Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Ola164']Witam ;) Luzia co ty tak te avki zmieniasz??? No właśnie! Weź że siem uSTATKUJ :grin: Quote
Pimpek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 O matko, jak popatrzyłam na ten avek i new nick to myślałam że jakaś nowa Funia na dogo się pojawiła :crazyeye: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Werka']Ja jestem na imionami: Gama i Giga Czyli: Moj dwie pawsy i cztery pawsy Boksilli więc 6 głosów:evil_lol: Przegłosowane :evilbat: Nie ma tak dobrze głosujemy dalej :diabloti: [quote name='Ola164'] Witam ;-) Luzia co ty tak te avki zmieniasz??? A tak jakoś :evil_lol: Zrobiłam sobie taki fajny z Funią ale nie mogę go umieścić bo jest nie wymiarówy bo ma 28.8 Kb :angryy: A coś musiałam ustawić :razz: A co brzdki jest :roll: [quote name='Werka']No właśnie! Weź że siem uSTATKUJ :grin: :grin::grin::grin: :diabloti: [quote name='Pimpek'] O matko, jak popatrzyłam na ten avek i new nick to myślałam że jakaś nowa Funia na dogo się pojawiła :crazyeye: Bo ja jestem człowiek o wielu twarzach :evil_lol: i avkach :diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):oooo Garfield:diabloti: A co :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Nie chirhro się bo Cię zjem :eating: smacznego :evil_lol: co to za av? :cool3: oddawaj Funie :mad: i w ogóle dlaczego kobieto nick zmieniłaś? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A co :diabloti: ja tam wole Snoopka:diabloti::loveu: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):smacznego :evil_lol: co to za av? :cool3: oddawaj Funie :mad: i w ogóle dlaczego kobieto nick zmieniłaś? :cool3: Najbardziej móżdżki lobię :loveu: A taki nowy :lol: Na avka Funię :eviltong: Przecież pisałam czemu :diabloti: A co do nicka to ten ładniejszy :eviltong: i z dużej litery :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja tam wole Snoopka:diabloti::loveu: Ja też ale nie mogłam znaleźć :placz: a ten mi w oko wpadł bo taki kolorowy :cool3: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] Fajny ale duży może jutro zmniejszę to umieszczę :cool3: Dzięki Paulinko :* Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Najbardziej móżdżki lobię :loveu: A taki nowy :lol: Na avka Funię :eviltong: Przecież pisałam czemu :diabloti: A co do nicka to ten ładniejszy :eviltong: i z dużej litery :evil_lol: to nie będziesz miała zbyt wiele przyjemności :evil_lol::evil_lol: Ja chce stary :placz: a nick brzydszy :eviltong: też chce stary :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):to nie będziesz miała zbyt wiele przyjemności :evil_lol::evil_lol: Ja chce stary :placz: a nick brzydszy :eviltong: też chce stary :evil_lol: Ups o tym to nie pomyślałam :diabloti: A dlaczego :eviltong: Chyba by mnie Margo zabiła jak bym do niej jeszcze raz o zmiane nicku napisała :evil_lol: Ten ładniejszy bo jest w niem napisane Funia :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ups o tym to nie pomyślałam :diabloti: A dlaczego :eviltong: Chyba by mnie Margo zabiła jak bym do niej jeszcze raz o zmiane nicku napisała :evil_lol: Ten ładniejszy bo jest w niem napisane Funia :loveu: peszek :evil_lol: Bo tak :mad: Ja wole 'pojedyncze' nicki :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 http://images34.fotosik.pl/54/133837ba9b35f740.jpg Łaaaaaaa... no jacieeee :loveu: Ale z was gaduły :shake: Nawet nie próbuje tego nadrabiać :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):peszek :evil_lol: Bo tak :mad: Ja wole 'pojedyncze' nicki :diabloti: W ostateczności serduszko i wątróbka :diabloti: :eviltong: Ale ja chciałam mieć podwójny :eviltong: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://images34.fotosik.pl/54/133837ba9b35f740.jpg Łaaaaaaa... no jacieeee :loveu: Ale z was gaduły :shake: Nawet nie próbuje tego nadrabiać :evil_lol: Koffane potfforki :loveu: Dlaczego nie?? :diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [SIZE=5]Ponawiam>< Mam rozterkę bo nie wiem jak je nazwać :shake: Może jakieś propozycje :cool3: Myślałam nad takimi imonami: Ilość głosów: Cana i Clio 2 Gama i Giga 1 Iga i Ida Wiki i Wega 1 Albo może macie jakieś inne propozycje :lol: ZDĘCIA NA STRONACH: 78, 80,... _________ Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):W ostateczności serduszko i wątróbka :diabloti: :eviltong: Ale ja chciałam mieć podwójny :eviltong: Fuuuuuuuuj :shake: bla bla :eviltong: to sobie miej i sie ciesz :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cana i Clio <- mój typ :eviltong: Dlaczego nie?? :diabloti:Gdyż nie chce tu spedzić reszty zycia :evilyong: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Fuuuuuuuuj :shake: bla bla :eviltong: to sobie miej i sie ciesz :eviltong: A jadłaś :evil_lol: To mam pomysł zrób mi go to go umieszczę.. Albo powwiec jak można zmniejszyć z 28,8 na 19.5 KB?? :cool3: No co nie ładny :-( Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cana i Clio <- mój typ :eviltong: Gdyż nie chce tu spedzić reszty zycia :evilyong: Dziękujemy za oddanie głosu :cool3: E tam może nie będzie tak źle :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):A jadłaś :evil_lol: To mam pomysł zrób mi go to go umieszczę.. Albo powwiec jak można zmniejszyć z 28,8 na 19.5 KB?? :cool3: No co nie ładny :-( Ludzkich jeszcze nie próbowałam :evil_lol: ale co.. avek? bo już sie pogubiłam :evil_lol: ładny :cool3: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Ludzkich jeszcze nie próbowałam :evil_lol: ale co.. avek? bo już sie pogubiłam :evil_lol: ładny :cool3: Najwyższy czas :cool3: Tak avek :placz: Opis?? bo też się pogubiłam :lol: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Najwyższy czas :cool3: Tak avek :placz: Opis?? bo też się pogubiłam :lol: Dziękuje, postoje :cool3: No po prostu musisz zmniejszyć.. moge pomóc :lol: Nie wiem :eviltong: Quote
Recommended Posts