Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://images28.fotosik.pl/117/87c3effd47bcb99c.jpg Osz ty, kogo to ?:evil_lol: U nas tez pierwszy śnieżek 10 Listopada spadł !:lol: Ale już go nie ma........... Śliczne masz te szczurki ! :razz: Jak w końcu je nazwałaś ? Ja bym była za Wiki i Wega albo za Cana i Clio :p Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Pimpek']http://images28.fotosik.pl/117/87c3effd47bcb99c.jpg Osz ty, kogo to ?:evil_lol: U nas tez pierwszy śnieżek 10 Listopada spadł !:lol: Ale już go nie ma........... Śliczne masz te szczurki ! :razz: Jak w końcu je nazwałaś ? Ja bym była za Wiki i Wega albo za Cana i Clio :p A to moje chrześniaki :loveu: Odbierałam poród 11 małych prosiaczków :loveu: Na tej fotce mają jeden dzień :loveu: Ciurki jak ciurki wszystkie są piękne :loveu: Jedno albo drugie :eviltong: Wybierz :evil_lol: Głosowanie nadal trwa! :diabloti: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Luzia&Funia']A to moje chrześniaki :loveu: Odbierałam poród 11 małych prosiaczków :loveu: Na tej fotce mają jeden dzień :loveu: Ciurki jak ciurki wszystkie są piękne :loveu: Jedno albo drugie :eviltong: Wybierz :evil_lol: Głosowanie nadal trwa! :diabloti: Chrześniaczki ?:???: AAAAA! Nie wiem na które z tych imion zagłosować xD Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Kolacje się przełoży i tak nie było co jeść :evil_lol: :eviltong:No wymiękam wymiękam niestety: Miały wtedy 1 dzień :loveu: No racja :roll: to kiedy? :diabloti: Miętka jesteś :eviltong: Cudne są :loveu: Luzia&Funia napisał(a):A to moje chrześniaki :loveu: Odbierałam poród 11 małych prosiaczków :loveu: Poród może mało fajny :evil_lol: ale efekty słodziutkie :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 hej wpadlam z rewizyta :) pisalas ze z nia rowerujesz w watku obrozowym podziwiam ze jej sie chce :))) Quote
ATLANTYDA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Woow jakie różowe prosiaczki :-o:-o super maluszki :loveu:.Podobno świnki przywiązują się do człowieka jak pieski .Co z imionami dla szczurków wybrałaś jakieś ? Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Pimpek napisał(a):Chrześniaczki ?:???: AAAAA! Nie wiem na które z tych imion zagłosować xD Jestem ich Chrzestną :evil_lol: Było 7 samczyków i 4 samiczki znaczy się nadal są :loveu: To wybierz jedno proszę to sprawa życia i śmierci :cool3: agaciaaa napisał(a):No racja :roll: to kiedy? :diabloti: Miętka jesteś :eviltong: Cudne są :loveu: Poród może mało fajny :evil_lol: ale efekty słodziutkie :loveu: A bo ja wiem muszę najpierw mięsko zdobyć :diabloti: Wiem :lol: Też wiem :loveu: A z kąd wiesz że poród nie fajny :eviltong: diabelkowa napisał(a): hej wpadlam z rewizyta :smile: pisalas ze z nia rowerujesz w watku obrozowym podziwiam ze jej sie chce :smile:)) No teraz niestety nie rowerkujemy bo za zimno i ciapa :shake: hehe no cóż nie ma innego wyjścia :evil_lol: ATLANTYDA napisał(a): Woow jakie różowe prosiaczki :-o:-o super maluszki :loveu:.Podobno świnki przywiązują się do człowieka jak pieski .Co z imionami dla szczurków wybrałaś jakieś ? Nom świnki bardzo inteligentne są :loveu: Nie jeszcze nie może coś zaproponujesz :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A bo ja wiem muszę najpierw mięsko zdobyć :diabloti: Wiem :lol: Też wiem :loveu: A z kąd wiesz że poród nie fajny :eviltong: No to zdobywaj :cool3: Zrób coś z tym :eviltong: Jak poród może być fajny :lol: :evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No to stawiam na Wiki Wega :cool3: Zawsze byłam nie zdecydowana :evil_lol: Widzę że ty też ;) Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Werka']prośki!:D jUsHofFe:D Prośki rozumiem ale to drógie nie :eviltong: [quote name='agaciaaa']No to zdobywaj :cool3: Zrób coś z tym :eviltong: Jak poród może być fajny :lol: :evil_lol: Staram się ale wszyscy przede mną uciekają :shake: :diabloti: Ale co :evil_lol: A no może :loveu: :diabloti: [quote name='Pimpek'] No to stawiam na Wiki Wega :cool3: Zawsze byłam nie zdecydowana :evil_lol: Widzę że ty też ;-) Dziękujemy za oddanie głosu :cool3: No właśnie ja też jestem :lol: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Skoro świnki zrobiły taką furorę to czas na KLOWE :loveu: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [SIZE=5]Ponawiam>< Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Może jakieś propozycje :cool3: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 2 Gama i Giga 3 Iga i Ida Wiki i Wega 2 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDĘCIA NA STRONACH: 78, 80, 85,... Quote
basia bonnie Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 kjufffkiiiiiii :loveu: nie ma to jak wieś i kjufki, świnki, koniki, kozy i te inne :diabloti: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 basia bonnie napisał(a):Gama i Giga! Dzękuję za oddanie głosu :cool3: basia bonnie napisał(a): kjufffkiiiiiii :loveu: nie ma to jak wieś i kjufki, świnki, koniki, kozy i te inne :diabloti: :loveu: Zgadzam się dlatego uwielbiam tam jeździć :multi: Jadę ta ferie :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Klooooowa :loveu: Mam do nich sentyment :diabloti: Quote
Akadna Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='basia bonnie']Gama i Giga! No a jak:loveu: Myślimy tak samo:cool3: Telepatia? :cooldevi: [quote name='Luzia&Funia']Prośki rozumiem ale to drógie to nie :eviltong: To drÓgie to "różowe":eviltong: [quote name='Luzia&Funia']http://images32.fotosik.pl/55/b27e5f95faba1c43.jpg o lol :grin: Luuuuuuziaaaaa.....:cooldevi:....jaki masz nick na fotosiku? :jumpie: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Klooooowa :loveu: Mam do nich sentyment :diabloti: A z kąd on u Ciebie :diabloti: [quote name='Werka8964892']No a jak:loveu: Myślimy tak samo:cool3: Telepatia? :cooldevi: To drÓgie to "różowe":eviltong: o lol :grin: Luuuuuuziaaaaa.....:cooldevi:....jaki masz nick na fotosiku? :jumpie: Dziękuje za oddania głosu :cool3: DrÓgie różowe acha rozómiem :diabloti: Z czego się znowu chichrosz :mad: Phi uciekaj z tąd ty szatanie wcielony i tak Ci nie powiem :eviltong: Quote
Akadna Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Phi uciekaj z tąd ty szatanie wcielony i tak Ci nie powiem :eviltong: Nie to nie:-? Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Staram się ale wszyscy przede mną uciekają :shake: :diabloti: Ale co :evil_lol: A no może :loveu: :diabloti: Ciekawe czemu :evil_lol::evil_lol: To :eviltong: Nie może :roll: Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A z kąd on u Ciebie :diabloti:Może stąd że mam pociąg do wszelkiego rodzaju łatek :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [SIZE=5]Ponawiam>< Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Może jakieś propozycje :cool3: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 2 Gama i Giga 3 Iga i Ida Wiki i Wega 3 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDĘCIA NA STRONACH: 78, 80, 85, 87,... Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Werka']Nie to nie:-? Nie no tak serio to sama nie pamiętam [quote name='agaciaaa']Ciekawe czemu :evil_lol::evil_lol: To :eviltong: Nie może :roll: No właśnie też się dziwię :vamp: Ale co?? :eviltong: A widziałaś :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Może stąd że mam pociąg do wszelkiego rodzaju łatek :evil_lol: Już myślałam że też masz klowe :loveu: Quote
Recommended Posts