT] :) Dziękujemy za śliczną kartkę :loveu: Kurde a ja nic takiego nie mam :-( No ale Nawzajem :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):To się pochwal :cool3: Jednak nie będzie bo już puźno i nie będę flesza włączać :eviltong: jakie super :eviltong: Tak... :diabloti: no właśnie o to chodzi że nie ma czym :evil_lol: Jutro mają być :razz: :eviltong: Co???? :mad::mad::mad: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a):no właśnie o to chodzi że nie ma czym :evil_lol: Jutro mają być :razz: Co???? :mad::mad::mad: E tam przesadzasz :cool3: Postaram się ale nie gwarantuję :shake: Wszystko... :diabloti: Kochanie Ty moje :loveu: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):E tam przesadzasz :cool3: Postaram się ale nie gwarantuję :shake: Wszystko... :diabloti: Kochanie Ty moje :loveu: :evil_lol: Niestety nie :lol: To sie postaraj :razz: Wszystko? :mad: Ja Ciebie też :loveu: :diabloti: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a):Niestety nie :lol: To sie postaraj :razz: Wszystko? :mad: Ja Ciebie też :loveu: :diabloti: Oj nie możliwe :roll: ;) Zrobię co się da :cool3: Tak :diabloti: Serio? :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Oj nie możliwe :roll: ;) Zrobię co się da :cool3: Tak :diabloti: Serio? :loveu: Możliwe :razz: Trzymam za słowo :cool3: :placz: Serio :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a):Możliwe :razz: Trzymam za słowo :cool3: :placz: Serio :loveu::loveu::loveu: Nie uwierzę póki nie zobaczę :razz: Jak?? :diabloti: Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie uwierzę póki nie zobaczę :razz: Jak?? :diabloti: Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie zobaczysz :eviltong: Normalnie :evil_lol: :placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://images31.fotosik.pl/84/ceae751e469ca01e.jpg gdzie Ty ją wsadziłaś? :evil_lol: :loveu: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie zobaczysz :eviltong: Normalnie :evil_lol: :placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To nie uwierzę :diabloti: Wow też bym chciała umieć trzymać słówo :diabloti: Już się nie dziwię skąd te powodzie som :diabloti: Nie udawaj :evil_lol: Quote
Recommended Posts