furciaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Przylazlam se troche pogadac:eviltong: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a): nie boje sie :diabloti: O jaka odważna popatrzcie tylko na nią :eviltong: furciaczek napisał(a):Przylazlam se troche pogadac:eviltong: Witamy witamy :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 to na znak swej wielkiej odwagi ide spać :diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 furciaczek napisał(a):No to co o czym plotkujemy:razz: Kurde Aga jest :diabloti: więc o niej niestety nie a szkoda :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):to na znak swej wielkiej odwagi ide spać :diabloti: No wiesz co kazałaś mi zostać a teraz się zmywasz :placz: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Kurde Aga jest :diabloti: więc o niej niestety nie a szkoda :evil_lol: :mad::mad::mad: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No wiesz co kazałaś mi zostać a teraz się zmywasz :placz: ja Ci nic nie kazałam :cool3: :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Kurde Aga jest :diabloti: więc o niej niestety nie a szkoda :evil_lol: Poczekam az zniknie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 furciaczek napisał(a):Poczekam az zniknie:diabloti: małpa :mad: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 furciaczek napisał(a):Poczekam az zniknie:diabloti: Zdecydowanie tak :diabloti: wspaniały pomysł :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 A tak poważnie ciotki to ja też muszę iść spać bo ciotka ma przyjechać i muszę chatę z samego rana posprzątać:shake: Więc życzę miłej nocki :multi: Proszę mi tu pogaduszek nie urządzać :eviltong: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 no wiesz co.... :mad: karaluchy pod poduchy :diabloti: Quote
ariss Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Luzia&Funia'] Proszę mi tu pogaduszek nie urządzać :eviltong: :diabloti: Zaraz jak tylko zielone światełko zniknie to dopiero się zacznie:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 agaciaaa napisał(a):no wiesz co.... :mad: karaluchy pod poduchy :diabloti: Ty też już chciałaś iść :eviltong: E tam co mi po karaluchach :loveu: gassira napisał(a):Zaraz jak tylko zielone światełko zniknie to dopiero się zacznie:evil_lol: No ja wam zaczne :mad: Tylko ja mogę robić innym Off Topa mi nie wolno :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Ty też już chciałaś iść :eviltong: E tam co mi po karaluchach :loveu: ale mi nie pozwoliłaś :eviltong: a teraz sama idziesz :mad: no IDZ JUŻ :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='agaciaaa']ale mi nie pozwoliłaś :eviltong: a teraz sama idziesz :mad: no IDZ JUŻ :diabloti::diabloti::diabloti: Ale sobie pozwalam :eviltong: taki już jeste zimny drań :evil_lol: A pójdę :diabloti: Dobranoc :multi: Quote
furciaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kurcze mi tak dogo muli ze nawet sobie pogadac nie moglam:placz: Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Tylko ja mogę robić innym Off Topa mi nie wolno :eviltong: Jeszcze zobaczymy:evilbat::errrr: Nie spać! Wstawać! :lol!: Quote
Luzia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 I co bałyście sie :diabloti: Wymiękacie :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Luzia&Funia']I co bałyście sie :diabloti: Wymiękacie :evil_lol: :obrazic::obrazic: A ty śpioch jesteś, o! :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Plooootkary :mad::cool3: Co to za pogaduchy? a gdzie fotki? no nie żebym ja musiała Cię Luzia upominać :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts