Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Luzia w końcu się pokazałaś:D A jakie czaderskie fotki :iloveyou: Oj nie przesadzaj :eviltong: [quote name='deer_1987'] Dziekujemy ze sie pokazalas :smile: Duzo sie chyba usmiechasz? To dobrze :-D Nie ma za co :eviltong: Nie ja właśnie bardzo mało się uśmiecham :shake: Byłam pod przymusem :cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] Luzia! Dzien doberek, jak milo Cie widziec :smile: http://images24.fotosik.pl/117/783c3e7354471547.jpg Bry wieczór :multi: hehe no wiesz bo sobie coś pomyślę :evil_lol: :diabloti: [quote name='Dorkaa'] http://images33.fotosik.pl/53/5f79984c0cc8a8e9.jpg Te, co to ma być? Ręce w pionieeeee!! Łokcie! Jka sie robi foty końske to postawa ma byc porządna :diabloti: Ta postawaaa jak ona nie umie stać nawet prosto :shake: Ona nie ujeżdżona jest :angryy: [quote name='basia bonnie'] Luzia na konikuuu :loveu: :loveu: :loveu: Wiem... że konik ładny :loveu: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):To zmartwychwstań :eviltong: WOW widzisz :eviltong: Tiaaa Fajnie... :shake: Działa ale coś mulić zaczeło :diabloti: przed chwilą pisałaś że umarłaś :evil_lol: Nie, nie jest źle... Jest fatalnie :shake: Ok :lol: Fajne i kropka! :cool3: No tak symbolicznie umarłam :cool3: :evil_lol: Przestań!!!!!!!!!!! :mad: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dorkaa napisał(a):Ty masz mieć postawę! :P Ja tylko myślałam o tym żeby mi na wędzidło nie napierała bardzo i żeby nie ruszyła kto tu by o postawie myślą fotki robione od tak innych nie miałam Quote
Dorkaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jka nieujeżdżona jak siodło i ogłowie ma? Najpierw się konia ujezdża a potem na niego wsiada. Quote
g_o_n_i_a Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a): Bry wieczór :multi: hehe no wiesz bo sobie coś pomyślę :evil_lol: :diabloti: Yyy :crazyeye: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Yyy :crazyeye: Co taki szok :diabloti: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dorkaa napisał(a):Jka nieujeżdżona jak siodło i ogłowie ma? Najpierw się konia ujezdża a potem na niego wsiada. A jak ujeździć konia bez wsiadanie na niego?? Quote
Dorkaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale chodzi mi o to że najpierw ujeżdża się na lonży, pomału praca, przyzwyczajanie do cięzaru jeźdźca, do jego obecnosci na końskim grzbiecie. A potem wyprawy. Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Po pierwsze trzeba mieć lonżę, jest to wiejski koń na którego wiele ludzi siadał ale na bata i kopanie a nie delikatną pracę. A to zwykła jazda a nie wyprawa gdzie mam konia ujeżdżać? Quote
Dorkaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 gassira napisał(a):u robi się gorąco:eviltong: Nie gorąco tylko dyskutujemy sobie kultywatornie na ulubione nasze tematy :cool1: No to wtedy sprawa jest inna. Opowiedz coś więcej o tym koniu? Kto go miał? Coś więcej poproszę Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dorkaa napisał(a):Nie gorąco tylko dyskutujemy sobie kultywatornie na ulubione nasze tematy :cool1: No to wtedy sprawa jest inna. Opowiedz coś więcej o tym koniu? Kto go miał? Coś więcej poproszę Tak zdecydowanie ty nie ma nic gorącego :diabloti: Nie miał tylko dalej ma :cool3: Klaczka ma ok 3 lat jest typu Śląskiego przynajmniej tak się wydaje. Należy do znajomych mojej wyżej wymienionej cioci z Ubiezyna Co jeszcze :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No to co oni na nią z kopem i batem? Też bym chciała miec rodzinę która ma konia na którego da się wsiąść ... hehe Ja juz się żegnam, ide spać, oczka mi się kleją, pozdrawiam, dobranoc :) Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Może przesadziłam z tym batem ale żeby ją ruszyć wogóle do stępa to trzeba było ją walnąć na przykład wodzami lub kijkiem :shake: A teraz Dobranoc :lol: Z jesiennym akcentem życzę dobrej nocy :p Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Posiedź ze mną to nie będę szła spać :diabloti: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 No to ja też zostanę w takim razie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 super :diabloti: i co teraz? :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 agaciaaa napisał(a):super :diabloti: i co teraz? :evil_lol: Wiem :cool3: ee myślałam że Ty wiesz :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 eeee to jak Ty też nie wiesz, to ide spać :eviltong: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 agaciaaa napisał(a):eeee to jak Ty też nie wiesz, to ide spać :eviltong: Jeśli to zrobisz to Cie no ten.. I kill you :diabloti: Quote
Recommended Posts