agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No właśnie też się dziwię :vamp: Ale co?? :eviltong: A widziałaś :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Nie wiem :evil_lol: Nie i nie chce zobaczyć :razz: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 deer_1987 napisał(a):tyle plotkowania a fotek nie ma.. Jak nie ma były stronę temu :diabloti: Narazie proszę zagłosować na jakieś imiona :cool3: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 agaciaaa napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Nie wiem :evil_lol: Nie i nie chce zobaczyć :razz: Może ty kogoś znajdziesz?? Gotowaniem zajmę się sama :cool3: Kurde ja też nie i miałam nadzieje że mi pomożesz :lol: Nie wiesz co tracisz :diabloti: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 deer_1987 napisał(a):Byly ale nie Funi Wiki i Wega Zaraz może coś wygrzebię to wstawię :cool3: Dzięki :p Quote
taxelina Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No to i ja sie ide postarac jakies porobic :D Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 deer_1987 napisał(a):No to i ja sie ide postarac jakies porobic :D Miłego starania :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Może ty kogoś znajdziesz?? Gotowaniem zajmę się sama :cool3: Kurde ja też nie i miałam nadzieje że mi pomożesz :lol: Nie wiesz co tracisz :diabloti: To nie takie proste.. jakoś chętnych nie widać :roll: Niestety nie :diabloti: Nic :lol: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 agaciaaa napisał(a):To nie takie proste.. jakoś chętnych nie widać :roll: Niestety nie :diabloti: Nic :lol: Damy radę :diabloti: Kurde chyba głodna się robie muszę iść na miasto :evil_lol: No to co robimy? :cool3: Jesteś pewna :eviltong: Ej u Ciebie też dogo zaczęło się wyświetlać tak dziwnie po lewej :angryy: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Damy radę :diabloti: Kurde chyba głodna się robie muszę iść na miasto :evil_lol: No to co robimy? :cool3: Jesteś pewna :eviltong: Ej u Ciebie też dogo zaczęło się wyświetlać tak dziwnie po lewej :angryy: Idź na polowanie :diabloti: :evil_lol: Nic :lol: Jestem :eviltong: Nooo.. przesadzili z tymi reklamami :shake: Quote
taxelina Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Zamiast sie obijac to idz do mnie :D Quote
ATLANTYDA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Czy to poranny joging:-o:-o:cool3::cool3:? http://images32.fotosik.pl/55/b27e5f95faba1c43.jpg A co do imion może Regata i Fregata ,Rózia i Zuzia ,Balbina i Agata takie mi przyszły do głowy :cool3::cool3::razz: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 agaciaaa napisał(a):Idź na polowanie :diabloti: :evil_lol: Nic :lol: Jestem :eviltong: Nooo.. przesadzili z tymi reklamami :shake: Zgubiłam nóż mój ukoffany ostatno i nie mam jak :placz: A jak to coś ważnego :crazyeye: Jak tam sobie chcesz :shake: :eviltong: Ehh szkoda gadać :angryy: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='deer_1987']Zamiast sie obijac to idz do mnie :D Zaraz wpadnę :cool3: [quote name='ATLANTYDA'] Czy to poranny joging:-o:-o:cool3::cool3:? http://images32.fotosik.pl/55/b27e5f95faba1c43.jpg A co do imion może Regata i Fregata ,Rózia i Zuzia ,Balbina i Agata takie mi przyszły do głowy :cool3::cool3::razz: Proszę się oddelegować od mojej najukochańszej cioci :loveu: :eviltong: Imiona są podane do wyboru :cool3: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [SIZE=5]Przypominam xD Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Może jakieś propozycje :cool3: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 4 Gama i Giga 3 Iga i Ida Wiki i Wega 5 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDĘCIA NA STRONACH: 78, 80, 85, 87, 90,... Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 1) Chiba i Choshi 2) Aiko i Akiko Narazie tylko tyle,wolałabym męskie imiona wymyślać:roll: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 gassira napisał(a):1) Chiba i Choshi 2) Aiko i Akiko Narazie tylko tyle,wolałabym męskie imiona wymyślać:roll: Ale imiona ja już wymyśliłam :eviltong: Wybierz któreś z tamtych :cool3: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Głosowanie nadal trwa!! :cool3: A teraz kilka fotek :p Quote
Paulina_mickey Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 wiki i wega zdecydowanie:diabloti: chociaż ja szczerze tez wole męskie imiona wymyślać:evil_lol: Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No jak już muszę to niech będzię:roll: 1)Cana i Clio Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Paulina_mickey napisał(a):wiki i wega zdecydowanie:diabloti: chociaż ja szczerze tez wole męskie imiona wymyślać:evil_lol: Dziękuje za oddanie głosu :cool3: Szczerze to ja też :evil_lol: gassira napisał(a):No jak już muszę to niech będzię:roll: 1)Cana i Clio Nie musisz ale możesz :cool3: :diabloti: Dzięki :p Quote
ATLANTYDA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Zaraz wpadnę :cool3: Proszę się oddelegować od mojej najukochańszej cioci :loveu: :eviltong: Imiona są podane do wyboru :cool3: Z całym szacunkiem dla Cioci :lol:,nie chciałam urazić przepraszam. Chyba żle zrozumiałam:cool3: z tymi imionami że można nowe propozycje, głosuję na Wiki i Wega :evil_lol: Quote
Ola164 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ja mam swoją propozycję: Jampy (dość nietypowe ;) ) i Jessy Quote
Avaloth Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Musisz dawać Chestiemu danio to super metoda na głoda :evil_lol: tak oczywiście xD zresztą on wszystko je więc to pewnie też by zjadł :evil_lol: wczoraj wskoczył na stół i porwał ciasto i pół kawałka zjadł..:roll: na szczęście bez czekolady ^^ a ja głosuje na te imiona na C Clio i coś tam ;P Quote
Avaloth Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 mam taki kwiatek jak Ty ! tzn inne kolory ;P koleżanka ma taki jak ty identyczny ;) fajna krowa :evil_lol: śliczne te myszki :) oczka im się świecą :eviltong: Quote
Recommended Posts