Luzia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 I ostatnia porcja foteczek przed nocnych :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 A jutro niespodzianka :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jaka niespodzianka?? Już za 35 minut jutro :razz:. Quote
*Monia* Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja czekam na niespodziankę :mad:. Co to ma być :razz:. Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='*Monia*']Jaka niespodzianka?? Już za 35 minut jutro :razz:. Ale ja musiałam iść spać :eviltong: [quote name='Dorkaa']Hihihihihi... A Tobie co tak do śmiechu :cool3: [quote name='*Monia*']Ja czekam na niespodziankę :mad:. Co to ma być :razz:. Jak wrócę ze szkoły to (może) [SIZE=2]dam :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Bo aparat pożyczyłam od Krzyśka i muszę stare fotki dać żeby nowe zacząć :evil_lol: To zdjęcie zaraz po wprowadzeniu jeszcze kosza nie mała :diabloti: Ahaaaa :razz: na kanapie źle jej było? :evil_lol: po co jej kosz :eviltong: Ja chce NIESPODZIEWAJKE :lol: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jak wrócę ze szkoły to [SIZE=3](może) dam :diabloti: Może?? Nie może tylko napewno!! Ale ja dzisiaj późno wracam i się spóźnię na niespodziankę :placz:. Quote
taxelina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ja widze tylko slodkiego psiaka a nie paskude... Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No i już jestem, a gdzie niespodzianka?? :mad::mad: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Ahaaaa :razz: na kanapie źle jej było? :evil_lol: po co jej kosz :eviltong: Ja chce NIESPODZIEWAJKE :lol: No :lol: Nie wiem czy źle ale w koszu lepiej :diabloti: Zaraz :evil_lol: [quote name='Werka']Heloł.:p Fokti widziałam :cool: To dobrze bo zaraz następne :evil_lol: [quote name='*Monia*']Może?? Nie może tylko napewno!! Ale ja dzisiaj późno wracam i się spóźnię na niespodziankę :placz:. Może :eviltong: Zaraz postaram się dać nie wiem czy to taka niespodzianka ale lubię was w niepewności trzymać :evil_lol: [quote name='deer_1987']ja widze tylko slodkiego psiaka a nie paskude... Niech Ci będzie :eviltong: [quote name='*Monia*']No i już jestem, a gdzie niespodzianka?? :mad::mad: Zaraz zaraz :cool3: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jak wrócę ze spacerku to chcę widzieć niespodziankę, bo inaczej źle będzie :diabloti:. Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Monia* napisał(a):Jak wrócę ze spacerku to chcę widzieć niespodziankę, bo inaczej źle będzie :diabloti:. CO mi zrobisz :diabloti: Quote
Szczurosława Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 szczurki są śliczne:loveu: na zdjęciach z listopada wyglądają na maleńkie, i są z interwencji jak mój Białas , tyle, że na drugim końcu Polski:evil_lol: zasubskrybowane, jak czas pozowili przeczytam całą galerie i będe komentować;) Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Szczurosława napisał(a):szczurki są śliczne:loveu: na zdjęciach z listopada wyglądają na maleńkie, i są z interwencji jak mój Białas , tyle, że na drugim końcu Polski:evil_lol: zasubskrybowane, jak czas pozowili przeczytam całą galerie i będe komentować;) A no śliczne śliczne :loveu: Właśnie żałuję że ich na początku nie zważyłam :-( Ale na chwilę obecną ważą: Wiki 160 Wega 180 ciekawa jestem ile na początku ważyły :lol: A no zapraszam do lektury :diabloti: Quote
Szczurosława Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 o jejku jakie malutkie! Białas waży 626 , Szczurosław 476, a mlodziaki tydzień temu 430, ale teraz pewnie coś koło 460:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Szczurosława napisał(a):o jejku jakie malutkie! Białas waży 626 , Szczurosław 476, a mlodziaki tydzień temu 430, ale teraz pewnie coś koło 460:evil_lol: Czym Ty je karmisz :evil_lol: Drożdżami :diabloti: Quote
Szczurosława Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 czym karmie?:hmmmm: tak myślałam,że o czyms zapomniałam:evil_lol: właśnie doszłam do skoków Funi i ogladałam z otwartymi ustami, moje by ominęły te przeszkody patrzać na mnie jak na kretyna...:shake: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Szczurosława napisał(a):czym karmie?:hmmmm: tak myślałam,że o czyms zapomniałam:evil_lol: właśnie doszłam do skoków Funi i ogladałam z otwartymi ustami, moje by ominęły te przeszkody patrzać na mnie jak na kretyna...:shake: To jak zaczniesz drożdże dawać to chyba psy Ci przerosną :evil_lol: Podziwiam za wytrwałość w oglądaniu :razz: Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 CO mi zrobisz :diabloti: Poszczuję cię moim agresywnym psem :diabloti:. I skażę na zamęczenie przez nią przytulaniem bardzo natarczywym, jak to tylko Hexi potrafi :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='*Monia*']Poszczuję cię moim agresywnym psem :diabloti:. I skażę na zamęczenie przez nią przytulaniem bardzo natarczywym, jak to tylko Hexi potrafi :evil_lol: E tam sama słodycz :diabloti: A tak serio to się wstydam :oops: :roll: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 No dobra ale proszę się nie śmiać :oops: O to moje prace ołówkiem... :shake: Kiepskie światło bo aparat qmpla i nie umiem lampy wyłączyć :oops: :roll: To jeszcze nie skończone A to na chemii węglem robione xD Quote
*Monia* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Świetne :loveu:. Ja nigdy nie miałam talentu :oops:. A może masz talent do wymyślenia mi tematu na pracę semestralną? Muszę napisać coś związanego z: literaturą (angielską, amerykańską), albo z kulturoznawstwem i chcę psy w to wkręcić, a kompletnie nie mam pojęcia jak :roll:. PS.Sorki za zaśmiecanie galerii, ale tak mi się przypomniało :oops:. Quote
Recommended Posts