agaciaaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Zgubiłam nóż mój ukoffany ostatno i nie mam jak :placz: A jak to coś ważnego :crazyeye: Jak tam sobie chcesz :shake: :eviltong: Ehh szkoda gadać :angryy: to straszne :placz: teraz będziesz głodować :placz: Nieeeeeee :lol: :eviltong: A dogo i tak nie śmiga jak błyskawica... :roll: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Z całym szacunkiem dla Cioci :lol:,nie chciałam urazić przepraszam. Chyba żle zrozumiałam:cool3: z tymi imionami że można nowe propozycje, głosuję na Wiki i Wega :evil_lol: No ja myślę :cool3: Taka ciocia to jedna na milion :loveu: Dzięki jeszcze jutro i ogłaszam wyniki :lol: Ola164 napisał(a): Ja mam swoją propozycję: Jampy (dość nietypowe ;-) ) i Jessy Ale mi chodzi o te już wymienione imiona :razz: chester07 napisał(a):tak oczywiście xD zresztą on wszystko je więc to pewnie też by zjadł :evil_lol: wczoraj wskoczył na stół i porwał ciasto i pół kawałka zjadł..:roll: na szczęście bez czekolady ^^ a ja głosuje na te imiona na C Clio i coś tam ;P Jak by danio dostał to by głodny nie był :evil_lol: Dzięki :p chester07 napisał(a): mam taki kwiatek jak Ty ! tzn inne kolory ;P koleżanka ma taki jak ty identyczny ;-) fajna krowa :evil_lol: śliczne te myszki :smile: oczka im się świecą :eviltong: Kwiatki są suppppper :razz: A zdjęcia PasQdy to nie ładne :eviltong: agaciaaa napisał(a):to straszne :placz: teraz będziesz głodować :placz: Nieeeeeee :lol: :eviltong: A dogo i tak nie śmiga jak błyskawica... :roll: Wiem :placz::placz: Mam nadzieję :razz: Tu też już nie wiem o co chodziło :eviltong: Niestety :shake: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 limoncia napisał(a):Witam:p swietne foteczki:loveu: Witamy :multi: Dziękujemy :p I oczywiście zapraszamy częściej :cool3: Quote
limoncia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Witamy :multi: Dziękujemy :p I oczywiście zapraszamy częściej :cool3: dziekuje:lol::lol::lol: bede czesciej wpadac:p:p:p Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 deer_1987 napisał(a):No wreszcie jakies zdjecia :D Podobają się :cool3: :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://images31.fotosik.pl/57/18be610f60281beb.jpg Ta fota najlepsza xD Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Justys95']http://images31.fotosik.pl/57/18be610f60281beb.jpg Ta fota najlepsza xD Dzięki jak przerobie to wkleję następne :cool3: Quote
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a Ty zmieniłas avatar i Cię nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Rinuś']a Ty zmieniłas avatar i Cię nie poznałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nicka też :cool3: Hehe nie Ty pierwsza :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Luzia&Funia']I nicka też :cool3: Hehe nie Ty pierwsza :diabloti: a yooo :roll: a Ty to na pewno TY ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Rinuś']a yooo :roll: a Ty to na pewno TY ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyłapałaś mnie na gorącym uczynku ja to moja babcia (czy jakoś tak) :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ja mam fotki ciurków i Funi ale nikt tu nie zagląda to po co mam wklejać :shake: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [SIZE=5]Wtorek wieczór nadaje im imiona xD Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 4 Gama i Giga 3 Iga i Ida Wiki i Wega 5 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDJĘCIA NA STRONACH: 78, 80, 85, 87, 90,... Quote
Paulina_mickey Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ja mam fotki ciurków i Funi ale nikt tu nie zagląda to po co mam wklejać :shake: jak to nikt ja zaglądam tylko czakam aż wkleisz foty:diabloti: u mnie to sie domagała a sama to co:mad: Quote
ariss Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 "Albo może macie jakieś inne propozycje :lol:" Wprowadza nas to w błąd:roll: My czekamy na fotki jak zwykle:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 gassira napisał(a):"Albo może macie jakieś inne propozycje :lol:" Wprowadza nas to w błąd:roll: My czekamy na fotki jak zwykle:loveu: No właśnie a myślałam że ja nie czytam ze zrozumieniem:shake::cool3: Quote
agaciaaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Wiem :placz::placz: Mam nadzieję :razz: Tu też już nie wiem o co chodziło :eviltong: Niestety :shake: eeee nie wiem już o co w tym wszystkim chodziło :eviltong: :evil_lol: Wiki i Wega wygrywają! :multi::multi: dawaj fotki :lol: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Przyłapałaś mnie na gorącym uczynku ja to moja babcia (czy jakoś tak) :evil_lol: a nie dziadek ? :cool3: jakie imiona?dla kogo ?:crazyeye: Quote
Luzia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jak to nikt ja zaglądam tylko czakam aż wkleisz foty:diabloti: u mnie to sie domagała a sama to co:mad: Po co dawać jak nikt nie ogląda :eviltong: [quote name='gassira'] "Albo może macie jakieś inne propozycje :lol:" Wprowadza nas to w błąd:roll: My czekamy na fotki jak zwykle:loveu: [quote name='ATLANTYDA']No właśnie a myślałam że ja nie czytam ze zrozumieniem:shake::cool3: Oj tam czepiacie się :eviltong: :diabloti: [quote name='agaciaaa']eeee nie wiem już o co w tym wszystkim chodziło :eviltong: :evil_lol: Wiki i Wega wygrywają! :multi::multi: dawaj fotki :lol: Ja wiem tylko w tym pierwszym że z głodu umrę bo nóż zgubiłam a dalej nie wiem :evil_lol: Jeszcze nie do 24 :diabloti: Wtedy rozstrzygnięcie i chrzest :razz: Jeszcze chrzestnych szukam :cool3: [quote name='Rinuś']a nie dziadek ? :cool3: jakie imiona?dla kogo ?:crazyeye: A wiesz że nie wiem może :lol: Dla ciurków moich najukochańszych :loveu: Możesz zagłosować :razz: Quote
Luzia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='deer_1987']To jakie w koncu wygraly? [quote name='Ola164'] Hojo! I które imiona? Raczej będzie Wiki i Wega :razz: Ale jeszcze może się coś zmienić :cool3: [quote name='Rinuś']jakich ciurków?:crazyeye: Szczurków albinosów :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts