agaciaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Niechaj Ci będzie :roll: Małe szanse :lol: Czemu :eviltong: Żałuj na ostatnim pokazuje język :evil_lol: :eviltong: Trzeba mieć nadzieje... :razz: :evil_lol: Już widze wszystkie :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 agaciaaa napisał(a)::eviltong: Trzeba mieć nadzieje... :razz: :evil_lol: Już widze wszystkie :loveu::loveu::loveu: :eviltong: Nadzieja matką głupich :-( To super :cool3: Quote
DuDziaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Luzia&Funia napisał(a): Ja od wczoraj kaca lecze więc tylko cole :diabloti: A prosze bardzo :evil_lol: :pepsi: Quote
Pimpek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A ja jak zwykle spóźniona :diabloti: no ale poimprezować z okazji 101 stronki tez można :eviltong: Tra-la-la,ja jestem Maczo niech mi kobiety wybaczą,Narcyz się nazywam,dziękuję i przepraszam ja tych słów nie używam, Ale to już było, i nie wróci więcej...To ja, typ niepokorny !:evil_lol: :laola: Quote
Rinuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 aa awitam w Twoich skromnych progach :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witanko:lol:czarno-białe Pasqdy:evil_lol::multi: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć :multi: Luzia&Funia napisał(a):Nadzieja matką głupich :-( Czyli sie kwalifikujemy :razz: :lol: Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 hej kobitki :loveu: widziałam panienkę z okienka :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/58/14a40919eef61c20.jpg nadrobiłam... foteczki zobaczyłam... czekam na kolejne:) i widziałam, że za coś tu pili :eviltong: to ja wypiję za stronkę 101... a co tam... 101... jak dalmatyńczyki:evil_lol: to zdrówko! :beerchug: Quote
taxelina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No tak to juz jest.. zobaczylo sie fotki to sie chce wiecej.. Quote
Avaloth Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://images34.fotosik.pl/68/571ab6d1b7459989.jpg -> jejku jaka słodka :loveu: u mnie część pierwsza serialu xD zapraszamy :PP Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 DuDziaczek napisał(a):A prosze bardzo :evil_lol: :pepsi: Bardzo dobrze :cool3: Mniam :evil_lol: Pimpek napisał(a): A ja jak zwykle spóźniona :diabloti: no ale poimprezować z okazji 101 stronki tez można :eviltong: Tra-la-la,ja jestem Maczo niech mi kobiety wybaczą,Narcyz się nazywam,dziękuję i przepraszam ja tych słów nie używam, Ale to już było, i nie wróci więcej...To ja, typ niepokorny !:evil_lol: :laola: Lepiej późno niż wcale :cool3: Wow ale to o Tobie :evil_lol: Rinuś napisał(a):aa awitam w Twoich skromnych progach :evil_lol: Witam witam :diabloti: deer_1987 napisał(a): przychodze a tu nowe fotki, milo :smile: Miłe zaskoczenie :diabloti: ATLANTYDA napisał(a): Witanko:lol:czarno-białe Pasqdy:evil_lol::multi: E tam czarna to pasQda białe nie :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: Czyli sie kwalifikujemy :razz: :lol: Hejka :multi: No ba wiadome :evil_lol: furciaczek napisał(a): Czesc nawiedzona kobieto:diabloti: JA?? Nawiedzona?! Od kiedy?? :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: basia2202 napisał(a):hej kobitki :loveu: widziałam panienkę z okienka :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/58/14a40919eef61c20.jpg nadrobiłam... foteczki zobaczyłam... czekam na kolejne:smile: i widziałam, że za coś tu pili :eviltong: to ja wypiję za stronkę 101... a co tam... 101... jak dalmatyńczyki:evil_lol: to zdrówko! :beerchug: cześć :multi: oj kobitki kobitki i to do potęgi 4 :evil_lol: Może i z okienka ale nie panienka :evil_lol: Może się kiedyś doczekasz :diabloti: No pili pili ale się nie podzielili alkoholicy :diabloti: Już 102 :cool3: deer_1987 napisał(a): No tak to juz jest.. zobaczylo sie fotki to sie chce wiecej.. DuDziaczek napisał(a): Czekamy na focie :evil_lol: Co za dużo to nie zdrowo :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Taaa Ty też gadasz gadasz a fot jak ni ma tak ni ma :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hejo :multi: Bry ciorek :evil_lol: Rinuś napisał(a):Taaa Ty też gadasz gadasz a fot jak ni ma tak ni ma :evil_lol: Zaraz wkleję ale szczurków bo innych na razie nie mam :shake: A dziś mam upojną noc wiec nie mam czasu wklejać fot... Nie ma to jak seksowna książka od fizyki :placz: Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Na dzisiaj tylko tyle bo jutro mam sprawdzian z fizy od początku roku... wagi 5 :crazyeye: Ehh... Nie ma to jak wieczór z książką :placz: Quote
*Monia* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jaki super zwierzyniec :loveu:. Ja też chcę znowu szczurka, ale by mnie z domu wywalili chyba :shake:, a gdzie my byśmy się podziały z Hexoliną... Funia śliczniusia jest :loveu:, wymiziaj ją porządnie ode mnie i Hexiastej ;). Będę sobie przeglądać waszą galeryjkę w wolnych chwilach, bo mam jakieś 90 stron do nadrobienia :roll:. Powodzenia na sprawdzianie, trzymam mocno kciuki. Quote
Luzia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 *Monia* napisał(a):Jaki super zwierzyniec :loveu:. Ja też chcę znowu szczurka, ale by mnie z domu wywalili chyba :shake:, a gdzie my byśmy się podziały z Hexoliną... Funia śliczniusia jest :loveu:, wymiziaj ją porządnie ode mnie i Hexiastej ;). Będę sobie przeglądać waszą galeryjkę w wolnych chwilach, bo mam jakieś 90 stron do nadrobienia :roll:. Powodzenia na sprawdzianie, trzymam mocno kciuki. Witamy w naszych skromnych progach :cool3: Dziękujemy za mizianko :p Oj nie musisz prawie samo gadanie było więc nie ma co przeglądać :evil_lol: A strony z fotkami są podane na początku :razz: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 http://images31.fotosik.pl/68/40397f88bd659372.jpg :crazyeye: i to niby nie jest apartament? :cool3: ;) jak tam fizyka? Quote
taxelina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Szczurki jak dobrze pamietam z interwencji? Quote
Luzia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='agaciaaa']http://images31.fotosik.pl/68/40397f88bd659372.jpg :crazyeye: i to niby nie jest apartament? :cool3: ;) jak tam fizyka? Nie za mała jest już się na nową przymierzam :cool3: Oj lepiej nie pytaj :diabloti: [quote name='deer_1987'] Szczurki jak dobrze pamietam z interwencji? Tak dobrze :p Quote
*Monia* Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A strony z fotkami są podane na początku :razz: Wiem ;). Jak ja nie lubiłam fizyki... I nigdy nie mogłam usiąść i jej się pouczyć, bo wszystko było ważniejsze :roll:. Quote
Recommended Posts