Luzia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 agaciaaa napisał(a):http://images29.fotosik.pl/115/6c552335fd54e871.jpg gdzie jej przednia łapa? :mad: :evil_lol: Ups wydało się :diabloti: Jeszcze kawałek jest w lodówce :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Coś mi sie widzi że te fotki to przeterminowane są :eviltong: :eviltong: mogę nie wklejać żadnych :diabloti: Quote
Luzia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 dadiii napisał(a):ale dawno funki niewidzialam no!!!! hihi sliczna :loveu: To zapraszamy częściej :cool3: Ja wiem czy taka śliczna :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A spróbuj :mad: No nie :shake: Wklejam źle nie wklejam też źle :placz: Ludzie dajcie mi żyć :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 luzia napisał(a):Ups wydało się :diabloti: Jeszcze kawałek jest w lodówce :evil_lol: no wiesz co..... :placz: :mad: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Widzialam:multi: widzialam fotki:loveu: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie damy :evilbat: To ja strajkuje :angryy: Ja się tak nie bawie :eviltong: agaciaaa napisał(a):no wiesz co..... :placz: :mad: Ej no głodna była nic nie było a Funia w pobliżu stała i jakoś tak wyszło... :diabloti: furciaczek napisał(a): Widzialam:multi: widzialam fotki:loveu: Fur widziała fotki :multi: Widziała fotki :multi: Ale z czego się tak cieszysz?? :evil_lol: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 luzia napisał(a):Ej no głodna była nic nie było a Funia w pobliżu stała i jakoś tak wyszło... :diabloti: kanibal :placz: cześć :diabloti: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 agaciaaa napisał(a):kanibal :placz: cześć :diabloti: Dzisiaj na obiad mam uszka :diabloti: Chcesz :cool3: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 luzia napisał(a):Dzisiaj na obiad mam uszka :diabloti: Chcesz :cool3: :diabloti: łeeeeeee :placz: :mad: a Ty czemu nie w szkole? :cool3: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 agaciaaa napisał(a):łeeeeeee :placz: :mad: a Ty czemu nie w szkole? :cool3: Czmu nie lubisz?? :diabloti: A może rosołek :evil_lol: Hehe nie pytaj :diabloti: nie pytaj :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 luzia napisał(a):Czmu nie lubisz?? :diabloti: A może rosołek :evil_lol: Hehe nie pytaj :diabloti: nie pytaj :cool3: Nie przepadam :cool3: :evil_lol: Mów!!!! Znowu wagary :mad: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Co byście mi nie mówiły że jestem nie dobra jakaś to fotki wkleje :cool3: WRZEŚNIOWE SYLWUNIU :eviltong: a jak coś nie tak to... :mad: Reszta jak wrócę :eviltong: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie przepadam :cool3: :evil_lol: Mów!!!! Znowu wagary :mad: Mój napewno byś polubiła :diabloti: Nie! Ja no skąd :oops: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 http://images31.fotosik.pl/50/5e7cdc72118afefd.jpg :loveu: :loveu: :loveu: a obok Funi Ty idziesz do szkoły, prawda? :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kolejny FB z największymi dogogadułami :P http://images32.fotosik.pl/50/4cc8a251bebe8ddc.jpg ooo jaka bulwersacja :diabloti: Jak nie wiesz jaka jest Tineczka? przecie żem dawała zdjęcie ze mną dla porównania :D:D:D Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ale u Was śnieeeegu :crazyeye: Funia :buzi: Moja nauczycielka z gimn miała ksywke Funia :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ale u Was śnieeeegu :crazyeye: :diabloti: Coś nas Luzia w konia robi z aktualnością tych fotek Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ta krowa napisał(a): WRZEŚNIOWE SYLWUNIU :eviltong:Czikita, problemy z czytaniem? :eviltong: Quote
Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a)::diabloti: Coś nas Luzia w konia robi z aktualnością tych fotek No przecież pisała że WRZEŚNIOWE !:diabloti: A foty cudo ! :D Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='basia bonnie'] http://images31.fotosik.pl/50/5e7cdc72118afefd.jpg :loveu: :loveu: :loveu: a obok Funi Ty idziesz do szkoły, prawda? :diabloti: Ups wydało się :oops: :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_'] Kolejny FB z największymi dogogadułami :P http://images32.fotosik.pl/50/4cc8a251bebe8ddc.jpg ooo jaka bulwersacja :diabloti: Jak nie wiesz jaka jest Tineczka? przecie żem dawała zdjęcie ze mną dla porównania :-D:-D:-D Taaa szczekała żeby jej patola rzucić co u niej rzadkość więc musiałam uchwycić :evil_lol: Ale nie wiem czy mientka czy twardka :diabloti: [quote name=':: FiGa ::'] Ale u Was śnieeeegu :crazyeye: Funia :buzi: Moja nauczycielka z gimn miała ksywke Funia :evil_lol: No zasypało! :shake: :diabloti: Proszę oddelegować się od mojej Funi bo zazdrosna jestem :eviltong: :diabloti: A fajna jakaś chociaż była?? :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']:diabloti: Coś nas Luzia w konia robi z aktualnością tych fotek [quote name=':: FiGa ::']Czikita, problemy z czytaniem? :eviltong: [quote name='Pimpek'] No przecież pisała że WRZEŚNIOWE !:diabloti: A foty cudo ! :-D No przynajmniej same sobie to wyjaśniłyście :-D A na przyszłość proszę nie prowadzić mi tu pogaduszek :eviltong: :diabloti: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Czy była fajna? :siara: :scared: :mad: Nauczyciele zawszę som kofani :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pozwól, że pozostawię to bez komentarza :evil_lol: Quote
Recommended Posts