basia2202 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 witam!:) śliczną miseczkę ma Funia:) słodki pycholek i słodka siostrzyczka :loveu: http://images23.fotosik.pl/115/2df365c3a07617b7.jpg buziaczki :loveu: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 No to foteczki Nie mogłam uchwycić momentu kiedy wbiegała na tą zjerzdzalnie jedynym na to dowodem są ślady łap :diabloti: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 CD :evil_lol: Ona tam sama weszła z drógiej strony po szczebelkach Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 gassira napisał(a):co za alpinistka:cool3: E tam alpinistka :evil_lol: To żaba jakaś :diabloti: Quote
ariss Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 jaka tam żaba:mad:Tyle gracji ma w sobie-nic jej nie doceniasz:roll: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 gassira napisał(a):jaka tam żaba:mad:Tyle gracji ma w sobie-nic jej nie doceniasz:roll: Doceniam doceniam :p Tak sobie tylko żarty robię :cool3: Koffam ją nad życie :loveu: Quote
ariss Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 wiem:eviltong: Nie da się nie kochać takiego słodziaka:loveu: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 gassira napisał(a):wiem:eviltong: Nie da się nie kochać takiego słodziaka:loveu: :p Oj koffana to jest strasznie :loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 sunia ktora kocha slizgawki ...ale czad:loveu::crazyeye: Quote
Paulina_mickey Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 hehe Luiza zamiast siostre na ślizgawke puścić to wzieła Funie:diabloti: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='ewelinabuck']sunia ktora kocha slizgawki ...ale czad:loveu::crazyeye: Może nie tyle lubi co musi lubieć :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey'] hehe Luiza zamiast siostre na ślizgawke puścić to wzieła Funie:diabloti: Dzisiaj 20:52 No weź przestań już nie miała bym komu fotek cykać tylko siostrze :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jakaż ona zwinna mimo wieku, a moja sucz mimo że 8 lat ma do doopki nie rusza z miejsca:D Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='luzia']A tego to nie wiem trzeba jej zapytać :evil_lol: JA :diabloti: w życiu :razz: Też Cie koffam :cool3: Jak byście mnie zobaczyły to byście miały koszmary więc nie wiem co lepsze :diabloti: To na co czekasz, zapytaj :cool3: No przyznaj sie :mad: Wow :-o :multi: :evil_lol: Damy rade :diabloti: Nie wiedziałam że psy lubią plac zabaw :razz: http://images32.fotosik.pl/51/91c657d9ea660c5f.jpg przez to też przeszła?? :lol: :diabloti: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Jakaż ona zwinna mimo wieku, a moja sucz mimo że 8 lat ma do doopki nie rusza z miejsca:D To musisz sie za nią wziąć :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']To na co czekasz, zapytaj :cool3: No przyznaj sie :mad: Wow :-o :multi: :evil_lol: Damy rade :diabloti: Nie wiedziałam że psy lubią plac zabaw :razz: http://images32.fotosik.pl/51/91c657d9ea660c5f.jpg przez to też przeszła?? :lol: :diabloti: Nie bo śpi :loveu: No przecież mówię że nie :diabloti: To nie wiedziałaś?? :crazyeye: Jesteś pewna?? :shake: Tak przeszła tylko nie mogłam uchwycić jak idzie bo aparat lewy :placz: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 luzia napisał(a):Nie bo śpi :loveu: No przecież mówię że nie :diabloti: To nie wiedziałaś?? :crazyeye: Jesteś pewna?? :shake: Tak przeszła tylko nie mogłam uchwycić jak idzie bo aparat lewy :placz: To ją obudź :eviltong: Kłamiesz :shake: Nieee :crazyeye: JESTEM :lol: nie wierze :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Widzialam slizgajaca sie sie suuunie:multi: Boska jest:loveu: Quote
Luzia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 agaciaaa napisał(a):To ją obudź :eviltong: Kłamiesz :shake: Nieee :crazyeye: JESTEM :lol: nie wierze :evil_lol::evil_lol: Nie bo się obrazi :evil_lol: Ja nigdy nie kłamie :razz: To już wiesz :diabloti: To lepiej zmień zdanie :roll: A jak mam Ci to udowodnić :eviltong: Quote
Luzia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 furciaczek napisał(a):Widzialam slizgajaca sie sie suuunie:multi: Boska jest:loveu: Wiem bo moja :evil_lol: Quote
ariss Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Głosować na avek nie chciałaś,niedobra TY;) Quote
agaciaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 luzia napisał(a):Nie bo się obrazi :evil_lol: Ja nigdy nie kłamie :razz: To już wiesz :diabloti: To lepiej zmień zdanie :roll: A jak mam Ci to udowodnić :eviltong: Eeeeee nie chce mi sie już na to wszystko odpisywać :eviltong: za dużo tego :eviltong: Lepiej daj w końcu swoją fotke, bo sie obraże!!! :mad: Quote
taxelina Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Funie widzialam ale znmow nie ma Ciebie :-(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::shake::shake::shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć wredoto które nie słucha ciotek :diabloti: Quote
Luzia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 gassira napisał(a):Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Głosować na avek nie chciałaś,niedobra TY;) Berek :p Bo wszystkie ładne :loveu: agaciaaa napisał(a):Eeeeee nie chce mi sie już na to wszystko odpisywać :eviltong: za dużo tego :eviltong: Lepiej daj w końcu swoją fotke, bo sie obraże!!! :mad: Tak szczerze to ja nawet nie wiem o co w połowie z nich chodziło :diabloti: deer_1987 napisał(a): Funie widzialam ale znmow nie ma Ciebie :-(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :shake::shake::shake: Ej no przestańcie mnie molestować :diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a): Cześć wredoto które nie słucha ciotek :diabloti: Ja nie słucham :eviltong: Phi i kto to mówi :diabloti: Ty lepiej sprawdź czy fotki wymiarowe :evil_lol: Quote
Recommended Posts