Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):Świetne :loveu:. Ja nigdy nie miałam talentu :oops:. A może masz talent do wymyślenia mi tematu na pracę semestralną? Muszę napisać coś związanego z: literaturą (angielską, amerykańską), albo z kulturoznawstwem i chcę psy w to wkręcić, a kompletnie nie mam pojęcia jak :roll:. PS.Sorki za zaśmiecanie galerii, ale tak mi się przypomniało :oops:. E tam świetne :oops: pocieszasz mnie :oops: A na jakiej to ma być zasadzie przybliż mi to może pomogę :cool3: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nie pocieszam!! Naprawdę zajeb**** te rysunki. A te z domkiem (domkami) poprostu rewelacja :loveu:. Talentu naprawdę mogę tylko pozazdrościć. No więc praca, jak to na anglistyce, musi być po angielsku, ale to no problem. Otóż, ma to być coś związanego z psami (bo ja tak chcę :razz:), i być związane z kierunkiem studiów (wymóg odgórny :cool1:). Czyli mieć powiązanie z USA bądź Wielką Brytanią (kulturoznawstwo) lub literaturą (angielską lub amerykańską). No i nie wiem jak te psy w to wkręcić. Mój wcześniejszy temat, który wymyśliłam nie podobał się prowadzącej za bardzo (ale nie był związany z psami :razz:). No i do jutra muszę się z tym wyrobić :shake:. Ciężkie jest życie studenta ;). Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):Nie pocieszam!! Naprawdę zajeb**** te rysunki. A te z domkiem (domkami) poprostu rewelacja :loveu:. Talentu naprawdę mogę tylko pozazdrościć. No więc praca, jak to na anglistyce, musi być po angielsku, ale to no problem. Otóż, ma to być coś związanego z psami (bo ja tak chcę :razz:), i być związane z kierunkiem studiów (wymóg odgórny :cool1:). Czyli mieć powiązanie z USA bądź Wielką Brytanią (kulturoznawstwo) lub literaturą (angielską lub amerykańską). No i nie wiem jak te psy w to wkręcić. Mój wcześniejszy temat, który wymyśliłam nie podobał się prowadzącej za bardzo (ale nie był związany z psami :razz:). No i do jutra muszę się z tym wyrobić :shake:. Ciężkie jest życie studenta ;). A nie może to być jakaś książka z psami angielskiego autora?? Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ano może. Zapomniałam o tym. Jesteś kochana :loveu:. Jack London to był przecież mój ulubiony pisarz z młodzszych lat. I jak ja ci się odwdzięczę? Dlaczego ja o tym nie pomyślałam. Coś chyba kiepsko ostatnio u mnie z myśleniem :oops::roll:. Quote
Marta_Ares Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ale super te prace:loveu: :loveu: masz talenta;) :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):Ano może. Zapomniałam o tym. Jesteś kochana :loveu:. Jack London to był przecież mój ulubiony pisarz z młodzszych lat. I jak ja ci się odwdzięczę? Dlaczego ja o tym nie pomyślałam. Coś chyba kiepsko ostatnio u mnie z myśleniem :oops::roll:. Albo Robin Hobb opisuje związek królewskiego bękarta z wilkiem :cool3: Nie ma za co :oops: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Marta_Ares napisał(a):ale super te prace:loveu: :loveu: masz talenta;) :evil_lol: Dziękuje :oops: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Albo Robin Hobb opisuje związek królewskiego bękarta z wilkiem :cool3: Wolę Londona :razz:. Białego kła, czy zew krwi czytałam po kilka razy i zawsze z takim samym zainteresowaniem. Naprawdę jestem wdzięczna za pomysł :loveu:. Sama bym do jutra nic nie wykombinowała. Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):Wolę Londona :razz:. Białego kła, czy zew krwi czytałam po kilka razy i zawsze z takim samym zainteresowaniem. Naprawdę jestem wdzięczna za pomysł :loveu:. Sama bym do jutra nic nie wykombinowała. Oj nie przesadzaj bo w narcyzm popadnę :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 zawsze po gorszych chwilach muszą następować lepsze ;). Teraz czas na lepsze :cool3:. Quote
Paulina_mickey Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Luiza....:diabloti::mad: Jak ruszy bazarek to możesz wystawić te prace:eviltong::evil_lol: Serio mówie i nie ma: nikt mi nie kupi bo brzydkie:mad: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):zawsze po gorszych chwilach muszą następować lepsze ;). Teraz czas na lepsze :cool3:. A no dobrze by było :p Paulina_mickey napisał(a): Luiza....:diabloti::mad: Jak ruszy bazarek to możesz wystawić te prace:eviltong::evil_lol: Serio mówie i nie ma: nikt mi nie kupi bo brzydkie:mad: Wyjęłaś mi to z ust :eviltong: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ewnie, że takie ładne prace napewno ktoś kupi :cool3:. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz :razz:. Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 To teraz rysunek mojego śp. Wujka :-( Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):ewnie, że takie ładne prace napewno ktoś kupi :cool3:. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz :razz:. Na bazarek postaram się narysować jakieś ładniejsze :D Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jak te nie są te ładniejsze, to ja sobie nie wyobrażam tych naprawdę ładniejszych (ale mi wyszło :evil_lol:) :lol:. Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):Jak te nie są te ładniejsze, to ja sobie nie wyobrażam tych naprawdę ładniejszych (ale mi wyszło :evil_lol:) :lol:. Oj nie przesadzaj :eviltong: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jak tam ciury????:cool3:.śpią?:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ta jasne :roll: To by było zbyt piękne :evil_lol: Gówniarze lubuję się w hałasowaniu o tej porze co bym spokojnie zasnąć nie mogła :diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mi Gassula ostatnio na spacerku szczura a właściwie paskudne,wielkie,brązowe,zamarźnięte szczurzysko z wybauszonumi gałami:diabloti: przyniosła. A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Twoje maluchy są fajne;) Quote
furciaczek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Luziaaa no osleplas kobieto...dre sie do Ciebie na czacie a Ty milczysz:diabloti: Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 gassira napisał(a):Mi Gassula ostatnio na spacerku szczura a właściwie paskudne,wielkie,brązowe,zamarźnięte szczurzysko z wybauszonumi gałami:diabloti: przyniosła. A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Twoje maluchy są fajne;) Trzeba było reanimować metodą usta usta :diabloti: Oj przepraszam... Resuscytacje :evil_lol: Ach to PO :lol: furciaczek napisał(a):Luziaaa no osleplas kobieto...dre sie do Ciebie na czacie a Ty milczysz:diabloti: Ja na czacie byłam pseudo :D Niby włączony ale ja głowę myłam a potem nic nie czytałam tylko odrazu wyłączyłam :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No dobra dawaj nowe foty albo wlaz do mnie na watek :P Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://images23.fotosik.pl/127/a1b9c4c8c88e8dd2.jpg ja pier*** i Ty to sama narysowałaś:crazyeye: wow kobieto takie rysunki rozejdą sie jak ciepłe pułeczki...masakra:loveu: Quote
Recommended Posts