Marta_Ares Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ale urocze szczurki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie za mała jest już się na nową przymierzam :cool3: Oj lepiej nie pytaj :diabloti: Rozpieszczasz te swoje ciurki :lol: :evil_lol: przyznaj sie :diabloti: Quote
Luzia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 *Monia* napisał(a):Wiem ;). Jak ja nie lubiłam fizyki... I nigdy nie mogłam usiąść i jej się pouczyć, bo wszystko było ważniejsze :roll:. To zobacz fotki po co cały wątek przeszukiwać szkoda życia :cool3: To widzę że nie jestem jedyna :evil_lol: Marta_Ares napisał(a): ale urocze szczurki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Waciki rzeczywiście są koffane :loveu::loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):Rozpieszczasz te swoje ciurki :lol: :evil_lol: przyznaj sie :diabloti: E tam ja po prostu chcę żeby się dobrze czuły :cool3: Jak będzie 2 to się ucieszę :diabloti: Quote
Luzia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Przepraszam Was bardzo ale przez jakiś czas mnie nie będzie.. :-( Muszę sobie poukładać życie.. Naprawić to co zepsułam.. I wypić piwo które sobie naważyłam.. Obiecuję że jak wrócę to wszystkich którzy o mnie pamiętali odwiedzę i po nadrabiam zaległości ale na razie nie mogę... Za dużo pytań... A brak odpowiedzi.. Same problemy.. Wszędzie... W domu.. W szkole... Z "przyjaciółmi"... Dobrze że mam Funię bo gdyby nie Ona, moja cholerna odwaga już dawno by się załamała i przepadła... Szukam Swojego JA... Jeszcze raz przepraszam i... Pozdrawiam :-( Quote
*Monia* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nie martw się :calus:teraz chyba jakiś naprawdę ciężki okres jest. Ja też sobie zaczynam wszystko od nowa układać i jak narazie mi dobrze idzie ;). Trzymam mocno kciuki żeby i tobie się wszystko ułożyło. Psiak jest zawsze w najtrudniejszych momentach najlepszy, bo wszystkiego wysłucha. Mi zawsze Hexa poprawiała humor po nawet najgorszych kłótniach z TZem. No i będziemy czekać na fotki:razz: jak już się wszystko ustabilizuje. Quote
Paulina_mickey Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Przepraszam Was bardzo ale przez jakiś czas mnie nie będzie.. :-( Muszę sobie poukładać życie.. Naprawić to co zepsułam.. I wypić piwo które sobie naważyłam.. Obiecuję że jak wrócę to wszystkich którzy o mnie pamiętali odwiedzę i po nadrabiam zaległości ale na razie nie mogę... Za dużo pytań... A brak odpowiedzi.. Same problemy.. Wszędzie... W domu.. W szkole... Z "przyjaciółmi"... Dobrze że mam Funię bo gdyby nie Ona, moja cholerna odwaga już dawno by się załamała i przepadła... Szukam Swojego JA... Jeszcze raz przepraszam i... Pozdrawiam :-( oj nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje że wszystko będzie ok :buzi: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kochana, mam nadzieje że wszystko szybko sobie poukładasz i do was wrócisz! Funia na pewno będzie Cie wspierać :loveu: Będziemy czekać! :calus: Quote
ATLANTYDA Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Luzia:ghost_2::ghost_2::kciuki: jestem z tobą duchem ja też czasami mam kryzysy wartości ,osobowości ,nikt nie jest św :saint1::saint1: Będzie dobrze piję za to :drink1: . Quote
Ola164 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 O ja, dopiero teraz przeczytałam że szczurki nazwane ;) Wiki ;) Tak ma na imię moja kotka ale ona z kolei jest czarna :D Ale i tak najczęściej mówię na nią Wiktorja. Quote
Pimpek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Trzymaj się Luzia, będzie dobrze !:calus: Quote
basia bonnie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ojej..no tak czasami w życiu bywa, ale cóż... trzymaj się, będzie dobrze :) Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czesc kochana :* ja rowniez czekam na twoj powrot;) Trzymaaaj sie Quote
Akadna Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Dobrze że mam Funię bo gdyby nie Ona, moja cholerna odwaga już dawno by się załamała i przepadła... Szukam Swojego JA... Jeszcze raz przepraszam... Tak.. gdyby nie Vector nie wiem co bym zrobiła... :glaszcze: ja również... Nie masz za co przepraszać:calus: Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Luiza odezwij sie:cool3: wiem że tam jesteś:diabloti::mad: Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Luzia zajżyj chociaż na chwilę już się za tobą stęskniliśmy :lol::p Quote
Luzia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 No więc zaglądam na chwile... Nie jest zbyt dobrze wszystko chrzani się co raz bardziej... Już nie mogę o tym nawet myśleć bo już to przywołuje łzy... :-( Postaram się w wolnej chwili do was po zaglądać ale na razie nie mam jak :placz: Dziękuje że jesteście :* No na prawdę bardzo wiele dla mnie znaczy :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mam nadzieje, że sie poukłada... :calus: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 napewno wrescie zaswieci sloneczko, jestesmy z Toba:* Quote
*Monia* Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Trzymaj się dzielnie i staraj się myśleć pozytywnie (wiem, że to niełatwe, ale spróbuj). Napewno będzie dobrze :). Quote
taxelina Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jestesmy i wspieramy w internecie... Quote
Akadna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 3maj się Luzia :calus: Wszystko sie ułoży! :glaszcze: Quote
Recommended Posts