Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Dziękuje, postoje :cool3: No po prostu musisz zmniejszyć.. moge pomóc :lol: Nie wiem :eviltong: Nie wiesz co tracisz :diabloti: Ale wymiary ma dobre bo 100 na 99 pikseli ale "waży" 28.8 Kb to prawie o 10Kb za dużo Aha super :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Co do obrazka to zapisz go w formacie .gif ;) I owszem - znając wasze gadulstwo to będzie źle :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie wiesz co tracisz :diabloti: Ale wymiary ma dobre bo 100 na 99 pikseli ale "waży" 28.8 Kb to prawie o 10Kb za dużo Aha super :evil_lol: Aaa tam :cool3: Spróbuj zapisać w innym formacie. no :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Co do obrazka to zapisz go w formacie .gif ;) I owszem - znając wasze gadulstwo to będzie źle :diabloti: Nic nie dało :shake: Kto czyta nie błądzi :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Aaa tam :cool3: Spróbuj zapisać w innym formacie. no :evil_lol: To zapraszam na kolacje :diabloti: Próbowałam :shake: Ale czy to ważne :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):To zapraszam na kolacje :diabloti: Próbowałam :shake: Ale czy to ważne :evil_lol: Nie, dziękuje :roll: Powinno pomóc :cool3: spróbuj jeszcze raz :eviltong: ale co? :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie, dziękuje :roll: Powinno pomóc :cool3: spróbuj jeszcze raz :eviltong: ale co? :evil_lol: Odmawiasz mi wspólnej romantycznej kolacji prz świecach?? :placz: Jak możesz łamiesz mi serce :-( :diabloti: Próbowałam nie raz i nie dwa :-( Nie wiem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Odmawiasz mi wspólnej romantycznej kolacji prz świecach?? :placz: Jak możesz łamiesz mi serce :-( :diabloti: Próbowałam nie raz i nie dwa :-( Nie wiem :evil_lol: Nie odmówie jeśli zaserwujesz coś innego :cool3: To ja już nie wiem :roll: Ja też :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie odmówie jeśli zaserwujesz coś innego :cool3: To ja już nie wiem :roll: Ja też :evil_lol: Ale Ty nie musisz wiedzieć co to będzie :diabloti: Ja też właśnie nie wiem :shake: Hehe nie ma to jak demencja starsza :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ale Ty nie musisz wiedzieć co to będzie :diabloti: Ja też właśnie nie wiem :shake: Hehe nie ma to jak demencja starsza :diabloti: Ok, gdzie i kiedy? :lol: To niefajnie.. :roll: u mnie może i tak.. ale Ty gówniara jesteś :eviltong: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Ok, gdzie i kiedy? :lol: To niefajnie.. :roll: u mnie może i tak.. ale Ty gówniara jesteś :eviltong: Tu i teraz mięsko na danie główne skądś wykombinuję :evil_lol: Nie fajnie :cool1: Znalazła się babcia :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Tu i teraz mięsko na danie główne skądś wykombinuję :evil_lol: Nie fajnie :cool1: Znalazła się babcia :eviltong: Ok :lol: Bla bla :eviltong: Oj od razu babcia.. kryzys wieku średniego :evil_lol: :diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Ok :lol: Bla bla :eviltong: Oj od razu babcia.. kryzys wieku średniego :evil_lol: :diabloti: Nich no tylko ktoś wpadnie tu teraz to będzie daniem głównym na naszej kolacji :evil_lol: :eviltong: Nie pocieszaj się :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nich no tylko ktoś wpadnie tu teraz to będzie daniem głównym na naszej kolacji :evil_lol: :eviltong: Nie pocieszaj się :diabloti: noooooo zapraszamy! :sabber: :sabber: :sabber: :eviltong: :evil_lol::evil_lol: wesołe jest życie staruszka :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):noooooo zapraszamy! :sabber: :sabber: :sabber: :eviltong: :evil_lol::evil_lol: wesołe jest życie staruszka :evil_lol: O widzę że się przekonałaś do mojej kuchni :diabloti: :eviltong::eviltong: E tam wesołe :shake: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):O widzę że się przekonałaś do mojej kuchni :diabloti: :eviltong::eviltong: E tam wesołe :shake: :evil_lol: Noooo ale jakoś nie ma chętnych :evil_lol: ------ Nie narzekaj :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 To ja na dobranoc wkleję trochę nietypowe fotki :evilbat::evilbat::evilbat: :megagrin::megagrin::megagrin: Dobranoc :cool3: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Noooo ale jakoś nie ma chętnych :evil_lol: ------ Nie narzekaj :evil_lol: Właśnie widzę :shake: :diabloti: Idę spać już :eviltong: PAPA :diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [SIZE=5]Ponawiam>< Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Może jakieś propozycje :cool3: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 2 Gama i Giga 1 Iga i Ida Wiki i Wega 2 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDĘCIA NA STRONACH: 78, 80,... Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Właśnie widzę :shake: :diabloti: Idę spać już :eviltong: PAPA :diabloti: I nici z kolacji :shake: Już? :crazyeye: tak szybko wymiękasz :shake: http://images28.fotosik.pl/117/87c3effd47bcb99c.jpg cuuuuudne :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Luzia&Funia'][SIZE=5]Ponawiam>< Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Może jakieś propozycje :cool3: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 2 Gama i Giga 1 Iga i Ida Wiki i Wega 1 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDĘCIA NA STRONACH: 78, 80,... Obiecuję nad tym pomyśleć wkońcu już jedno imię na dogo wymyśliła-oj przyjeło się:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='agaciaaa']I nici z kolacji :shake: Już? :crazyeye: tak szybko wymiękasz :shake: http://images28.fotosik.pl/117/87c3effd47bcb99c.jpg cuuuuudne :loveu::loveu::loveu: Kolacje się przełoży i tak nie było co jeść :evil_lol: :eviltong:No wymiękam wymiękam niestety: Miały wtedy 1 dzień :loveu: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 gassira napisał(a):Obiecuję nad tym pomyśleć wkońcu już jedno imię na dogo wymyśliła-oj przyjeło się:evil_lol: To myśl szybciej :diabloti: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ola164 napisał(a):Dzień dobry ;) Co tam słychać? A super ja już po obiadku, Funia śpi a szczury rozrabiają :evil_lol: Quote
Recommended Posts